Сандро Лаки Ђентиле Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Бем ли га, ја задовољан. Што каже онај лик у Миличићевом клипу, добро смо се шибали, и ни у једном тренутку нисмо попуштали у одбрани. Одморнији су и бољи, офанзивно су нас ограничили (а већ смо ограничени) у првој четвртини и то је било то. Добре роле већине, сем индиспонираног Лојда и ненормалног Симона који је са три втф потеза заредом можда уништио шансу да још више закувамо после Рочових минијатура. Хол је такође имао ужасних потеза које је донекле компензовао оним тешким погођеним шутевима. У овом тренутку нисмо могли више, али можемо да играмо са свима, то је лепо знати, и кад се још мало све утегне, опет би тај децембар/јануар могао да буде наш. Главни проблеми се већ знају и рабиће их још овако добре екипе, али имамо и ми материјала за борбу и то се видело вечерас. Да урадимо шта треба у понедељак, па ћемо даље да видимо. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Hall ima sasvim pristojnu poludistancu i mogao bi da je pretvori u kakvo takvo oruzje iz pika. Dobio bi i on ali i tim mnogo ako bi postao opasniji u ofanzivi. Ovako protivnici ne moraju da strahuju od njega i mogu da se fokusiraju na druge igrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 4 minutes ago, Kankkunen said: Igra u Izraelu, trpa po trijes komada E sudbino... @Zvezdinho Nisam video da se pisalo o Adamsu, videh na nekom portalu ali to i ne otvarama. Ima 'l sta konkretno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Izgubili smo ovo još u svlačionici iako krajnji rezultat ne deluje strašno, teško rutiniranje. Kad god bismo čak i pomislili da može nešto da se zakuva, Šaras samo izvede Bolmara i Martineza. Na borbenost smo kozmetički ulepšali rezultat ali ovo je baš bio meč rivala različite klase. Ipak, cilj za ovu nedelju je ispunjen u Milanu. Nadam se da će protiv Partizana pristup biti pravi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Mnogo me vise bole porazi Fenera,Bajerna pa sto da ne i Zalgirisa i Himkija jer smo mogli da se nametnemo i promenimo tok desavanja.Ovde od samog pocetka nisam imao taj utisak. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Izgubili smo ovo još u svlačionici iako krajnji rezultat ne deluje strašno, teško rutiniranje. Kad god bismo čak i pomislili da može nešto da se zakuva, Šaras samo izvede Bolmara i Martineza. Na borbenost smo kozmetički ulepšali rezultat ali ovo je baš bio meč rivala različite klase. Ipak, cilj za ovu nedelju je ispunjen u Milanu. Nadam se da će protiv Partizana pristup biti pravi. Ne kazem da bi smo ih dobili ali bio bi bolji utisak sigurno da su uslovi bili isti za sve.Ovako Barsa odmorna i spremna a mi istroseni i serija gostovanja.Ocu reci da bi mozda pruzili dobar otpor.Ovako sam zadovoljan sto nije bilo ono stoka razlike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Samo ne pustaj Rocestija nidje, bice taj za par nedelja ispred Hola na kecu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) 7 minutes ago, placebo said: Mnogo me vise bole porazi Fenera,Bajerna pa sto da ne i Zalgirisa i Himkija... šta ima da bole...Fener odran od Reala dvajs razlike, Bajern izgubio od EL prvaka, Žalgiris ko ga jebe a Himki je Efes nabio stoka razlike...sve regularno...a i naš'o si za koga da se sekiraš Edited November 20, 2020 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Izgubili smo ovo još u svlačionici iako krajnji rezultat ne deluje strašno, teško rutiniranje. Barca je,po onome sto sam ja gledao,rutinirala kuci Real i masakrirala Fener. Nas je docekala odmorna,bez utakmice u sredu i bez putovanja. Mi joj dosli na noge na kraju druge duple nedelje. Slazem se da je razlika u klasi ogromna,ali samo htedoh da istaknem kako ovakav rutinski poraz nije ni neocekivan ni kardinalan. Nisam primetio malodusnost u nasoj igri niti kurcobolju u stavu. Igrali smo fajterski do kraja,pokazali karakter kroz zelju da ne bude stoka razlike. Ja to cenim. Edit:sad vidim post od @12Lakiispade da sam prepisao Edited November 20, 2020 by Crni Bombarder 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Utisak utakmice, obruc posterizovao Simona 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 roch ima upotrebnu vrednost iskljucivo ako prvo gleda kos! tad je cak u stanju nesto da iskreira za druge na lucidnost i improvizaciju, ali kad pokusava primarno da kreira onda je hodajuci turnover. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 3 minutes ago, Profaarmor said: Utisak utakmice, obruc posterizovao Simona Same old, same old. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 9 minutes ago, Wingwalker said: šta ima da bole...Fener odran od Reala dvajs razlike, Bajern izgubio od EL prvaka, Žalgiris ko ga jebe a Himki je Efes nabio stoka razlike...sve regularno...a i naš'o si za koga da se sekiraš Zalgiris najzilaviji protiv nas,Valensija ga rutinirala sledece kolo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Danasnja utakmica. 13. sekunda klipa. To je ono o cemu smo pisali na liveu. Jeste to Teodosic (+ Markovic) i jeste to Lietkabelis a ne Barselona, ali nije bas ni raketna nauka. Bolji uglovi dodavanja, bolji raspored igraca i generalno nam je potrebna bolja priprema za pnr igru, pre dolaska igraca u blok. Znas da ce da iskacu, pripremi se bolje pre samog ulaska u pnr. Uglavnom, sustina je da lopta mora brze da ide. Da se razumemo, mislim da bi ovo danas izgubili kako god okrenes i slazem se sa Chaosom da je ovo bilo odradjivanje posla, samo me je nerviralo kako je izgledala nasa pnr igra u prvom poluvremenu i kako nismo umeli da se prilagodimo i pronadjemo bilo kakvu ideju da napadnemo to malo bolje i drugacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) 2 minutes ago, Del Piero said: Danasnja utakmica. 13. sekunda klipa. To je ono o cemu smo pisali na liveu. Jeste to Teodosic (+ Markovic) i jeste to Lietkabelis a ne Barselona, ali nije bas ni raketna nauka. Bolji uglovi dodavanja, bolji raspored igraca i generalno nam je potrebna bolja priprema za pnr igru, pre dolaska igraca u blok. Znas da ce da iskacu, pripremi se bolje pre samog ulaska u pnr. Uglavnom, sustina je da lopta mora brze da ide. Da se razumemo, mislim da bi ovo danas izgubili kako god okrenes i slazem se sa Chaosom da je ovo bilo odradjivanje posla, samo me je nerviralo kako je izgledala nasa pnr igra u prvom poluvremenu i kako nismo umeli da se prilagodimo i pronadjemo bilo kakvu ideju da napadnemo to malo bolje i drugacije. Videces u ponedeljak sta je razlika Liekejbls vs Barsa...🤣🤣🤣🤣 Edited November 20, 2020 by placebo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 Nego ganferi jel se neko dostojno obratio prilikom odlaska gospodina Bekjareva u ime kluba i nase ime.Jer neko je Kurcubic a neko Giga Moravac.Dolazio je redovno jako dugo i bas emotivno pratio svaki mec.😪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 20, 2020 Share Posted November 20, 2020 (edited) Saletu se mora priznati da je probao sve samo da na par poseda zbuni Šarasa...izdvojio bi trenutak kada Simon ulazi da preuzme Mirotića. Edited November 21, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 (edited) 2 hours ago, NMX said: "a nakon morskih plodova i palacinjaka sa orasima" neko bi u ponedeljak mogao biti... Ja bih iskreno voleo da to ne budemo mi. 1 hour ago, Profaarmor said: Utisak utakmice, obruc posterizovao Simona Bukvalno besmislen igrač, nakon svakog ovakvog poteza milion dece na planeti ostavi košarku. BTW, Džoni ponovo u punom sjaju, resetovao se na fabrička black hole podešavanja. Edited November 21, 2020 by Laki21 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 42 minutes ago, Laki21 said: BTW, Džoni ponovo u punom sjaju, resetovao se na fabrička black hole podešavanja. pa to i jeste bila scena na kojoj preuzima Johnny Bravo: ''a-ha, no way out...hold my beer, please'' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Čisto da ostane zabeleženo... A i ovo, neće da se baci... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Meni je ok što je Šaras par puta morao da vraća glavne igrače kad smo nešto kao krenuli da se vraćamo. Ne mislim da smo imali neke šanse, ali mislim da smo pokazali dovoljno samopoštovanja da ne potonemo pred sljedeću utakmicu. Ročesti izgleda dobio neki ekstra motiv čim su krenuli da kruže klipovi onog momka iz g lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 Quote "Imali smo određene poteškoće da igramo protiv tako organizovanog, krupnog i atletski odličnog tima, ali zadovoljan sam igrom u drugom poluvremenu i trudom koji je ekipa uložila. Nismo odustajali, borili smo se do kraja i to je pozitivno", kaže Obradović i dodaje: "Imam primedbe na prvu četvrtinu – znam da je Barselona jedan od najboljih timova u Evropi, ali možda je utakmica u Milanu uticala na takav naš prvi period. Dodao bih i da me atmosfera na klupi raduje i motiviše, pozitivna je. Mislim da će biti iznenađenja sa naše strane". 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 6 hours ago, Laki21 said: Čisto da ostane zabeleženo... A i ovo, neće da se baci... Mislim da Batler ima najgori odnos plata/doprinos ekipi u Evropi. 300ak hiljada za poen ipo, znao je on to i onomad kad je batlerisao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 nema laza 300k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 21, 2020 Share Posted November 21, 2020 2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: nema laza 300k Bila je prica ovde kad je potpisivao trogodosnji rastuci Ugovor da je negde oko 500-600k ukupno. Mozda nije 300k za ovu sezonu, ali je verovatno tipa 150-200-250k. Sa bonusima sigurno toliko. Fina cifra za kls igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts