Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, fancy said:

@nonick

Bluesky je baš nova platforma, očigledno još nije podržana u SW ovog foruma.

Ostavi link ako ne može da se embeduje.

Ma nije neku veliki problem, hvala na odgovoru. 

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ćao svima, nedavno sam se priključila forumu i vidim da nemam reply polje na KUL pdf, recimo na temama filmovi i serije. Ne znam je li to bug, ili prosto nemam pristup nekim pdf kao nova članica. Može pomoć, ako neko zna? Hvala. 🙂

• WOW 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Pokusao sam da posaljem privatnu poruku, za @DameTime, vezano za jedan njen post.

I pojavi mi se poruka "DameTime can not receive messages."

Je li banovana ili izlogovana, sta je po sredi?

Ne saljem cesto privatne poruke i uopste se ne razumem u kompjutere - pa bih voleo da mi neko objasni gde gresim.

Edited by zoran59
Posted
2 minutes ago, zoran59 said:

Pokusao sam da posaljem privatnu poruku, za @DameTime, vezano za jedan njen post.

I pojavi mi se poruka "DameTime can not receive messages."

Je li banovana ili izlogovana, sta je po sredi?

Ne saljem cesto privatne poruke i uopste se ne razumem u kompjutere - pa bih voleo da mi neko objasni gde gresim.

Hej, ja sam danas koristila inbox i stizale su mi poruke, tako da ne znam šta je posredi...

Mogu da probam ja tebi da pošaljem poruku.

• 1 month later...
Posted

Štuca mi forum od jutros. Kad ostavim emotikon na neki upis iskoči mi da postoji problem sa reakcijom, ali se ona ubeleži jer je ima kad refrešujem.

Takođe nekoliko puta je za neku stranicu iskočilo da postoji problem i da pokušam kasnije, ali kad refrešujem bude ok.

Posted
On 2/13/2025 at 3:07 PM, MetalHead said:

5 minutes ago, Eddard said:

@MetalHead

@DrugCrni kaže da ne može da se uloguje na forum. 

A ja ne mogu da vas tagujem. Plus ovo iznad. 

Evo ovako će da bude vidljivo. Kvotovao sam random post Metalnog.

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Koca Popovic said:

Sta se ovdje dogadja? Gledam na dnu ko je on line i nekim cudom stoji da sam ja jedini na forumu.

Prso neki andrak, forum se trenutno vuče ko prebijeno magare, ali i dalje vuče 🙂

Posted

E, a sad sam skapirao šta je najluđe - kad se ostavi reakcija on javi da je problem i da ne može da se ostavi reakcija... ali je reakcija ipak postavljena (kad refreshujete stranicu ili odete na neku drugu stranu pa se vratite tamo gde je post na koji ste želeli da reagujete) - videćete da je reakcija - ostala :s_d:

Verovatno su mnogi to već provalili, ja tek malopre... a bilo mi čudno što gledam postoje reakcije na sveže postove, reko otkud vi tu, zar niste riknule?? :lol_2:

• Like 1