Constantin Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 5 minutes ago, Stoned Laki21 said: Šta daje Šljivica u ovu kesicu..."belo"....da nam olakša ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 1 minute ago, Constantin said: Što nisi kupio....sad nema graška, kvasca ima...ti ne gledaš TV. Da, jebote u cemu je fora sa graskom? Salje mi svastika malopre poruku da ne brinemo doneo joj neki prijatelj grasak, uzela je i za nas 5 kg!? Ja i supruga, ono, dobro, super i sta sad jebote. Jesu li objavili da leci koronu ili se moze menjati za ausvajs za policijski cas? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 1 minute ago, CLakiSH said: Da, jebote u cemu je fora sa graskom? Salje mi svastika malopre poruku da ne brinemo doneo joj neki prijatelj grasak, uzela je i za nas 5 kg!? Ja i supruga, ono, dobro, super i sta sad jebote. Jesu li objavili da leci koronu ili se moze menjati za ausvajs za policijski cas? Valjda je graska bilo manje na trzistu i pre ovih masovnih kupovina a sad ga je teze naci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 5 minutes ago, Stoned Laki21 said: popij jednu da se smiriš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 1 minute ago, CLakiSH said: Da, jebote u cemu je fora sa graskom? Salje mi svastika malopre poruku da ne brinemo doneo joj neki prijatelj grasak, uzela je i za nas 5 kg!? Ja i supruga, ono, dobro, super i sta sad jebote. Jesu li objavili da leci koronu ili se moze menjati za ausvajs za policijski cas? Nestašica je graška i fura se, pazi sad: Zamrznuti grašak u rifuzu u džakovima od 50kg pa ti to prepakuju u prodavnici u kese od kilo... ja pitao Gospodju, a možemo li li Boranije i pasulja umesto graška isto mu to dodje i ona mi rekla da može tako da s graškom problema apsolutno nema... nego je to klasika mentalitet doomsday preppers-a jbte kako ćemo sad bez graška... meni treba grašak... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 2 minutes ago, zoe Bg said: Valjda je graska bilo manje na trzistu i pre ovih masovnih kupovina a sad ga je teze naci. Sve ok, ali mi se cini da je bukvalno ovo sto je @Stoned Laki21napisao, manje ga im, znaci nema graska, e sad mi je grasak neophodan, daj 100 kg da nabavim, zatrebace, zovi kuma on zna dilere graska. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 2 minutes ago, Magia said: sad za vreme ovog uTORivanja gledamo da se podsetimo o čem biva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 1 minute ago, CLakiSH said: Sve ok, ali mi se cini da je bukvalno ovo sto je @Stoned Laki21napisao, manje ga im, znaci nema graska, e sad mi je grasak neophodan, daj 100 kg da nabavim, zatrebace, zovi kuma on zna dilere graska. po nekad budem smešan sam sebi kad krenemo gospodja i ja da se igramo Čapo Guzman meets Queen of the South Teresa Mendoza, pa krenemo da se gadjamo šemama za belo i žuto (brašno) kvasac, zovi čoveka da nam spakuje gumenih rukavica, imamo šemu za domestos i toalet papir, a da ne pominjem, da imam ono čoveka za ulje po nabavnoj ceni bez PDV-a... ono ljudi get a life i završavajte tako sličice, MDMu, mango i derivate, a ne da imate šemu za posip za mačke i premil hranu za sterilisane mačke kućevne i komovog pašenoga, čija šurnjaja se kreše sa likom koji radi u frikomu kao vozač, pa će na crno da nam nabavi džak od 50 kila zamrznutog graška... mislim WOW. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 (edited) 26 minutes ago, Constantin said: Što nisi kupio....sad nema graška, kvasca ima...ti ne gledaš TV. Gledam, ali samo HBO, Netflix i Prime. Imam svoju paralelnu realnost, do duše sa malo kvasca. Edited April 8, 2020 by Don Laki Juan 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Just now, Don Laki Juan said: Gledam, ali samo HBO, Netflix i Prime. Imam svoju paralelu realtnost, do duše sa malo kvasca. ovo bukvalno je ovo i onaj upis sa VOX-a od pre dvadesetak dana suština preživljavanja u doba korone. Mi krenuli od nule igru prestola, po ceo dan gledamo FOX-ove, na nekom drugom kanalu Detektiva Mardoka i Gospodjicu Fišer... bukvalno paralelna stvarnost, sa jako malim primesama kvasca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 4 minutes ago, Don Laki Juan said: Gledam, ali samo HBO, Netflix i Prime. Imam svoju paralelnu realnost, do duše sa malo kvasca. Suvi kvasac, povoljno, informacije u inbox. Cimanje stop, samo ozbiljni kupci. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 3 hours ago, Constantin said: Izdrži Dragane, bar mesec-dva..... Jako i do samog kraja! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Inace...navodno je zustavljeno punjenje Corona piva dok traje epidemija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 10 minutes ago, CLakiSH said: Suvi kvasac, povoljno, informacije u inbox. Cimanje stop, samo ozbiljni kupci. Nabavilo se pre karantina 500 gr pakovanje - vise njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Kronose, ne moze ovako, kvaris mi posao, ja cu ovde, ti idi prodaji na sportu. Kulturu cemo pola-pola, tamo se ionako slabo koristi kvasac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Just now, CLakiSH said: Kronose, ne moze ovako, kvaris mi posao, ja cu ovde, ti idi prodaji na sportu. Kulturu cemo pola-pola, tamo se ionako slabo koristi kvasac. pazi, da se dogovorimo da mi plasirate ovo ulje bez PDV-a da ne bi i ja sasvim slučajno našao neke magacine pune kvasca po najjeftinijoj tarifi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 5 minutes ago, Kronostime said: Nabavilo se pre karantina 500 gr pakovanje - vise njih. Nisi li ti imao nešto drugo na umu kad si ovo nabavio (donji desni ugao) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 (edited) 14 minutes ago, Stoned Laki21 said: pazi, da se dogovorimo da mi plasirate ovo ulje bez PDV-a da ne bi i ja sasvim slučajno našao neke magacine pune kvasca po najjeftinijoj tarifi Nije ti ulje neka trendy roba. Jedino da idemo vezano ulje+ kvasac+grasak. Delimo popola, znaci tebi 20% i tvoji troskovi skladistenja i dostave. Edited April 8, 2020 by CLakiSH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 (edited) Kad pomenuste kvasac ja sam nabavio od dilera direktno, druga ruka Pisao sam već da idem u nabavku za ćaleta i kevu, za tetku, za moju porodicu, i par dana svi kukali za jbeni kvasac a donosio sam im svež hleb svaki drugi dan. Navatam kolegu koji živi u nekom selu kod Pećinaca i donese mi 3 pakovanja po pola kile. Reko evo vam kvasac da vidim šta će te sa njim sad. Ćute... Danas žena mesi domaći leb i pogačice sa čvarcima, ucena za pola kile kvasca 😎 Edited April 8, 2020 by Knipex Slovo 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Evo, ko hoće da proba...ja ne bih 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Ja jutros u radnji, ima neki ruskI kvasac od pola kg, domaci u kesicama i dr.Oetker u kesicama. I to mozes uzeti koliko hoces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 Prc...kratak spoj 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts