BojanaCZV Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Dobro vece 😊 CZV ❤ 15 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Svaka čast momcima. Brine jedino što je Mega bolja ekipa od Partizana. Ali, imamo dobre šanse i protiv Mege. Interesuje me, ko je izveo zadnji aut na pola sekunde do kraja? Kad zbog toga nisam šlogirao, živeću 100 godina 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Just now, marko_pantelic said: Svaka čast momcima. Brine jedino što je Mega bolja ekipa od Partizana. Ali, imamo dobre šanse i protiv Mege. Interesuje me, ko je izveo zadnji aut na pola sekunde do kraja? Kad zbog toga nisam šlogirao, živeću 100 godina 😄 Simon, naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Koga Laki proglasi igracinom taj je osudjen na prosecnost. :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Cim sam malo dosao sebi otisao sam da popijem nesto za smirenje i pojedem nesto. Odavno se ovako nisam iscrpeo i iskidao. Pratio sam na jebenom oblaku koji mi je radio par sekundi pa onda ne radi 30 sekundi (ispostovao me je za zavrsnicu, moram priznati). Ovo moze da se uvrsti u neke tehnike mucenja opusteno. Moramo biti zadovoljni na kraju posle svega, iako je bilo brdo losih stvari. DeDa MVP bez ikake sumnje, drzao nas je u drugom poluvremenu i da nije bilo njegovih rola ovo bi davno bilo gotovo. Zao mi je onog poena posle zvuka sirene, ne volim to ni u nasu korist, pogotovu sto sada sve sudijske bravure padaju u vodu i svi ce se uhvatiti za to. Al ko ih jebe. Lojd mora vise da bazira igru na prodorima, da se pravi brdo blokova i akcija za njega a da se mane malo trojki jer su mu ruke odavno hladne. Ocekivao sam da vodi glavnu rec veceras, ali dobro. Mnogo draga pobeda! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Simon nakon onog samo opusteno matori Obradovicu pa frljoka u 5-oj sekundi, zamalo Radonjicu da priredi jos gore. Sta li je mislio kod onog NFL pasa na 0,1s. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Као опруга против чувене школе која избацује таленте као на траци Ајмо узети куп! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Evo završnice ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Davidovac je bio x-factor večeras. Dobro je smetlario oko obruča, riješio par situacija na niskom postu, izvukao iskusno neke faulove. Odlična tekma za njega. Uskoković je isto ostavio fin utisak, momak ima sportski bezobrazluk. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Sreca nasa pa se oporavio Zagorac za ovaj meč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) Msm da nisu morali da sviraju mrtvu loptu ovde... Edited February 13, 2021 by 12Laki 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 6 minutes ago, Cavani said: Simon nakon onog samo opusteno matori Obradovicu pa frljoka u 5-oj sekundi, zamalo Radonjicu da priredi jos gore. Sta li je mislio kod onog NFL pasa na 0,1s. Mogao je ladno da preda protivničkom igraču loptu. Nema vremena za bilo šta. Osim ako je izbaciš direktno u aut 😄 😄 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Radonja ♥️ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Bezveze se radujemo, samo cemo uljepsati megin uspjeh sutra. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Uživajte u utakmici, navijajte i bodrite bez preterane nervoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born Ready Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) 25 minutes ago, 12Laki said: A tek bi urlao da si video sta je Simon odradio.Bolje da je bacio igracima Partizana loptu u ruke nego sto je prebacio ceo teren. 😄 Samo mi je zabagovalo u onih par sekundi kad je Lazić izbio loptu Pejdžu, ostalo sam video, pa nažalost i to. Jedina stvar koju nije smeo da uradi, samo da je bacio bilo gde u njihovo polje to bi bilo to. I ne kontam ove priče oko koša Davidovca nakon isteka vremena, skoro sam siguran da je lopta udarila i obruč nakon šuta Lojda, svakako je trebalo da se resetuje vreme na 14. Plus se nijedan igrač KKP nije ni najmanje požalio, valjda jer je bilo jasno da je bio novi napad za nas. Edit: evo i snimka Edited February 13, 2021 by Born Ready 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Just now, Perkos2 said: Uživajte u utakmici, navijajte i bodrite bez preterane nervoze. Daj recept sopstvenim rukama ću razmontirati konja i dići ti spomenik na istom mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Meni je upečatljiv bio onaj posljednji tajm aut Filipovskog. Svi igrači slušaju trenera, a Novica sve vrijeme razgovara sa sudijom. Kakva Duletova škola, u pitchku materinu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Lazić da nije ukrao onu loptu na kraju ne bi uradio ništa korisno za cijeli meč. Simonović troši 20 minuta večeras bez ikakvog smisla. Radanov zato zamrznut na klupi kao trinaesto prase. Kaznio ga Radonja fino za nekoliko dobrih partija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Ali Lojdova i Uskokoviceva reakcija ka Simonu posle njegovog brain farta: 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Teška utakmica za gledanje al epilog sladak. Kad nas sa ovakvim šutom nisu dobili, ne znam kad će. Evo još jednog pokazatelja razlike između Davidovca i Dobrića, kad smo saterani uza zid jedan uzme i izvadi stvar kao po običaju uz sve mane, a drugi opet pokaže da ima muda kao u pauka. Zaista je čudna i teško objašnjiva činjenica da Radanov u ovakvoj utakmici nije dobio ni sekund. Simanić kao provereni metiljavko i bezmudaš nije imao ovde šta da traži pa makar igrao Simon aka invisible man. Zamalo brat da proda dobijenu utakmicu glupostima, al nije se moglo protiv mojoa Radeta Zakurca koji je po ko zna koji put pokazao kakva je luzerčina. Da navijam za KKP bukvalno bih plakao nakon onog promašenog zicera. Pohvale za Uskokovića, odigrao je koliko je mogao, jeste to realno jako skromno al se ugradio u ovu pobedu. Prelaznu ocenu zaslužuje i Kuzmić, Loyd je više na volumen nabio učinak, daleko od toga da je briljirao a JOBa nadam se da će nacipelariti nakon Kupa da ga moje oči više ne gledaju u našem dresu pa makar igrali Simon i Kuridža. Dosta smo se istrošili, ne treba biti ljut ako nas Mega sutra nabije al ja mislim da neće, iako je borba za trofej manji je pritisak u odnosu na makar i najnebitniji večiti derbi. Za kraj čuvena - sex novac davi dovac. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 5 minutes ago, Laki21 said: Daj recept sopstvenim rukama ću razmontirati konja i dići ti spomenik na istom mestu. Recept je da gledas utakmicu Beijing Royal Fighters protiv Shanxi Zhongyu. Nema nerviranja, opustencija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 20 minutes ago, Betolingar Misdongard said: Davidovac je bio x-factor večeras. Dobro je smetlario oko obruča, riješio par situacija na niskom postu, izvukao iskusno neke faulove. Odlična tekma za njega. Uskoković je isto ostavio fin utisak, momak ima sportski bezobrazluk. Davidovac bogme izvadio stvar po obicaju, da ga drzimo samo za ovo rutiniranje po domacicama puna kapa. Neshvatljivo je da nisu ni probali da odigraju presing na njemu dok je prenosio loptu, vec su ga sacekivali u odbrani. Uzasan skauting i priprema. Ali kao sto rekoh ne igramo protiv Reala, pokrpicemo se nekako protiv strasnih defanzivaca Perkinsa, Pejdza i Tepica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Bezveze se radujemo, samo cemo uljepsati megin uspjeh sutra. Pošto znamo kako su kupovi osvojeni prošle i pretprošle godine, sada mi je srce na mestu. Ne moramo ni da osvojimo, sutra neka pobedi bolji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 12 minutes ago, Laki21 said: Daj recept sopstvenim rukama ću razmontirati konja i dići ti spomenik na istom mestu. Laki kako ti se cini ovaj Partizanov novi plej Perkins ? 😏 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts