Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kako ce da se zove ovaj novi Megazord sto se siri po Evropi (ovaj ba.2)?

Deltakron, Delmikron ili cemo konacno da predjemo na neko novo slovo? Ajde, vise od mesec dana se nista novo ne desava, samo ucimo i obnavljamo taj Omikron (...kao oranje; kao orasi; kao oprem...).

Posted
2 hours ago, Eddard said:

Meni to uopšte ne zvuči loše, mleveno meso i kiseli kupus u bureku, why the hell not?

Ih bre covjece, to su dvije svetinje. To ne smije da se mijesa. Burek je jedno a sarma je nesto sasvim drugo.☹️

• Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted
4 hours ago, Eddard said:

Meni to uopšte ne zvuči loše, mleveno meso i kiseli kupus u bureku, why the hell not?

znaci mleveno meso i kiseli kupus u bureku? posto je mene zbunilo kako sarma u bureku

Posted
7 hours ago, Angelia said:

znaci mleveno meso i kiseli kupus u bureku? posto je mene zbunilo kako sarma u bureku

Nemam pojma, pretpostavljam 😊

Posted
13 hours ago, Eddard said:

8 hours ago, Angelia said:

1 hour ago, Eddard said:

6HQqNXf.gif

Posted
15 hours ago, Eddard said:

11 hours ago, Angelia said:

3 hours ago, Eddard said:

Nesto tu nedostaje... ne moze samo meso i kupus... Piri, piri... Pirinej! 

• Like 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Constantin said:

.......0bfbff47c7bbab52b479bfcc07505314.jpg

Jednostavno. Baciš na pod 1.000 dinara i čekaš par minuta. Pojaviće se sam.

😛

Edited by Don Juan
  • Like 1
  • Ha-ha 6
Posted
19 hours ago, koca popovic said:

Ih bre covjece, to su dvije svetinje. To ne smije da se mijesa. Burek je jedno a sarma je nesto sasvim drugo.☹️

Za mene je isto - ne jedem ni jedno ni drugo :lol_2: Hajde sarma, nisam fan, ali kad negde posluze uzmem, ali burek, zasto to jedete? Tu nema nista, samo brasno, najgori sir, i mast ko zna kakvog porekla :lol_2:

Posted
4 hours ago, Milenko Puzigaca said:

Za mene je isto - ne jedem ni jedno ni drugo :lol_2: Hajde sarma, nisam fan, ali kad negde posluze uzmem, ali burek, zasto to jedete? Tu nema nista, samo brasno, najgori sir, i mast ko zna kakvog porekla :lol_2:

Milenkooooooooooooo sunce ti je..m.

• Ha-ha 1
Posted
11 hours ago, Milenko Puzigaca said:

To što ti ne jedeš je sirnica, piše se o bureku. Istina ni onaj sarma burek nije burek.

• Like 2