maXa88 Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 A dobro sta, taj trejd smo glasali da prodje i prosao je. Dobra je fora bila kad smo ga zajebali :))) Te sezone nisam ni glasao za trejdove dok nije poceo da lobira za veto sopstvenog trejda On se nije ljutio kad smo se spradli da je pglu ispao. To treba ceniti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 2 minutes ago, Wook said: Joj, ne samo gifovi. 😵 Bidni dobar uzecu ti M.Turnera zbog blokada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) 33 minutes ago, nlavrnja said: E podseti me ovo... Jowanitza i ako igra, definitivno nema vremena da bude admin, ja bih dodao jos dvojicu, sigurica predlog mi je @Chaos Is Me drugi bi mi bio @Wook ili da izbegnemo kontroverze posto je on cest trader, @Itachi Uchiha ili @LayupFromTheMidget, misljenja? Stavi predloge na glasanje na ESPN i da resimo to odmah. Bez mene. Edited October 15, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) 1 minute ago, Zvezdinho said: Bidni dobar uzecu ti M.Turnera zbog blokada Uzmi. Ja cu Mitch Roba. Edited October 15, 2019 by Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 Uini da bude komeras! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Ne bih ja da budem admin. Samo šampion. Može Matić ili tako neko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 zvezdinho ko najgori iz sns vlasti na mala vrata ulazi na vrh umesto onih koji su zasluzili. bezveze ako jos jednom prozoves nekoga da je sns kadar 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne bih ja da budem admin. Samo šampion. Može Matić ili tako neko. Matiću javi se. imaš već dva glasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 3 minutes ago, gggggggg said: zvezdinho ko najgori iz sns vlasti na mala vrata ulazi na vrh umesto onih koji su zasluzili. bezveze ako jos jednom prozoves nekoga da je sns kadar Decko nisam se ja na silu ugurao nego su me drugi izabrali. Imam dobar fantasy CV sa 3 finala, b2b finalom, jedna titula, najbolji skor u PO nakon Haosa. A ti vredjaj do mile volje. Maticu sta nudis za 3. glas Sto bi Borivoje rekao da glasamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Gospodski je izboriti plasman, nije kao da nisi imao fransizu u B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted October 15, 2019 Author Share Posted October 15, 2019 Uini resiiii !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) Uini ne bi bio lose resenje za kokomesara.A ima i iskustvo jer je bio komesar u B ligi ako se ne varam. Edited October 15, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) Pa ja sam imao najvise trejda prosle godine. Gde mene 😂 Ako budem komesar, kao 1 akt diktature vracam Zvekija u b ligu da posteno zaradi ulaz ! Posle tog akta zivela demokratija i 9 glasa za veto Edited October 15, 2019 by LayupFromTheMidget 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Ono sto je meni trebalo za godinu dana, Zveki je to uradio za pet minuta. Svaka cas' 1 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Ova liga je bila definicija meritokratije gde su najbolji igrali. A SADA? NEPOTIZAM... Lavrnja se 2 dana pre pocetka setio da ima drugara?? Ima da ispraznim mocvaru kao komesar i da izgradim zid izmedju A lige i B... #voteforme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 zasto na avataru imas westbrooka u dresu miamija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 19 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Pa ja sam imao najvise trejda prosle godine. Gde mene 😂 Ako budem komesar, kao 1 akt diktature vracam Zvekija u b ligu da posteno zaradi ulaz ! Posle tog akta zivela demokratija i 9 glasa za veto Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Bio rumor da ce dodje u Miami pa kao znak dobrodoslice =/ Ali banda iz Hjustona ga uzela i spasila nas 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Bio rumor da ce dodje u Miami pa kao znak dobrodoslice =/ Ali banda iz Hjustona ga uzela i spasila nas 😄 Stavi sad CP3 u dresu Majamija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 6 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Bio rumor da ce dodje u Miami pa kao znak dobrodoslice =/ Ali banda iz Hjustona ga uzela i spasila nas 😄 imam isti ovaj dres samo wadeov 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Dajte Zvekija u A, da moze da se hvali da je dva puta ispao u B. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Winslow or bust na plej poziciji ! Doduse vidim i Herro pali i zari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Ja samo ovo mogu da izjavim povodom zvekijevog muljanja 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 (edited) Tacnije da nije bilo Lavrnjinjog muljanja, ja ne bi zavrsio kao coowner kod Xperta, jer sam vec bio odlucio da igram B ligu. Doduse jos nista nije sigurno. Edited October 15, 2019 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 6 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Winslow or bust na plej poziciji ! Doduse vidim i Herro pali i zari. Sta mislis koliko ce Batler da odigra utakmica ove sezone ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts