Boxy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Osusio se u to u odnosu kakav je bio kad je igrao, Federer je manje vise isti, a jos je on i 5 godina stariji. Po meni, Nadal ubedljivo najgore stari od njih trojice. 2
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Tako je. Šokantno loše stari, a "frizura" ne pomaže. Lepo se ošišaj na nulu brate, malo održati tonus tijela i ko novi, kakvi combover-i i vlasulje. Moglo bi se reći da se ispumpao, ako osušio ne zvuči dobro.
crni96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Možda je i do genetike. Ljudi se odmah hvataju za "hemiju" kroz karijeru.
alcesta Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Meni izgleda OK što se gabarita tiče, nisu mu više potrebni onoliki mišići, a mislim da mu je u ovoj fazi pitanje nužde da maksimalno smanji težinu i pritisak na kolena i stopala, koja su već podnela sve i svašta. E sad, kosa je sasvim druga stvar. Ali mislim da mu ne bi pomoglo ništa da se ošiša. Dan-danas se štrecam kad vidim ćelavog Manarina iako čovek godinama već nema kosu na Agasija sam se nekako lakše navikla.
Helena Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 38 minutes ago, alcesta said: Meni izgleda OK što se gabarita tiče, nisu mu više potrebni onoliki mišići, a mislim da mu je u ovoj fazi pitanje nužde da maksimalno smanji težinu i pritisak na kolena i stopala, koja su već podnela sve i svašta. E sad, kosa je sasvim druga stvar. Ali mislim da mu ne bi pomoglo ništa da se ošiša. Dan-danas se štrecam kad vidim ćelavog Manarina iako čovek godinama već nema kosu na Agasija sam se nekako lakše navikla. Vrlo dobro obrazloženo. Što se pak frizure tiče, verujem da je muškarcima to bolna tema iako Nadal nema potrebe da razmišlja o tome, prosto se na neke stvari ne može uticati. Ima priča da je išao na transplantaciju, al dobro, svak ima svoj đir
Recommended Posts