Jump to content

Don Dusko

Moderators
  • Posts

    18,904
  • Joined

  • Days Won

    37

Don Dusko last won the day on April 20

Don Dusko had the most liked content!

Recent Profile Visitors

83,732 profile views

Don Dusko's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • Reacting Well
  • First Post

Recent Badges

26.9k

Reputation

  1. Jebote od 3p dosli do 0p ...
  2. Jos jedno ratovanje Covica sa medijima.
  3. Bogami precenio sam i to jako Monako. Jaitieh je drvo i to ono ranga Zvezde... :S
  4. @Brat od Korneta nemoj da se uvredis na ovo stu cu ti sad napisati. Verujem da nisi Covicev bot ali ti si navijac kakav Nebojsa najvise voli.Prvi si tu na braniku da odbranis(umanjis) svaku njegovu glupost ili gadost sto uradi. Tu si da prozoves svakoga ko se ne slaze sa njegovim nacinom rada one koji ne mogu i nece da cute. Verujem da volis Zvezdu, volim je i ja kao i svako ovde koji komentarise protiv Covica(ofc ima neutralnih i navijaca Partizana, forum je ovo) samo ne treba biti zaslepljen ljubavlju i slepo pratiti. Jednostavno ljudima je tesko i sve teze ce biti da progutaju retoriku udbasa jer moze on nekoga 1-2-3 da prevesla ali bogami ne moze zauvek. E sad sto se mi sporo budimo iz sna je druga stvar.
  5. Znaci u fazonu, pa nemojte sada su priprme da se ne poremeti ekipa..Pa onda nemojte igramo EL...Pa onda nemojte sad je zavrsnica i borimo se za trofeje. Uglavnom uvek je nezgodno i uvek je problem a? Treba se preseci pa i po cenu rezlutata da se ovom coveku stane na kraj. Jer dok ovako rezonujemo on moze da nas voza...
  6. Dobro izgleda Gangula kad je otisao u solarijum. :D
  7. Neverovatno da se opravdava ovo seljenje iz Arene u Pionir... To je cisto zajebavanje sezonaca koji su kupili kartu. Ajde da kazemo da ce pustati sezonce(a nece) to je koliko mesta 7k?A sta cemo sa ostalima?Kako ce da se gleda ko ce uci a ko nece? Prvo ti daju pare pre sezone kad ti treba a onda se ophodis ovako prema njima? I onda ces opet sledece iste te sezonce da molis da ti kupe karte jer... A kad ti ne bude bio isti odziv kao ove sezone jer si ih zajebao(prvo obecavao F4 pa onda ovo) bice kukanja kako nema pravih Zvezdasa... A opet ti ides u Pionir da bi napravio atmosferu linca sto je ono jadno. Ali sta ocekivati od matorog udbasa.
  8. Kao da gledam jednu te istu utakmicu Lal vs Den .
×
×
  • Create New...