Kankkunen Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 41 minutes ago, Sector said: To bi se moglo ispratiti. Ja inace navijam za Bahçeşehir u turskoj ligi pa dosta pratim tu ligu. Vlada ... ja sam za Bursu sa Alimpijem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Walden putuje sa timom u Kaunas danas (moguce da su vec otisli), sutra posle utakmice (u 19h se igra) se odmah vracaju za Beograd pa ce se u cetvrtak verovatno putovati u Vitoriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) 1 hour ago, Borca said: Walden putuje sa timom u Kaunas danas (moguce da su vec otisli), sutra posle utakmice (u 19h se igra) se odmah vracaju za Beograd pa ce se u cetvrtak verovatno putovati u Vitoriju. nisam baš ispratio... el smo to već ispali iz Eurolige...koji su ovi crni Kaunasi i Vitorije mučene...? Edited February 22, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 24 minutes ago, Wingwalker said: nisam baš ispratio... el smo to već ispali iz Eurolige...koji su ovi crni Kaunasi i Vitorije mučene...? Ima i taj plej off, podela bodova... U igri smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Quote ZVEZDA SVE JAČA - VRAĆAJU SE POSLE KORONE: Volden u timu, a na treningu... Kori Volden biće u timu za Žalgiris, a treningu su prisustvovali i Lengston Hol, Lendri Noko... Dejan Radonjić polako okuplja igrače koji su odsustvovali zbog korone. https://mondo.rs/Sport/Sport-video/Ostalo/a1439133/crvena-zvezda-zalgiris-izjava-radonjic.html Koliko sam načuo (kafana) Kino pakuje kofere ... 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Ne bih bio previse iznenadjen time. Jasno je bilo da je to bio izbor o'bradovica, cekao ga je mesec dana a kad je docekao vise nije ni bio trener. Vremenski raskorak je doprineo da Radonja ne stopira taj transfer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Uf, sve bolje od boljeg. Tako izgleda kada trener zna svoj posao. Bukvalno niko sa foruma ne bi doveo pregojenog Koloma. Dobra vest je da su Hol, Volden i Noko ponovo na treningu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 6 hours ago, Laki21 said: Ček, šta je ovo, štokholmski sindrom?!? I ja se presabirao par sekundi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Koliko sam načuo (kafana) Kino pakuje kofere ... To mi reci...Kankkunen brate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Ako je ovo za Kina istina, lagano se vracamo na tim sa pocetka sezone, gde je Nnoko bio tu, ali sprecen da igra...odnosno: Doselekcija?! Koja doselekcija?🤣 Obrnuli igricu par puta i vratili se na level 1😎 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Najgora doselekcija u istoriji košarke. 7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 48 minutes ago, Gudura said: Ako je ovo za Kina istina, lagano se vracamo na tim sa pocetka sezone, gde je Nnoko bio tu, ali sprecen da igra...odnosno: Doselekcija?! Koja doselekcija?🤣 Obrnuli igricu par puta i vratili se na level 1😎 To nam je bila maska sa dovodjenjem igraca,sjebali smo im skauting.I sad bukvalno mozemo da radimo sta hocemo jer su totalno zbunjeni.Jos kad se proseta DeDa od 1 do 4 u napadu i odbrani odma ide TimeOut.🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 11 hours ago, Dingospo90 said: A sta je tacno bilo neozbiljno u vezi reaktiviranja JOB-a za kup? Koliko ja znam on je tada bio pod ugovorom sa nasim klubom i dobijao platu zbog togs. Zato je apsolutno legitiman stav kluba da ga uvrsti u ekipu za kup. Stavise, ja to gledam i kao izrazito pozitivnu stvar gde je klub pruzio ruku igracu, ali ovom se ocigledno nije dopala uloga koja mu je dodeljena. Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока Tvoja teza je da je JOB prihvatio da bude deo tima i onda nakon finala KRK zatrazio raskid? To bi moglo da funkcionise samo ako je JOB zarko zeleo da ima trofej KRK u svojoj trofejnoj kolekciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 6 hours ago, goldberg said: Tvoja teza je da je JOB prihvatio da bude deo tima i onda nakon finala KRK zatrazio raskid? To bi moglo da funkcionise samo ako je JOB zarko zeleo da ima trofej KRK u svojoj trofejnoj kolekciji. Pa igra u finalu KRK, gde je ako smem da primetim, rasturio Petruseva i Simonovica, ga je i preporucila Turcima. A trofej je trofej, nije bas sad kao da ih ima puno pa se zasitio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Ponadao sam se da mozemo da zaprijetimo veceras a onda sam procitao da se oporavio Lekavicius, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Znaci jos jedan Obradovicev pulen ide.. Odlicno.. Uskokovic neka se sprema za iducu sesonu, kontam da Radonjic u njemu vidi Jovica, pleja na "duze" staze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Ja bih bio sasvim zadovoljan da Uskoković postane solidan igrač za 10-15 minuta u EL, ne treba više niti mi deluje realno da do toga dobaci. Naravno, pričam o EL ekipi koja ima plej of ambicije a ne o rekreativnom učesniku takmičenja. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Ne znam, praštajte ako grešim, ali ja mislim da Uskoković nije prospekt. Ima želju, borben je, ali osim toga slabo šta. Preslab u odbrani, šut prosek, pregled igre tu i tamo. On je pre jedini mlađi igrač na toj poziciji, koga smo mogli da forsiramo ove sezone. Nije u timu zato što je previše dobar, ali nije ni previše mlad. Ako se ne varam, puni 22 ove godine. Talenat je kada se neko istakne sa 17-18, pa se polako ubacuje u tim, kako bi se kalio. Sa 22 godine bi trebalo da je već formiran igrač. Kažem, daj Bože da grešim, ali ja ne vidim u njemu potencijal za budućnost. Samo nedostatak igrača na njegovoj poziciciji mogu da ga uguraju u 12 i sledeće sezone. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Bas zato sto smo u deficitu sa mladim plejmejkerima treba iskoristiti maksimum od onoga sto imamo... Ovo je njemu prva sezona gde dobija neki prostor u EL, protiv jakih protivnika, te ne cudi da lako ispada.. Samo neka radi, stice iskustvo i uci iz gresaka.. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 25 minutes ago, Ulicni basketas said: Ne znam, praštajte ako grešim, ali ja mislim da Uskoković nije prospekt. Ima želju, borben je, ali osim toga slabo šta. Preslab u odbrani, šut prosek, pregled igre tu i tamo. On je pre jedini mlađi igrač na toj poziciji, koga smo mogli da forsiramo ove sezone. Nije u timu zato što je previše dobar, ali nije ni previše mlad. Ako se ne varam, puni 22 ove godine. Talenat je kada se neko istakne sa 17-18, pa se polako ubacuje u tim, kako bi se kalio. Sa 22 godine bi trebalo da je već formiran igrač. Kažem, daj Bože da grešim, ali ja ne vidim u njemu potencijal za budućnost. Samo nedostatak igrača na njegovoj poziciciji mogu da ga uguraju u 12 i sledeće sezone. Stefan Jovic je sa 22 presao iz Sloge u Radnicki. Ne mora on da bude Jovic i Micic, niti svi mladi igraci treba da budu Teodosic, Bogdanovic, Jokic. Posto se nece desiti da imamo sve strance u timu, treba neko da bude i Dobric, Lazic, a Uskokovic mozda moze da dobaci do tog nivoa. Ako ne uspe, nikom nista, pokusali smo bar. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 11 hours ago, Laki21 said: Najgora doselekcija u istoriji košarke. Baš smo briljirali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 (edited) 11 hours ago, Laki21 said: Najgora doselekcija u istoriji košarke. Indeed. Moze da se napise knjiga-kako sve uraditi pogresno. Edited February 23, 2021 by Losmi17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Nema plej... Nemaaaaa! 😂 (Ne zelim da vredjam ili omalovazavam ovom recenicom Obradovica ali prosto me nasmeje uvek). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 1 hour ago, Predragdjape said: Nema plej... Nemaaaaa! 😂 (Ne zelim da vredjam ili omalovazavam ovom recenicom Obradovica ali prosto me nasmeje uvek). A prije toga su bili toliko sigurni da dovode novog pleja da su Hola poslali na kraj klupe i spremali za šilbovanje. Koliko konfuzije u klubu u periodu Obradovića... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 9 stranaca je potpisano za to malo vremena sto je Sale bio u klubu. Zanimljivo je koliko nije verovao domacim igracima, posebno jer je i sam bio Zvezdino dete. Ako ode Kolom vracamo se na 5 stranaca, i preko toga ne treba ici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts