Constantin Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 .Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 On 1/19/2023 at 9:42 PM, Dragan said: Izgleda da je do Firefoxa. Sada sam probao sa Edge i sve se vidi. Zna li neko sta li su to promenili i kako to da popravim ? Ako nije kasno, u Firefox-u konkretno ima opcija „poboljšana zaštita od praćenja” i ako je uključen maksimalni nivo onda ne prikazuje dobro tweetove i ostale embed linkove. Kad se prebaci na „standardan nivo”, prikazuje kako treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 (edited) 1 hour ago, Grunf said: Ako nije kasno, u Firefox-u konkretno ima opcija „poboljšana zaštita od praćenja” i ako je uključen maksimalni nivo onda ne prikazuje dobro tweetove i ostale embed linkove. Kad se prebaci na „standardan nivo”, prikazuje kako treba. Hvala na savetu, ali nije to, vec sam probao (bilo je vec na standardu). Nije ni Adblock Plus. Pocelo je pre 7 dana, samo od sebe. Evo kako sad vidim kad neko postavi link na tweet, a kada kliknem na #Zaporizhzhia pic.twitter.com/R6ktEOMBfo ne dogodi se nista. Another absolutely insane Russian banzai attack. This time not around Bakhmut but somewhere in Zaporizhzhia Oblast in the south. Russian troops without any armor support running in totally open field. For Ukrainian infantry and snipers just target practice. #Zaporizhzhia pic.twitter.com/R6ktEOMBfo — (((Tendar))) (@Tendar) January 20, 2023 Edited January 22, 2023 by Dragan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 (edited) Od večeras, kad pokušam da otvorim strim s aktivnostima ili lični strim s novim postovima u temama u kojima sam ranije učestvovao, dobijem sledeću poruku: Quote Oops! The page you are trying to access is not available for your account. U pitanju su ovi linkovi: https://vox92.net/forum/discover/ (opšti) https://vox92.net/forum/index.php?/discover/107/ (lični) Bio bih zahvalan ako bi neko proverio u čemu je problem. Edited January 25, 2023 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 25, 2023 Author Share Posted January 25, 2023 7 hours ago, erwin said: Od večeras, kad pokušam da otvorim strim s aktivnostima ili lični strim s novim postovima u temama u kojima sam ranije učestvovao, dobijem sledeću poruku: U pitanju su ovi linkovi: https://vox92.net/forum/discover/ (opšti) https://vox92.net/forum/index.php?/discover/107/ (lični) Bio bih zahvalan ako bi neko proverio u čemu je problem. Testiram opterecenje foruma bez tog feature-a. Vraticu ga za par dana a mozda i ranije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Nemojte to da gasite 😄 Na toj strani najviše vremena provodim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 To je najkorisnija opcija, molim da se vrne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 Jel to taster za nepročitane postove? Ako jeste upravo sam došao da kukam kako mi je nestao a jutros je bio. Stalno ga koristim i iz liste izaberem šta hoću da pročitam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted January 25, 2023 Author Share Posted January 25, 2023 10 hours ago, Nicklord said: Nemojte to da gasite 😄 Na toj strani najviše vremena provodim 4 hours ago, Maharaja said: To je najkorisnija opcija, molim da se vrne 2 hours ago, Knipex said: Jel to taster za nepročitane postove? Ako jeste upravo sam došao da kukam kako mi je nestao a jutros je bio. Stalno ga koristim i iz liste izaberem šta hoću da pročitam. Vraceno! Probajte. Ne iskljucujem mogucnost da cu jos koji put iskljuciti da testiram, mozda tokom derbija u kosarci. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 mozda postoji opcija da isključiš sportske podforume iz pretrage ako zagušuje protok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 25, 2023 Share Posted January 25, 2023 2 hours ago, MetalHead said: Vraceno! Probajte. Ne iskljucujem mogucnost da cu jos koji put iskljuciti da testiram, mozda tokom derbija u kosarci. Radi kao što je i radilo. Ta opcija mnogo, ali baš mnogo, olakšava surfovanje forumom, da se tako izrazim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Od danas prepodne imam problem kad sa telefona, preko hroma otvorim bilo koju temu (pa i ovu). Kad skrolujem deo ekrana počne da "igra", npr. ljubičasta linija se umnoži hiljadu puta i postaje nečitljivo. Vukvalno ne vidim po pola ekrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 31 minutes ago, Barkley#34 said: Od danas prepodne imam problem kad sa telefona, preko hroma otvorim bilo koju temu (pa i ovu). Kad skrolujem deo ekrana počne da "igra", npr. ljubičasta linija se umnoži hiljadu puta i postaje nečitljivo. Vukvalno ne vidim po pola ekrana. Riknuo ti telefon....grafička Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 31, 2023 Share Posted January 31, 2023 Samo forum baguje, ništa drugo. I slova se umnožavaju u milion redova. Baš kao kad rikne grafička. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted February 1, 2023 Author Share Posted February 1, 2023 5 hours ago, Barkley#34 said: Samo forum baguje, ništa drugo. I slova se umnožavaju u milion redova. Baš kao kad rikne grafička. Nije do nas 😕 probaj da napravis screenshot pa posalji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Iz nekog razloga je slika okrenuta kao u ogledalu ali poenta se vidi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 (edited) On 1/20/2023 at 9:45 AM, MetalHead said: Ovako je i kod mene na TT. Izgleda da sam otkrio (slučajno) kako da se u TT normalno vidi YouTube video - za sad postovan preko kompjutera... (Youtube link se ne pejstuje u poruku na kompu nego postavi kao link) Da probam sa New Order... Edit: da, da, radi u TT - samo što se u browseru na kompjuteru prikazuje kao link Edited February 1, 2023 by fancy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted February 1, 2023 Author Share Posted February 1, 2023 @fancy cudno, a to mi samo govori da je stvar do TT a ne do foruma. Prakticno ne postoji neka konfiguracija TT, samo povezes i dalje je do njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Ma jasno mi je to, nego smo ovde započeli priču o tome [emoji106]Sent from my SM-N9860 using controlled FACT 200 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted February 1, 2023 Author Share Posted February 1, 2023 9 hours ago, Barkley#34 said: Iz nekog razloga je slika okrenuta kao u ogledalu ali poenta se vidi. Zanimljivo. Jesi li probao da ocistis cache browsera na telefonu? Ovo je neki problem u renderovanju stranice i rekao bih da je do browsera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 1, 2023 Share Posted February 1, 2023 Jesam. Ne pomaže. Ništa, instalirao sam drugi brauzer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 1 minute ago, Sokmeniki said: Ne znam drugacije poslati video, ima li iko jos ovakav problem??? @MetalHead Ajde resi mu ovaj problem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted February 18, 2023 Author Share Posted February 18, 2023 29 minutes ago, Don Dusko said: @MetalHead Ajde resi mu ovaj problem. Nije do nas, neki problem sa renderovanjem stranice od strane browsera. Reinstall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 51 minutes ago, MetalHead said: Nije do nas, neki problem sa renderovanjem stranice od strane browsera. Reinstall? Preko chroma citam forum, imam par kartica otvorenih ali samo ova ovako steka probao sam uci na neki drugi forum pa uporediti i svi ostali forumi rade osim ovog.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Promeni browser problemi će nestati.Ili čekaj update.Dešava se to sa Chrome-om na raznim forumima, random ...Sent from my SM-N9860 using controlled FACT 200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts