Achtung! Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Arena sport 1, emisija "U obruču", gost Dejan Radonjić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Nadam se da je kumovo 'dobro vece', nas novi plej/bek. Inace se cini da nam treba vise plej nego bek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 N1,emisija o 5.oktobru,pojavljuje nam se predsednik kluba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Radonja gost u ovom specifičnom trenutku za regionalnu i evropsku košarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VukVule1988 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 8 minutes ago, Vamos Laki said: Nadam se da je kumovo 'dobro vece', nas novi plej/bek. Inace se cini da nam treba vise plej nego bek. Samo brine sto je napisao na srpskom...😮😵 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Mozda je neki stranac sa Srpskim pasosem? Dilan Enis, neka EL klauzula... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Jel ozbiljna povreda Hola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 15 minutes ago, VukVule1988 said: Samo brine sto je napisao na srpskom...😮😵 Izaci cu sam...🤣🤣🤣 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ova slika evidentno nije izasla iz mode medj ciganijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Just now, Manoly said: Ova slika evidentno nije izasla iz mode medj ciganijom. Takav horor ostavlja trajne posledice😆 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 27 minutes ago, Vamos Laki said: Nadam se da je kumovo 'dobro vece', nas novi plej/bek. Inace se cini da nam treba vise plej nego bek. Ma to je bilo jasno na pocetku. Prvo, plej moze da igra i beka, ali bek tesko moze da igra pleja. Drugo, uvek se kvalitet popunjava na pozicijama 1 i 5, a za ostalo sta ostane. Idealan bi ovde bio Pangos, ne mogu da ga prezalim. Bek nam uopste nije potreban, kombo imamo u Waldenu, skorera imamo u Loydu. Sta je sa Radanovim i Langstonom, jesu li u redu? 5 hours ago, HAMMER said: jebote imamo dvostrukog bringera jurolige tu pred nosom i mi pricamo o dovodjenju plejmejkera. pa gde ide ovaj svet??? cak i metro prave do zeleznika kako bi mogao da dolazi svaki dan i uveseljava drustvo a mi hocemo hleba preko pogace. Problem je sto i taj bringer cesto uzima hleba preko pogace pa izgleda vise kao rekreativac nego kao profesionalni sportista. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 3 minutes ago, Gudura said: Izaci cu sam...🤣🤣🤣 Kakav pogled 😍 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Sprdao se kum na konto dominacije u Zagrebu, bar sam ja stekao takav utisak. Mada je vrijeme da dodje taj plej. Terry se navodno u cetvrtak prikljucuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Radonja stidljivo rece da tim koji imamo nije dovoljan za bolji rezultat u EL. Nebojsa, reaguj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Od očaja do sjaja u par dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 2 hours ago, pavijan2 said: U Zagrebu sa publikom. Edin pobedio sa izjavom da ni da su normalne okolnosti ne bi bilo vise publike. Just now, Laki21 said: Od očaja do sjaja u par dana. Ovo uopste nije bio nikakav sjaj. Mi smo 3 klase iznad ovih jadnika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ma naravno da smo bolji za tri klase, ali neke stvari poput odbrane u prvom su funkcionisale ko švajcarac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 3 minutes ago, John Terry said: Ovo uopste nije bio nikakav sjaj. Mi smo 3 klase iznad ovih jadnika. Tako je. I Fenerbahče je iznad nas, pa ni ono u Turskoj nije bio nikakav očaj. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 (edited) Edited October 5, 2020 by Baron23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux_92 Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Nije ovo merilo ali raduje ovako ubedljiva pobeda.. Wolden,Rit,Lojd i Kuridza odigrali odlicno.. Jedva cekam da se ekipi prikljuci Teri, dobicemo novu dimenziju u napadu videcete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 40 minutes ago, Sector said: Sprdao se kum na konto dominacije u Zagrebu, bar sam ja stekao takav utisak. Mada je vrijeme da dodje taj plej. Terry se navodno u cetvrtak prikljucuje. Ne veruj svemu sto procitas negde. Nikakav prikljucak nece biti u cetvrtak dok ne bude imao dva negativna testa zaredom, prosle nedelje je testiran i jos pozitivan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 7 minutes ago, Šarac said: Ne veruj svemu sto procitas negde. Nikakav prikljucak nece biti u cetvrtak dok ne bude imao dva negativna testa zaredom, prosle nedelje je testiran i jos pozitivan. Pevaj tico😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Koga dovodimo i zašto Ročestija? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 2 minutes ago, Ulicni basketas said: Koga dovodimo i zašto Ročestija? Ako Rochesti dodje, to je onda znak da se Covic nista vise ne pita u klubu, a vi sada procenite da li je Sasa toliko jak ili Covic toliko bas izlapeo i da ima Rochestog ponovo za vratom svakog 25tog za platu, Bolje da ne lajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Ne kapiram. Ostali primaju platu prvog, a Ročesti traži pet dana ranije? 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts