Jump to content

Recommended Posts

Posted

Osusio se u to u odnosu kakav je bio kad je igrao, Federer je manje vise isti, a jos je on i 5 godina stariji.

Po meni, Nadal ubedljivo najgore stari od njih trojice.

• Like 2
Posted

Tako je. Šokantno loše stari, a "frizura" ne pomaže. Lepo se ošišaj na nulu brate, malo održati tonus tijela i ko novi, kakvi combover-i i vlasulje.

Moglo bi se reći da se ispumpao, ako osušio ne zvuči dobro.

Posted

Meni izgleda OK što se gabarita tiče, nisu mu više potrebni onoliki mišići, a mislim da mu je u ovoj fazi pitanje nužde da maksimalno smanji težinu i pritisak na kolena i stopala, koja su već podnela sve i svašta.

E sad, kosa je sasvim druga stvar.  Ali mislim da mu ne bi pomoglo ništa da se ošiša. Dan-danas se štrecam kad vidim ćelavog Manarina iako čovek godinama već nema kosu :classic_biggrin: na Agasija sam se nekako lakše navikla.

Posted
38 minutes ago, alcesta said:

Meni izgleda OK što se gabarita tiče, nisu mu više potrebni onoliki mišići, a mislim da mu je u ovoj fazi pitanje nužde da maksimalno smanji težinu i pritisak na kolena i stopala, koja su već podnela sve i svašta.

E sad, kosa je sasvim druga stvar.  Ali mislim da mu ne bi pomoglo ništa da se ošiša. Dan-danas se štrecam kad vidim ćelavog Manarina iako čovek godinama već nema kosu :classic_biggrin: na Agasija sam se nekako lakše navikla.

Vrlo dobro obrazloženo.

Što se pak frizure tiče, verujem da je muškarcima to bolna tema iako Nadal nema potrebe da razmišlja o tome, prosto se na neke stvari ne može uticati.

Ima priča da je išao na transplantaciju, al dobro, svak ima svoj đir :classic_biggrin: