DameTime Posted June 11, 2023 Share Posted June 11, 2023 3 hours ago, alcesta said: Je li to neka moda da parovi otvaraju zajedničke profile, šta li? https://www.instagram.com/tsitsidosa/ Ali tsitsidosa Doza Tsitsija. Meni ovo top Cringeworthy, ali pazi captiona Quote 0 Grand Slams in one photo, but hey, love conquers all! 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 Ima i ovo https://www.instagram.com/p/CtYdadeSMev/ 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Intervju sa Ljubom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Jedino sto mi nije bas najjasnije kako je neko protumacio njegove reci kao rasizam i zasto je to rasizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Kuku, koliko opravdanje ni oko čega. Mislim da Kirgios prvi ne bi to tako protumačio, niti je Cicipas prvi da to za njega kaže. Ali eto, ko s Netfliksom tikve sadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Boga mi Kejt ima sasvim dobru tehniku. Mozda i nije cudno, posto tenis je jedan od sportova koji se igra u tim visokim krugovima u Engleskoj od detinjstva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 Odlična je Kejt, od-li-čna... čista desetka od mene... 😊 Mislite da bi ovaj video mogao i u temu najlepše teniserke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 2 hours ago, Pangea said: Odlična je Kejt, od-li-čna... čista desetka od mene... 😊 Mislite da bi ovaj video mogao i u temu najlepše teniserke? Ja mislim na temu teniskih penzionera . Ali eto pojedinci stičem utisak namerno neće da se suzdrže od nepotrebnog spamovanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 42 minutes ago, Keira said: Ja mislim na temu teniskih penzionera . Ali eto pojedinci stičem utisak namerno neće da se suzdrže od nepotrebnog spamovanja Stvarno nisam siguran šta si hteo da mi kažeš, verovatno da spamujem? Danas će na tenisu biti napisano jedno celih pet poruka, malo bezazlenog spama ne škodi 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 4 minutes ago, Pangea said: Stvarno nisam siguran šta si hteo da mi kažeš, verovatno da spamujem? Danas će na tenisu biti napisano jedno celih pet poruka, malo bezazlenog spama ne škodi 😉 Htela. Ne znam koliko je važan taj video za današnji tenis. To je sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted June 25, 2023 Share Posted June 25, 2023 36 minutes ago, Keira said: Htela. Ne znam koliko je važan taj video za današnji tenis. To je sve. Pa dobro, meni je interesantan video. Volim da vidim Feda, nostalgija valjda, a Kejt je baš po mom ukusu te se našalih malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2023&mm=06&dd=26&nav_id=2356977 😁😁😁😁 Neko je trendseter, neko je samo pratilac 🤣😂🙃 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Nisam znao da je Kirdza u PTPA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 4, 2023 Share Posted July 4, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 10, 2023 Share Posted July 10, 2023 Tipsarevic Akademija kažu sklopila ugovor sa TS Kazahstana.Izgldeda da Janku ide baš dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Dobio sam e-mail od turnira u Torontu u kome izmedju ostalog napominju da ce od 2025. turnir (glavni zreb) trajati 12 dana. Ako isto bude i sa Sinsinatijem, nije mi bas jasno kako ce organizovati raspored turnira izmedju Vimbldona i USO, narocito onih godina kada se namesti samo 6 nedelja pauze izmedju njih (kao ove godine). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Baš mi je žao ovih malih turnira u tim terminima. Šta su navalili da produžavaju masterse, u Madridu i Rimu nije baš izgledalo kao poboljšanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Osaka rodila devojčicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 On 7/12/2023 at 10:13 AM, alcesta said: Baš mi je žao ovih malih turnira u tim terminima. Šta su navalili da produžavaju masterse, u Madridu i Rimu nije baš izgledalo kao poboljšanje. Meni kao gledaocu ne prijaju dvonedeljni mastersi. Nekako se oduuuužiiiii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Mikael Yimer suspendovan na 18 meseci , kršenje pravila anti -dopnig kontrole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 To je onaj bolji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Da , mladji.Sada štp je imao dobar W, pobedio Friza za 3 kolo Propustio da WADA-i ili kako se sada več zove organizacija prijavi kretanje/boravak i propustio nekoliko testiranja van takmičenja. Čitam (i uzimam i sa rezervom ) Holger se žalio da je jednom propustio, nije čuo zvono, kaže bio na terasi i oni otišli. Da li je moguće da ne pokušaju da ih kontaktiraju putem tel. ili aplikacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts