DJ_Vasa Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 (edited) Šta znači što pored imena nekih forumaša piše Author? Na prethodnoj stranici to piše kod MetalHeada. Edited February 19, 2022 by DJ_Vasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 5 minutes ago, DJ_Vasa said: Šta znači što pored imena nekih forumaša piše Author? Na prethodnoj stranici to piše kod MetalHeada. Ja cenim da je Author pokretač teme ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 (edited) 6 minutes ago, DJ_Vasa said: Šta znači što pored imena nekih forumaša piše Author? Na prethodnoj stranici to piše kod MetalHeada. To piše pored imena forumaša koji je ujedno i autor tj. započeo dotičnu temu, u ovom slučaju MetalHead. Edited February 19, 2022 by kriv i dužan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Hvala obojici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Izlazi mi ovo od juce, mislim na ovu manju reklamu gore ispod search bara. Otvara se svaki put kad otvorim novu stranicu i smeta jer ovde ne mogu npr da kliknem na kosarka da se vratim na taj pdf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Koristi Operu i nema reklama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 (edited) Ova reklama što iskače od dole ili od gore je ekstra iritantna. Ako imate tu kontrolu isključite to. Posebno je problematična na mobilnom, na desktopu je dole pa retko kada smeta. Edited February 25, 2022 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted February 25, 2022 Author Share Posted February 25, 2022 9 hours ago, Del Piero said: Izlazi mi ovo od juce, mislim na ovu manju reklamu gore ispod search bara. Otvara se svaki put kad otvorim novu stranicu i smeta jer ovde ne mogu npr da kliknem na kosarka da se vratim na taj pdf. 56 minutes ago, Klotzen said: Ova reklama što iskače od dole ili od gore je ekstra iritantna. Ako imate tu kontrolu isključite to. Posebno je problematična na mobilnom, na desktopu je dole pa retko kada smeta. Google reklame su na auto modu, pa povremeno podivlja, odnosno eksperimentise. Ova "fijoka" kao ima mnogo bolje rezultate ali prilicno nervira tako da cu videti da to ugasim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Zašto se ponekad pojavljuje poruka "Sorry, you cannot add any more reactions today."? Jel to ima neki dnevni limit broja lajkova, ili kako se zovu, i ako ima, koliki je? I da li postoji opcija da se negde vidi jos koliko ih je ostalo za taj dan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted March 11, 2022 Share Posted March 11, 2022 Ima, valjda 20, ali nisam siguran. A koliko znam, nema mogućnosti pregleda preostalih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Da li su svi imali problem da udju na forum u prethodnom satu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 4 minutes ago, Don Radonja said: Da li su svi imali problem da udju na forum u prethodnom satu? Jesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Ja nisam. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 20, 2022 Author Share Posted April 20, 2022 Neko vreme je bilo problema sa internet rutama kojim se pristupalo serveru ali je reseno relativno brzo. Nije ni do foruma ni do hostinga. Moguce da je nekim korisnicima cak i bio dostupan forum ali vecini nije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 20, 2022 Share Posted April 20, 2022 Neko vreme je bilo problema sa internet rutama kojim se pristupalo serveru ali je reseno relativno brzo. Nije ni do foruma ni do hostinga. Moguce da je nekim korisnicima cak i bio dostupan forum ali vecini nije. Šalio sam se, meni je delovalo, kao da je server pao.Sent from my SM-G998U using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 (edited) Mozda je bag, a mozda je i do mog kompa. Ne znam, nisam te struke. Ponekad pisem podugacki post i pojavi mi se "text has been saved" i pre nego zavrsim. A onda pisem k'o budala, napisem 1000 reci, kliknem "enter" nameravajuci da odem u sledeci red - i sve nestane. Lako je vama pismenima, ali ja pisem sa dva prsta i sporo, pa me to izludi. Ne usudim se osuditi nikoga jer nemam znanja i dokaza. Ali ako saznam da je MetalHead - jebacu mu sve po spisku. Edited April 21, 2022 by zoran59 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted April 21, 2022 Author Share Posted April 21, 2022 I meni se nekad desi da kliknem sa strane ili greskom na neki link, dugme, pa da izgubim nesto sto sam pisao. Mozda slucajno prebacis fokus editora sa text box-a na dugmice, kao kad stisnes TAB pa onda bude selektovano neko dugme, sledece u nizu, pa onda Enter zapravo izvrsi akciju nad dugmicem koje si stavio u fokus. Pisi krace 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted April 21, 2022 Share Posted April 21, 2022 1 hour ago, MetalHead said: ........................ Pisi krace 🙂 ... Ovo je zavera .a.a. aaaaaaaaaaaaaaaa!!! Priznaj da si razgovarao sa mojim curama - tj. zenom i cerkom! Tako i ja njima polako i strpljivo nesto objasnjavam, jer sam najpametniji na svetu. A one mi kazu da skratim, i to samo kad su jako dobro raspolozene. Inace mi kazu da odjebem ili me naprosto ignorisu. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 (edited) E, da javim samo. Vidim da sad radi, od pre 10ak minuta, ali kod mene je danas par sati u raznim browserima javljalo nesto kao "vox92.net has expired and is parked free, courtesy of GoDaddy.com". To na kompjuterima, a na telefonu tih par sati nije radio forum uopste. Probao sam na telefonu Firefox, DuckDuckGo, Operu, Tor Browser, i par VPN, i uvek je isto bilo, mislim na telefonu. Jedino nikad nije omašivalo na kompjuteru na kome je stari WinXP i Firefox 51 Bez starca nema udarca Edited April 30, 2022 by Milenko Puzigaca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Meni je radilo normalno...ali sam bila sama u forumu, nije prijatno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Ja i dalje ne mogu preko tt...ni brauzeri na telefonu neće....samo ovi fiksni računari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 2 hours ago, Constantin said: Ja i dalje ne mogu preko tt...ni brauzeri na telefonu neće....samo ovi fiksni računari... Suzu sam pustio 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Nije nas bilo na mobu dva sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrediB Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 I dalje baguje forum. Zna li neko sta je u pitanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted May 1, 2022 Author Share Posted May 1, 2022 13 minutes ago, FrediB said: I dalje baguje forum. Zna li neko sta je u pitanju? Daj neki detaljniji opis, screenshot. 28.aprila nam je produzen domen pa sam primetio da je tu bilo nekih problema (pisu i ljudi iznad), ali je to reseno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts