Kronostime Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 14 minutes ago, Vjekoslav said: prasence Gile je bio najsimpaticnija, najsvjetlija, a mozda i najbolja stvar koja se desila ovom forumu, cak smo Golubica, Honey i ja pokrenuli peticiju da se Gile (znan i kao Fica) vrati. no to su bila neka drugacija, veselija i bezbriznija vremena, tada smo zivjeli fakticki kao hipi komuna, u cvijecu i radosti nadanja. svijet je bio nas, a buducnost je leprsala u duginim bojama. tek sad, pod stare dane, kada me nista vise u zivotu ne moze sokirati (osim mozdanog ili srcanog udara), saznajem da se klikom na Gileta, dakle jednog upravo andjeoskog lika nevinog poput suze Mahatme Gandhija, oduzimala reputacija forumasima. e pa ako to nije bila najpodmuklija zavera i najveca prevara duboke drzave u historiji, onda stvarno ne znam sta jeste. jednom rijecju, neoprostivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 1 minute ago, Kronostime said: pa bas tako, morao je da umre da bi nama bilo bolje, ko Isus Krist Superstar. i onda se doslo do uzasne spoznaje, Gileta smo zrtvovali, a nama je bilo sve gore i gore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 1 minute ago, Vjekoslav said: pa bas tako, morao je da umre da bi nama bilo bolje, ko Isus Krist Superstar. i onda se doslo do uzasne spoznaje, Gileta smo zrtvovali, a nama je bilo sve gore i gore. I glodali smo kosti dobrih zivotinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 4 hours ago, John Terry said: Zasto ja vidim postove ljudi koji su mi na ignor listi? 2 hours ago, Neme said: Jedino ako je kvotovan post forumaša koji je na IL. Nikako drugačije. 1 hour ago, Barkley#34 said: Desi se i kada ti se na ekranu pojavi ono da ima novih 2, 3, 5 postova, pa kad klikneš da ih vidiš pojave ti se i oni od forumaša koji su na IL. Nisam znao za ovo poslednje. Postoji lli mogućnost da se nekako reši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Džudi Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Ja i dalje ne vidim ništa sa Tvitera. Mislim, kliknem na link ali se ne vidi ništa...a sve vreme sam logovana na Tviteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Jel to samo meni trokirao forum malopre? Usijao se US Open topik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Kakav je ovo update? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Ima li neki drugi skin? Ovo je ubledelo - oci izbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 Nova verzija foruma pa sa njom i re-style... tek da vidis admin deo, kao da je sneg pao. Ali ima neki dark mode za admin kazu. Nisam jos sve isprobao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Daj sad malo crvene boje i sve ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 (edited) Meni super izgleda, lep izbor boja. Možda submit button da sa default staviš boju kao u header? Hvala @MetalHead Edited September 11, 2020 by urosg3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 @MetalHead mogao si ovo top poster po temama napraviti da moze da se vidi svi koji su pisali na temi i koliko(kad se klikne to da ti iskoci kao neki pop up). Pa koga interesuje. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 @MetalHead odlično sad je uravnjen stil. Šta misliš da i badge notifikaciju umesto zelene stavimo crvenu, navika. Edit - radi. čak mi se čini da ovo nije puki update, ovo je new release? P.s. ne bi bilo loše omogućiti brisanje uploadovanih media korisnicima, sad ne mogu, a korisno je ponekad. Hoćeš da istražim da vidim kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Kapiram da dolazi ovde do izrazaja moj 24incni monitor, pa mi bas smeta sto ima puno praznog prostora i sto sirina teksta u postu zauzima tipa 50% ekrana, a ne vise. Trenutno mi je necitljiv svaki duzi post, previse mi je sve skuceno. Samo da je malo krace, imao bih osecaj ko da citam epopeje. Bas zbog belog skina mi to previse upada u oci. Statisticki deo sa desne strane je nepotreban. Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted September 11, 2020 Author Share Posted September 11, 2020 Sredjeno, uklonjen taj Topic Summary. BTW, pisite ovde, da bih mogao da pratim samo jednu temu i da se ne ponavljaju primedbe/predlozi/zamerke/pohvale 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 (edited) Na mobilnoj verziji ne vidim u gornjem desnom uglu onaj deo za notifikacije, poruke i za sve ostale opcije. Edit: pišite ovde je znaiclo na ovoj drugoj temi 😄 Edited September 11, 2020 by Dropkick Murphys 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Nemam notifikacije na telefonu. Na kompu je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Bemliga, ljudi, sta ste ocekivali - da ce sve raditi kako ocekujete? Nije to vakcina za COVID pa da je svi reklamiraju kao uspesnu - greske se u hodu ispravljaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 (edited) 1 file would exceed the total allowed size of 1.264kB, and was skipped Zasto mi ovo iskace kad god hocu neku sliku da kopiram sa komandom copy image and paste image? Vidim da su mi attacments puni tako da zato ne moze. Kako da ocistim to? Resio sam ignorisite ovaj post. :D :D Edited September 16, 2020 by 12Laki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Attacments ces napuniti dok si rekao keks jer je jako mali kapacitet odreden za svakog clana. Bolje odma koristi neki od sajtova za upload slika ili neceg drugog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Ne znam zasto, nestala mi "edit" funkcija. Ostavih post sa gramatickom greskom (slovca) i htedoh da ispravim, a ne mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 4 minutes ago, zoran59 said: Ne znam zasto, nestala mi "edit" funkcija. Jel' imas gore desno u cosku tvog posta one tri tacke? klikni na to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Hvala! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 4, 2020 Share Posted October 4, 2020 (edited) @MetalHead Jel postoji mogućnost da podesiš razmak između teksta postova kad ih spaja zato što su jedan za drugim napisani u kraćem vremenskom periodu od 5min? Tipa jedan red razmaka. Sada spoji tekst tako da stavi tekst drugog posta odmah u red ispod prvog. Edited October 4, 2020 by Knipex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 4, 2020 Author Share Posted October 4, 2020 3 hours ago, Knipex said: @MetalHead Jel postoji mogućnost da podesiš razmak između teksta postova kad ih spaja zato što su jedan za drugim napisani u kraćem vremenskom periodu od 5min? Tipa jedan red razmaka. Sada spoji tekst tako da stavi tekst drugog posta odmah u red ispod prvog. Da, to je bas nekako bezveze i mene nervira. Ali za to moram da ceprkam po kodu, i to ne bas jednostavno, a ja nisam developer... tako da mogu da pogledamtm ali necu da ceprkam osim ako ne nadjem i ne bude dovoljno jasno da sam nasao sta treba 😄 tipa, nisam ginekolog, ali bih prepoznao bebinu glavu kad je vidim da izlazi. OK, mozda malo preterano poredjenje 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts