Knipex Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 11 minutes ago, Sector said: Bez obzira na ovu kvalitetnu predstavu veceras, imamo neku ludu srecu. Prvo dobismo Igokeu jedva pa Cedevitu u ludackoj zavrsnici gdje smo prakticno vec bili pukli i na kraju poraz Buducnosti. Da vidimo hocemo li to iskoristiti u zavrsnici sezone. 5 7 1 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) I dalje stoju ponuda za opkladu za alhemicare i nevernike da uzimamo Aba. Edited April 18, 2021 by Cavani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) Sad malo pogledah ako dobije Mornar Igokejce, i COL zaostalu sa Cibonom i Megu kod kuce imace sve 3 ekipe 19-7, i onda se pravi krug u kome Mornar ima 3-1, a COL i Igokea po 1-3. Onda je Mornar treci a kod ovih odlucuje kos razlika u sva 3 match up-a valjda. Ili kos razlika u duelu Igokea - COL ?! Mrzelo me da racunam koja je. Tu ako bude sve kako treba valja traziti naseg protivnika u polufinalu.Bice zanimljivo na kraju definitivno Edited April 18, 2021 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Nasa najbolja predstava ko zna otkad,Dobric kad radi ono sto zna,izgleda uvek dobro.Noko sila u reketu u fazi odbrane. Hol-no comment. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Jaka Blažić Jaka Zvezda za sledeću sezonu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) 2 hours ago, Wingwalker said: ima li neki bistar potok...? Edited April 18, 2021 by Laki21 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 3 1 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Jel neko video @Cooper-a? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 1 minute ago, Helmet said: Jel neko video @Cooper-a? Mislim da još broji pobede 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko1ot Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 50 minutes ago, NMX said: Treba videti da nekako stondiramo Lakija na dva dana, za slučaj da uspemo da dunemo od Krke, da ga ne strefi srčka Ne se sikiraj. Ako bude trebalo. Čovke će da isključi struju u Železniku. Kod njega ključ. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) 50 minutes ago, Kosjan Willavić said: Postavio bih Mornare, ali nikad nisam mogao da smislim Zoranu i Kezmana 😄 Evo ja cu 🙂 Edited April 18, 2021 by Cavani 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 3 minutes ago, Ko1ot said: Ne se sikiraj. Ako bude trebalo. Čovke će da isključi struju u Železniku. Kod njega ključ. Je l ima ključ od fiskulturne sale Leo Štukelj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Bolje ovo. :D Just now, NMX said: Je l ima ključ od fiskulturne sale Leo Štukelj? Covke je svemocan mislis da nema? :P 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko1ot Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 1 minute ago, NMX said: Je l ima ključ od fiskulturne sale Leo Štukelj? Naravno. Zato sam i pomenuo FMP. KrCi je svejedno koga će pobediti, dovoljna je jedna pobeda za siguricu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) 43 minutes ago, Helmet said: Jel neko video @Cooper-a? Sva ova nameštaljka je najavljena kod njega u emisiji. Večeras se drži dostojanstveno. Edited April 18, 2021 by pavijan2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 59 minutes ago, bodo said: Sad Leon Štukelj pa Višnjik. Pa nećemo valjda kiksati sad. Igra se u Jazinama. S time da je to Zadru potpuno nevažna utakmica (za razliku od Krke kojoj gori pod nogama) + u domaćem prvenstvu dva dana prije Zvezde igraju sa Splitom, a dan poslije protiv Cibone i to su im puno bitniji susreti jer brane jedinicu pred playoff. Ja tu očekujem laganu pobjedu Zvezde. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 29 minutes ago, Gudura said: Sad malo pogledah ako dobije Mornar Igokejce, i COL zaostalu sa Cibonom i Megu kod kuce imace sve 3 ekipe 19-7, i onda se pravi krug u kome Mornar ima 3-1, a COL i Igokea po 1-3. Onda je Mornar treci a kod ovih odlucuje kos razlika u sva 3 match up-a valjda. Ili kos razlika u duelu Igokea - COL ?! Mrzelo me da racunam koja je. Tu ako bude sve kako treba valja traziti naseg protivnika u polufinalu.Bice zanimljivo na kraju definitivno Ako Mornar dobije imaće u krugu 3-1, COL 2-2, a Igokea 1-3. Znači polufinale mi i COL, a crnogorski duel u drugom polufinalu, ako bude bez iznenađenja do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 8 minutes ago, Sharp said: Igra se u Jazinama. S time da je to Zadru potpuno nevažna utakmica (za razliku od Krke kojoj gori pod nogama) + u domaćem prvenstvu dva dana prije Zvezde igraju sa Splitom, a dan poslije protiv Cibone i to su im puno bitniji susreti jer brane jedinicu pred playoff. Ja tu očekujem laganu pobjedu Zvezde. A u Jazinama , nisam znao. Evo iz tvojih ustiju u božje uši 😉. A ako se ne varam mislim da smo zadnju utakmicu sa njima tamo dobili i da je T, Dragičević bio među najboljima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 'Ajde što se zapalio i izbombardovao ih trojkama, al' asistencija za Kuzmića na 0:29, još slabijom rukom... 22 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 4 minutes ago, bodo said: A u Jazinama , nisam znao. Evo iz tvojih ustiju u božje uši 😉. A ako se ne varam mislim da smo zadnju utakmicu sa njima tamo dobili i da je T, Dragičević bio među najboljima Dobili smo ih i 10/11 i tako izbegli poslednje mesto u Aba ligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Nije moglo veceras drugacije. Preveliko zvezdastvo. Dobrinjo, Jaka, Pavicevici, Pulen... 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 7 minutes ago, pavijan2 said: Dobili smo ih i 10/11 i tako izbegli poslednje mesto u Aba ligi. da ali to je bilo već u novoj dvorani ako se ne varam. a i ova zadnja pobeda u Jazinama je bio neki važan meč. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 43 minutes ago, berti said: Nedostaju mi pune tribine, pa makar ovako i uz gusle. 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 49 minutes ago, Cavani said: Evo ja cu 🙂 Auuuu, kad je ovo bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 46 minutes ago, Čvarkov said: Ako Mornar dobije imaće u krugu 3-1, COL 2-2, a Igokea 1-3. Znači polufinale mi i COL, a crnogorski duel u drugom polufinalu, ako bude bez iznenađenja do kraja. Ovo bi bilo idealno, da se Mornar i Budućnost pokolju međusobno. Naročito sada kada je Mornar kompletan. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts