mmajstor Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Za sledecu sezonu valjda jurimo Petruseva (kada ga vrate sa letnje lige)? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Neko je tražio reakciju Radonje kada je popizdeo na Dobrića. 🙂 6 5 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) 16 minutes ago, mmajstor said: Za sledecu sezonu valjda jurimo Petruseva (kada ga vrate sa letnje lige)? 🙂 Ima tu mnogo sitnica kod Miska. Edited January 3, 2021 by Kronostime 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 7 minutes ago, Čvarkov said: Neko je tražio reakciju Radonje kada je popizdeo na Dobrića. 🙂 Šta je? Nemoj da ti... viđećeš kad odu gosti. 8 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 23 minutes ago, Čvarkov said: Neko je tražio reakciju Radonje kada je popizdeo na Dobrića. 🙂 Ja sam komentarisao na live da ne znam koja mi je smešnija, ta ili nakon bacanja Ounakua Hvala lepo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Šta je? Nemoj da ti... viđećeš kad odu gosti. Ova reakcija je okej. Saletovo zivcano psovanje me bas smaralo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) Kod Obradovića je problem što nije umio da pronađe neki balans u tim reakcijama. Na svaki potez je reagovao nekom vikom i napušavanjem. Neki igrači su dovoljno mentalno čvrsti da izdrže takav tretman, ali sigurno ima i onih koji ne mogu da se prilagode tom pritisku. Mora da se nađe neka sredina u tom pedagoškom pristupu. Edited January 3, 2021 by Shunsuke Nakamura 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 2 hours ago, Haggard said: onuaku je kvalitetno drvo za obradu, ne bi me cudilo da ga je radonja upisao u tefter. Možda za nekog drugog. Da mu je trebao takav, zadržao bi Terrya koji je upgrejdovana verzija Onuakuja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) 1 hour ago, Knipex said: Ja sam komentarisao na live da ne znam koja mi je smešnija, ta ili nakon bacanja Ounakua Hvala lepo Koja je ta druga reakcija? Nasao💪 16 hours ago, Čvarkov said: Evo ga ceo gif Onuaku vs Radonja Hahahahahahaha placem😂😂😂😂😂 Koji j... car od lika Edited January 3, 2021 by Miki28 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 1 hour ago, Kronostime said: Ima tu mnogo sitnica kod Miska. Da se to lako resiti.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) Odgledao sam jutros dobar deo reprize tekme sa Zadrom... Mislim da nema prostora za veliku brigu oko minutaže za Radanova...jer pretpostavljam da je i Radonja odgledao snimak. Pored jednosmernog Lazića koji se uvek kao starter prerano naždere malih faulova i klimavog Dobrivoja, teško je mladog igrača koji poseduje ovakav skil-set i brzinu reakcije zapostaviti sem ako ne glumiš neko ludilo poput Obradovića. Svi smo poverovali u očigledno neosnovanu priču da Radanov nije spreman za ovaj roster. Ali...nije ga ni probao. Radanov može da pokrije veći prostor u odbrani od Lazića jer je pokretljiviji, ima veći rič i manje je robustan. Jednom je matadorski propustio Koloma koji mu seče putanju u rikaveriju na svog igrača nakon udvajanja. Tu nije bilo šanse za svič i ispalo je odlično. Nije muva bez glave, prati kretanja i zato i izgleda pismeno na terenu sa loptom ili bez nje. Već treći put demonstrira brzinu prodora kažnjavajući propust spoljne linije (njegov čuvar jeste bio u niskom stavu ali je za trenutak pogledao iza da li ide blok) kada je cimnuo u prodor i bez hasla položio elegantno. Ostatak petorke ne troši energiju, rana faza napada...da su ga i videli na vreme izvukao bi faul ili faul koš...ultra laki poeni koji unose nervozu kod protivnika. Tu ga treba forsirati jer nije lako zaustaviti mlađano krilo koje puca od snage sa takvim prvim korakom i odličnom završnicom na obruču. Nakon toga u odbarni blokira šut pod košem obema rukama čisto kao suza (igra manje agresivnu ali i manje štetnu odbranu)...daje Voldenu koji vuče kontru, Volden maši sa distance i evo Radanova koji je istrčao da skokom iz drugog plana to koriguje. Za razliku od ove dvojice kojima već godinama moraš da daš ulogu u kojoj će napraviti najmanje štete na toj poziciji, Radanova treba pustiti da popunjava kolone. Ne mora ni da uzima više od par šuteva za tri po tekmi jer ga ima u dovoljno segmenata napada iz kojih može da skoruje. Kontra, skok iz drugog plana, prodor, može da baci asist, ukrade loptu...aj da ga ne ureknem i ovo već zvuči prilično jako. Edited January 3, 2021 by Wingwalker 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Osnovna razlika između Radanova i Lazića/Dobrića je što ovaj ZNA košarke. Lopta mu nije strano telo, ima ideju šta uraditi s njom i tako to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Imao je Radonjić još momenata vezanih za Dobrića 1 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strah od vozova Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Ima momenat kad se okrene ka Radanovu i Borisi gde ga Radanov zbunjeno gleda, a Borisa nakon sto se Radonjic okrenuo napred pukao od smeha. Radonja nesto promrmljao sebu u bradu nakon toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Simanić je potpuno drugi čovek od kad je stigao Radonja. Te se smeje, te se grli sa saigračima. Prethodnih godinu dana bez ikakve reakcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Radonja vraca ljude iz mrtvih 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Boriša je za desetak minuta upisao desetak nula u svim kategorijama i val -7. Odlučuje se da igrača u mismeču koji je niži od njega za glavu i slabiji reši duplom prednjom promenom ali bez trunke tendencije da krene u prodor i usiljenom poludistancom koju maši. Ne može ni Radonja da ga voza preko blututa...mora nešto i iz glave da ide. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) Rado Srbin ide u vojnike, dva ga tuku, cetvorica vuku... Edited January 3, 2021 by Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Nabacićeš nam neki maler sa ovom slikom. Taman smo krenuli sa Radonjom da se uzdižemo fizički i duhovno. 3 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Gledam kako divlji Mornar dere manje divlju Igokeu, pa se ovi vraćaju i tako u krug divlja košarka i padne mi na pamet naša utakmica sa Mornarom i kako smo ih odvalili pa mi onda padne na pamet Igokea od pre neki dan gde smo bili na nivou KLS elipe iz sredine tabele. 18.10 smo igrali sa Mornarom, odmah posle dobili CSKA. Šta se to desilo, gde je zabagovao Obradović meni je misterija? Da li je moguće da ekipa toliko padne u tako kratkom vremenskom periodu? Da li je moguće da ih je razbio psihički do te mere da je pukla svlačionica? Pa Alimpije koji je 5 puta neiskusniji trener je držao svlačionicu koliko toliko ili je bar to tako izgledalo... Ne znam, sve ovo pišem iz razloga što mi je žao što nismo imali kontinuitet sa Obradovićem, ali izgleda da je to bilo nemoguće. U svakom slučaju nadam se da ćemo sa Radonjom napraviti konačno taj kontinuitet na klupi jer bez toga apsolutno nemamo čemu da se nadamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Igokea je ovaj mec igrala bez centara. Inace, nisam bio tu nekoliko dana, Panatinaikos i onakva njihova igra nije nikakvo merilo (kao ni nasa protiv Igokee), ali raduje sto je Radonjic poceo da skracuje rotaciju i sto je dao minute nekim zaboravljenim igracima. Ne znam sta je bio problem sa Obradovicem i Radanovim pa da ovaj ne dobije ni minut kod njega? Mozda to sto imamo roster od 16 igraca pa nema mesta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Za Obradovića je EL jednostavno prevelik zalogaj. Povukao je bezbroj loših, glupih i nelogičnih poteza, Radanov je samo još jedan u golemom nizu, za koji verovatno nikada nećemo dobiti suvislo objašnjenje. Kako reče neko daleko pametniji od mene, kad uđeš u pogrešan voz, sve su stanice pogrešne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 5 hours ago, Knipex said: Imao je Radonjić još momenata vezanih za Dobrića "Sta je ovaj radio dok ja nisam bio tu?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 6 hours ago, Knipex said: Imao je Radonjić još momenata vezanih za Dobrića Ovaj gif je najbolji opis njegovih mana. Tunel vision na autopilotu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Radanov, Dobric, Lazic... svako iskace u nekom segmentu. Lazic je ponajbolji defanzivni od njih, sigurno najjaci fizicki. Dobric je s druge strane los u defanzivi, pre svega u citanju igre (u defanzivi ga vadi jedino trcanje nazad u kontri i lupanje banane), ali je za 3p bolji i od Lazica (koji samo coskarenjem pogadja) i od Radanova. Radanov s druge strane sigurno ima najbolji overall package, najveci plafon. I jedini je od njih koji moze sam sebi da iskreira nesto. Kad bi upakovali svu trojicu u jednog igraca imali bi reprezentativca u timu. I to onog koji ide na SP ili OI. Zapravo, ne bi igrao u Zvezdi 😄 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts