Lobotomija Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 43 minutes ago, Geronimo said: Realno, razlozi su sebicni, meni bi ceo pdf sa vama kao modovima bio citljiviji 😄 Jbg, prateci Tenis ovde i na b92, cini mi se da ekipe koje predlozih imaju odlicnu kombinaciju znanja, autorita, takta i odmerenosti (kao i nekih drugih vrlina za poziciju moda), a pride nemaju previse putera na glavi u vidu predjasnjih sukoba. A u stvari vas sve mrzim i hocu da vam natovarim moderatorsku muku 🙂 I da, mislim da to sto nema Bokija na ovim stranicama ide prilicno na dusu kako forumasima ovde, tako i modovima, bas krupan gubitak... (sad ce neki saljivdzija da se uhvati za ovo 'krupan', garantovano, a ja covek i ne znam) Neće ljudi da rade, razloga puno. Fair enough. A i mislim da malo preteruješ. Isključivost vodi ka tamnoj strani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Nisam jedno vreme svracao na ovaj pdf do ovog ekcesa u aus, jednostavno je duznost pozvala. Ko je svi pjevaju? Ubedjen sam bio da je boki, al sad mislim da nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 cooper. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) 18 minutes ago, Losmi17 said: Ko je svi pjevaju? Ubedjen sam bio da je boki, al sad mislim da nije. mate mišo sa B92 Edited January 8, 2022 by Baros 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 To mi je bio second guess, ali reko da ne pogadjam previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 6 hours ago, Losmi17 said: Ko je svi pjevaju? Ubedjen sam bio da je boki, al sad mislim da nije. Au brate. Pa nisam ja bre svi pevaju nego Pišem veliki minus u mom tefteru Da ne spominjem da ti ovo nije prvi put da se pitaš tko sam ja (pamtim takve stvari ). AutomaCki se sjetih i Zorana koji ima isti taj problem hvatanja niTkova pa mi sinu ideja, kad je krenulo ovo traženje novog moderatora da se odabere njega. Kontam da bi ban dugme stisnuo tek ako mu netko opljune Jugu...ako bi ga uspio pronaći (mislim na dugme a i na forumaša). Spoiler ma znam da ne bi 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Ja ne znam što se čudiš, ako hoćeš da te ljudi zapamte nemoj da menjaš nik i gotovo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) 33 minutes ago, alcesta said: Ja ne znam što se čudiš, ako hoćeš da te ljudi zapamte nemoj da menjaš nik i gotovo Ja bih tebe zapamtio sve da ti je nick ne znam koji sa kučetom na avataru pride 🙂 Edited January 9, 2022 by svi pjevaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 19 minutes ago, svi pjevaju said: Ja bih tebe zapamtio sve da ti je nick ne znam koji sa kučetom na avataru pride 🙂 Ajme, Mate, dosta bevande: to je macka - dzukela je na mom avataru Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 1 hour ago, Kronostime said: Ajme, Mate, dosta bevande: to je macka - dzukela je na mom avataru I tebe bih s vrata pozn'o kakav god da je nick/avatar u pitanju, ne brini, ti matora GIF džukelo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 8 minutes ago, svi pjevaju said: I tebe bih s vrata pozn'o kakav god da je nick/avatar u pitanju, ne brini, ti matora GIF džukelo Pa, da se izljubimo kako je red. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Molim moderaciju da otvori temu aus pravna drzava, i mentalitet novosadjana, cisto da se ozbiljno trolovanje prebaci i oslobodi maticna tema. Ovo je bukvalno teror jednog coveka, a ne mogu svi ignorisati gomilu gluposti, ucitavanja, podmetanja i nerazumevanja. Ako je vec 10 ljudi uslo u klinc s njim, pritom pristojnih forumasa, znaci nesto nije ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Tek sad sam ukapirao da ne mislis na mene. Navikao sam da me teraju sa te teme jebi ga. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 minutes ago, McLeod said: Tek sad sam ukapirao da ne mislis na mene. Navikao sam da me teraju sa te teme jebi ga. Jesi lud. Nikad to nisam mislio o tebi. Ti diskutujes argumentovano i pristojan si. I priznas kad nisi u pravu. Antipod gospodina iz Novog Sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Mek 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Losmi17 said: I priznas kad nisi u pravu. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, Losmi17 said: Jesi lud. Nikad to nisam mislio o tebi. Ti diskutujes argumentovano i pristojan si. I priznas kad nisi u pravu. Antipod gospodina iz Novog Sada. Hvala ti losmi pogotovo za ovo poslednje. Ljudi to negiraju, iako je savrseno tacno, uvek priznam kad nisam u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 6 minutes ago, McLeod said: Hvala ti losmi pogotovo za ovo poslednje. Ljudi to negiraju, iako je savrseno tacno, uvek priznam kad nisam u pravu. Sto implicira da retko kada gresis. 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 minutes ago, Losmi17 said: Sto implicira da retko kada gresis. 😂 Tu se slazem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Što bi moj otac rekao, ja sam samo realan i objektivan, pa onda naravno da sam u pravu 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Pozdravi oca, pametan covek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 hour ago, McLeod said: Tek sad sam ukapirao da ne mislis na mene. Navikao sam da me teraju sa te teme jebi ga. Mek kako da misli(mo) na tebe, ti si deo inventara na Tenisu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endimion Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Da, kao stočić u mojoj dnevnoj sobi o koji redovno zveknem nožni palac😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ima najmanje metar dana otkako sam sto ovde,sto preko PP,poceo da upitkujem o statusu moderacije na PDF Tenis. Nisam se raspitivao iz dosade,vec iz razloga sto sam smatrao da atmosfera na ovom PDF vec duze vreme nije zdrava, te je bilo potrebno i za pojedinim moderatorskim alatima. Nikakvog odgovora ni od koga nisam dobio. Dobro je da je Tenis dobio privremenu upravutm. Nije dobro sto su to modovi koji ne poticu originalno sa ovog PDF. Primer banovanja jevrema je pokazao zasto to nije dobro ni odrzivo resenje. Stoga bi bilo jako dobro da se sto pre pronadju trajnija resenja medju forumasima/icama koji su ovde regularni i aktivni. Moj glas svakako ide ka @alcestai ona vrlo dobro zna moj stav,ali nazalost i ja isto tako znam njen,pa su sanse za tako nesto minimalne do nikakve. Steta. Podrzao bih predlog da onda to bude Mate Misho a.k.a. @svi pjevaju Voleo bih videti @der Gabelschwanz Teufelsa njim u tandemu,ali prioritet je stvoriti zdraviji ambijent na PDF da bi se Boki uopste vratio pisanju ovde.. Dotle (i ako) mozda da pitam @Kosjan WillavićOce neko na basket tenis? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Hvala druže Crni na ukazanom povjerenju što me želiš uvaljati () ali neću se dati. Mnogo je razloga zbog kojih navedenu funkciju ne bih htio niti mogao prihvatiti. Da ne spominjem da ne bih imao srca nekome dati ni MOP, sve da mi hebe majku ustašku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts