Azazelkg Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Odgledah prvu epizodu "U klinču"... Arealno zvuči da je prošla jedna epizode neke naše serije novije produkcije bez: sexa, ubistava i psovki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Da mi neko moze reci gde moze da se gleda, skine sa neta ili čak kupi serija Cvat lipe na Balkanu? Nigde ne mogu da je pronađem. Hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 (edited) On 9/24/2022 at 10:19 PM, Maja said: Da mi neko moze reci gde moze da se gleda, skine sa neta ili čak kupi serija Cvat lipe na Balkanu? Nigde ne mogu da je pronađem. Hvala unapred balkandownload, ako tamo nema onda nema nigde da se skine Edited September 29, 2022 by Урош19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted September 29, 2022 Share Posted September 29, 2022 Gledam Klan 2. Onaj Fedja Stukan kao da je sin Danila Lazovica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Gledam drugu sezonu Mocvare, mnogo bolja od prve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 1, 2022 Share Posted December 1, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Gledam seriju Bunar vikendom na Superstaru, nije losa. Igor Djordjevic odlican glumac, a uzgred je i jedan od pisaca serije. Nadam se da nece siriti pricu dalje u drugu sezonu, vec da ce je zaokruziti dobrim zavrsetkom kroz ovih desetak epizoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Pozdrav svima, nisam pisao na ovom topiku nikako i zanima me da li ima ovde ljubitelja Drzavnog Posla? Nisam znao na kojoj temi da pitam (ova mi se cini najprikladnija), tako da ako ima neko da gleda DP moze da mi se javi u PP, treba mi pomoc oko pronalaska neke epizode 😁, unaprijed hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Pozdrav svima, nisam pisao na ovom topiku nikako i zanima me da li ima ovde ljubitelja Drzavnog Posla? Nisam znao na kojoj temi da pitam (ova mi se cini najprikladnija), tako da ako ima neko da gleda DP moze da mi se javi u PP, treba mi pomoc oko pronalaska neke epizode [emoji16], unaprijed hvala. Reci Filipe , kako ti možemo pomoći?Sent from my SM-G998B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Gledam seriju Bunar vikendom na Superstaru, nije losa. Igor Djordjevic odlican glumac, a uzgred je i jedan od pisaca serije. Nadam se da nece siriti pricu dalje u drugu sezonu, vec da ce je zaokruziti dobrim zavrsetkom kroz ovih desetak epizoda. Good luck with thatSent from my SM-G998B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Spojilo ihSent from my SM-G998B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Odgledah Drzavnog Sluzbenika i okej serija skroz, za domace standarde i vise nego dobra. Ipak, ja uvek gledam sa aspekta toga da serija tog tipa ima i na stranom trzistu, koje su mnooogo bolje uradjene. Ima ova rupica u prici, nekih nejasnih stvari, nerazjasnjenih detalja, ali svakako moze se isprati. Slican mi je utisak i za Besu bio, doduse tu sam samo prvu sezonu odgledao. Ta mi je i bolja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 31, 2022 Share Posted December 31, 2022 24 minutes ago, Markoss said: Odgledah Drzavnog Sluzbenika i okej serija skroz, za domace standarde i vise nego dobra. Ipak, ja uvek gledam sa aspekta toga da serija tog tipa ima i na stranom trzistu, koje su mnooogo bolje uradjene. Neka i stranih i domacih, jer ipak je tu drugaciji senzibilitet. Ova na neki nacin hiper produkcija donosi i kvalitet. Nekada se snimala po jedna serija godisnje u TV BG, jedna u TV ZG i jedna ili ni jedna u TV SA, mada su bile uglavnom dobre i te stare serije, ali malo je to bilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Na Superstar TV je počela serija Pad, rađena prema motivima knjige Žarka Lauševića (Godina prođe, dan nikad). Glavnu ulogu, lik Ivana Marlaća, igra Milan Marić. Prvobitno sam prevrnula očima jer iako obožavam Milana, počeo je da iskače iz paštete kao onomad Biković. Ali nakon odgledane prve dve epizode smatram da je pravi izbor za ulogu. Generalno serija je za sada odlična, epizode su kratke (40 min) i fokus je na njegovom unutrašnjem svetu i doživljajima situacija. Kadrovi su sjajni i muzika je takođe odlična. Jedino što ne valja je Mima Karadžić, koji izgleda mora da se pojavi u svakom projektu u kom ima likova crnogorskog porekla... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 6, 2023 Share Posted March 6, 2023 "Lako je Raletu" ili srpska verzija "Everybody loves Raymond" je apsolutno katastrofalno smeće, žali bože para odvojenih na taj projekat. Čak mi je Andrija Milošević tu najbolji, valjda sam navikao na njegove kretenizme pa mu ovo prirodno leži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 E tu se potpuno slazem. Ja sam generalno, suprtono forumskoj vecini, jedan od onh sto vole sve domace i gledaju, pa sam tako odgledao 2-3 epizode ovoga s pocetka, i odavno nisam gledao nista gore. Dosadno do bola, bez radnje, bez ijedne dobre fore, bez ikakve dinamike, maksimalno predvidljivo, totalni uzas. Kada se za za ovih recimo dva sata koliko ispadne da sam gledao nisam nasmejao nijednom, a rec je o komicnoj seriji, to sve govori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Ko je gledao rejmonda ovo mu se sigurno neće svideti ali kod nas većina nije ni čula za tu seriju. Kad je bila aktuelna išla je oko ponoći i dosta ljudi ju je propustilo ili su pogledali svega par epizoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 20 hours ago, Chaos Is Me said: "Lako je Raletu" ili srpska verzija "Everybody loves Raymond" je apsolutno katastrofalno smeće, žali bože para odvojenih na taj projekat. Čak mi je Andrija Milošević tu najbolji, valjda sam navikao na njegove kretenizme pa mu ovo prirodno leži. Ne podnosim Andriju organski i njegove skeceve, plus je covek privatno gowance. Lako je Raletu je vrhunac njegove karijere kopiranja i krindz interpretacije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 To stoji ali od njega mi i očekivano, a ovi ostali iz serije su još gori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Hiperprodukcija domaćih serija je u toku. Zajahalo se na talasu krimi-triler serija sa primesama horora, pa se prešlo na biografske teme a sad smo došli i do sitkoma. Sledeća su Dva i po muškarca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 23 minutes ago, DameTime said: Sledeća su Dva i po muškarca. to vec postoji... malo manji krindz je od Raleta. Rale je postavio nove standarde u probijanju dna, bukvalno ne znam sta je gore u u toj seriji, Ljiljana i Brstina, Kubura koji je mentalno zaostao, ili fore, ubacen smeh ili Andrijina zena. Inace Lako je Raletu je bukvalno kopiran scenario sa sve dijalozima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 12 minutes ago, Tamburinjo said: to vec postoji... malo manji krindz je od Raleta. Rale je postavio nove standarde u probijanju dna, bukvalno ne znam sta je gore u u toj seriji, Ljiljana i Brstina, Kubura koji je mentalno zaostao, ili fore, ubacen smeh ili Andrijina zena. Inace Lako je Raletu je bukvalno kopiran scenario sa sve dijalozima. Lelee, nisam ni znala da ovo postoji. Strava i žasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 (edited) Vidim da su se forumasi vec potrudili da daju doprinos, pitam se je li sinopsis pisao Agro, Fender ili neko treci https://m.imdb.com/title/tt26474780/?ref_=nv_sr_srsg_0 Edited March 7, 2023 by SteveFrancis#3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 324 osobe su dale ocenu na IMDB-u, znači 324 osobe su pogledale bar jednu epizodu... RIP Da ne bude da samo pljujem, od domaćih serija u poslednjih par godina izdvajam Besu, Crnu svadbu i sada Pad prema motivima romana Žarka Lauševića. To je čini mi se i prva serija gde nije u fokusu radnja koliko unutrašnji svet glavnog lika i to je prikazano kroz kadrove na zaista odličan način. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 7, 2023 Share Posted March 7, 2023 Zanimljivo je da je 90% glasova razdeljeno na keceve i desetke, tj 50% desetki i 25% keceva, za previse visok prosek od 3.1, sto znaci da su se aktivirali Andrijini botovi koji seruju u DM na instagramu njegove skeceve. Moracu da aktiviram sve fejk naloge da pojacam keceve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts