Jump to content

KK Crvena Zvezda u sezoni 2020/21


Tomiprunet

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

  1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

    • Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

3 minutes ago, Kooineeperk said:

 

Ma Javor je siguran, za ostalo ce se videti... Mozda Belosevic/Koljensic da izjednace "nacionalni kljuc". 

Mislim da ce pre Koljensic sam da bude i  da tako "izjednaci" nasu prednost domaceg terena. Kao i Nikolic veceras. Koji nas je opet ukopao.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, BojanaCZV said:

Lele, neka se jave ovih 18 nevernika sa ankete, sto misle da necemo biti Sampioni, da znamo ko su 😄

Ja sam glasao jos onda kad smo izgubili ubedljivo u Moraci. Al samo iz revolta. A i dobro je kad nesto kudim, obicno bude kontra. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Loyd je opet isforsirao previše. Na +10 je uzeo dvije duge dvojke, a lopta je trebala da se gura dolje na Noka, koji je bio raspoložen i imao je prednost jer nije bilo Rida na parketu.

Sve tačno. Samo je jasno da uglavnom igrač nije taj koji odlučuje šta se igra....posebno u završnici plej ofa. 

Link to comment
Share on other sites

Lojd je najbolji igrac Zvezde, ali kad god je pokusao da bude heroj, nije izgledalo dobro. Veceras je mogao biti heroj, i tu ne mislim  na poslednji sut, vec na tu situaciju kad je umesto da spusta Noku igrao sam za sebe, a ne za tim. A te odlucujuce suteve...to je ipak za one sa velikim srcem...Robert Ori fazon...

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Sve tačno. Samo je jasno da uglavnom igrač nije taj koji odlučuje šta se igra....posebno u završnici plej ofa. 

Loyd je odigrao dobar meč večeras, ali sklon je u ovom finalu nekim raspadima kad se lomi utakmica. I one prve naše dvije pobjede je izvukao Dobrić na kraju.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Blago vama sto ste ubedjeni da dobijamo. I meni je tesko da zamislim da gubimo majstoricu u Pioniru, ali na kraju dana igraci igraju i ako se nama zavezu ruke nista tu nece da pomogne.
 
Danas smo sutirali 43% trojke, oni 4/18, jos su omasili 12 bacanja. Moj problem je sto ce oni biti opusteniji jer su se vratili sa 0-2 i mogu samo biti neki lazni heroji ako ovo okrenu. A na nama je sada ogroman pritisak, plus mi necemo imati ovakvo sudjenje da nas vadi iz govana.
 
2019. je bila druga prica, tu je bilo razbijanje i u prva dva meca, sada je bilo povuci potegni.
 
Ali sta god, ne vredi razbijati glavu, ja svakako ni igracima ni strucnom stabu ne zameram nista, pa makar se raspali u petom mecu.
Nisi bas u pravu, posle ove dve utakmice svim nasim igracima je jasno da smo bolji, zavezivanje ruku i nogu od toga necw biti, svima je jasno da se nije Buducnost vratila nego su je vratile sudije. Mislim da ce nasi biti nabrijani zestoko a da ovi znaju sta ih ceka. Ja ocwkujem prekon10 razlike, imam gakav osecaj koji me retko prevari. Jednostavno bicemo max motivisana ekipa a sudjenje nece biti ovako jer je i sudijama jasno da ovoliko nw smeju da kradu.

Buducnost je mekana ekipa, kada naidju na tvrdo raspadnu se, nije prvi put ove sezone da baguju na vaznim utakmicama, ako otvorimo dobro slwdecu pojescemo ih bukvalno.

Iskren da budem mnogo mi jw odvratna ova Bokanova Buducnost, nesto u rangu sa DV Partizanom. Milojevic koga ne mogu ocima da vidim od pre mi jw samo upotpunio tu odvratnost. Znaci docekao bi ih sa svim sto imamo, od prijatelja kluba do 5-6000 navijaca na tribinama, znaci teska artiljerija. Ja sam za ovo bio i pre dve godine, sa gospodom gospodski, sa ovom bagrom samo sa jednim jezikom moze da se prica.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Ridji said:

Sve u svemu bas mučan osecaj posle ove utakmice, bez ikakve želje da dodje petak i ta majstorica. Jednostavno mi se u ovom trenutku ni ne gleda 

 

 

Ne da mi se gleda nego ću biti tamo i iz prvog reda jebati im mater.

  • Like 5
  • Love 3
  • Thanks 2
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Najgore od svega je to što sve sudije koje su sudile ova dva meča u Morači znaju da sude i imaju sasvim dovoljno iskustva u teskim utakmicama. Međutim kad se izađe na parket dvorane u Morači onda svaki od njih pojedinačno deluje kao jedan od čelnika Budućnosti. Ja retko baš retko pominjem suđenje i uvek gledam svoj tim i njegov učinak ali ovo što su sudili u Morači je stvarno prevršilo sve sudijske marifetluke. Ovo je bilo besramno otimanje mogucnosti da se igra kosarka.  Naravno da neće biti sankcija za bilo kog od sudija. Zvezda će dobiti petu utakmicu i titulu i sve će se brzo zaboraviti. Nazalost ...

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Betolingar Misdongard said:

Loyd je odigrao dobar meč večeras, ali sklon je u ovom finalu nekim raspadima kad se lomi utakmica. I one prve naše dvije pobjede je izvukao Dobrić na kraju.

Neka čuvaju bilo kog drugog našeg igrača kao Loyda, pa bismo videli kako igra Loyd iz drugog plana i koliko može da ubaci, a koliko ti igrači na kojima je fokus odbrane. 

 

Loyd se toliko troši tokom utakmice, da mi ga je nekad i žao. 

Prvo mora da dođe u situaciju da primi loptu, a nekad je to prolazak kroz nekoliko blokova, pa potom mora sam da iskreira šut, da li iz izolacije ili pika i onda da šutne...nekad van balansa, nekad preko ruke, a nekad namesti i otvoren šut, ali usled toliko potrošnje, opada i koncentracija i ne može se šutirati kao na početku tekme. 

Jasno je da on pravi i gluposti, ima i dosta mana, ali je nepošteno prema momku koji ovoliko daje za tim biti previše grub, jer ovo nije video igrica, pa ovaj igrač daje, onaj promašuje i to je sve tako, crno ili belo. 

 

Zato sam se stvarno nadao da ćemo prevariti Budućnost i da ne odigramo na njega poslednji napad, već namestiti nekom drugom igraču otvoreniju poziciju, jer su apsolutno svi znali...i naši i njihovi, da lopta ide Loydu. 

Edited by Dropkick Murphys
  • Like 8
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

I ptice na grani su znale da ide ovaj zadnji napad na Lojda, nisam siguran ali mislim da je ovo 2 3 put u sezoni da on pokusava na ovaj nacin da resi, nit sut nit ulaz, baci je pa ako udje... 

Radonjic verovatno nikad nije nacrtao akciju za zadnji napad koja je uspela. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...