Malkolm Brogdon Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) 1 minute ago, delgado said: @Malkolm Brogdon Sta mislis koliko Towns vcrs moze da uticu na Davisovu statistiku ? Moze da mu doda par poena s obzirom kakvu odbranu pegla. 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: @Drakaris Sta je ovo grofe? da li ce da te izbamusa ozbiljno na kraju a vodio si 99% duel. Cekaj da puste Gaforda sa lanca, bice druga prica. Edited December 9, 2019 by Malkolm Brogdon Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Ne smem da ga zajebavam igram protiv njega skoro svi mu imaju po 4 meca; meni Mel00 i White bagavac po 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Mslim, umece je, dva kola u nizu, dobiti u skokovima i blk ekipe koje imaju Drumm-a i posebno ove iz ove nedelje sa drvoredom (Capela, Gober, NensiFensi ) 😛 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 A tek kada uzmes Noela i Skala a bagavci ne znaju zicer da daju pa uhvate svoj promaseni zicer; po 3 off skokova a jos se igra 2/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) 7/4/2 na kraju, nisam nesto zadovoljan ali da je Kat odigrao iole pristojnu nedelju imao bi remi Weabu. Falili mu Favors i Rich doduse pitanje koliko ce uopste ova 1 lesina da igra. Mislim da ce biti ovde Revansa u PO, Ben je poceo da igra kao legit top 20 igrac. Kat je top10 fini bezveznjaci kao sto su Maxi (Za off skok) Beverli i ostali. Edited December 9, 2019 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Videces u tom PO koliko ce da igra. 😄 Aj sto su mi 4. i 5. pik out, aj sto mi KAT odigra truba nedelju i ne napravi nijedan DD, nego jos mora i da te kenja. Sve u svemu, kad dodje PO bices nabiven. I da, cestitke. 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Prva pobeda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Begaj tamo ovaj Noel vasljivko 6 off nije uzeo u zivotu, masi zicer pa ga hvata i daje, uzme poludistancu cigla odbije mu se u ruke. Adamsu par puta iz ruke izbijaju off, sudija vasljivko mu svirao off faul 1 priliokm. Tradicionalno kenjaza nedeljom protiv tebe... Grofe siso vraca ti se MOrant, svi ti skoro imaju po 4 meca od bitnih #tosamomenimozedasedesi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 @nlavrnja, čestitam kao što rekoh pre duela, 5-6 kolona mi je mera bila 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Uglavnom realan rez na kraju, doncic te ispalio za td, uglavnom je na ht bio na putu ka njemu, a na kraju te ispaljivao i za dd, dok bi meni mrvicu krsteniji fg% doneo i ppm. Na kraju ova pobeda 7-5 cista posledica veceg broja minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Zaslužio je veće bambusanje grof zbog akontacionog kukanja. Ispalo je na kraju i da sam mu poklonio asistencije jer sam zaboravio pre 9 da vratim Jogija. No dobro, nadam se da sam u narednih par dana konačno kompletan, Begli je blizu, a i sa Dragićem ne bi trebalo da je nešto opasno u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 42 minutes ago, nlavrnja said: Uglavnom realan rez na kraju, doncic te ispalio za td, uglavnom je na ht bio na putu ka njemu, a na kraju te ispaljivao i za dd, dok bi meni mrvicu krsteniji fg% doneo i ppm. Na kraju ova pobeda 7-5 cista posledica veceg broja minuta moram da smenim boylena nekako. ovo nije prva tekma da wendell carter jr igra preko 30min (u ovom slucaju celih 40!) a da ima 2/3 iz igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 @delgado cestitke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Clutch ima sasvim ok ekipu, stvarno su ga povrede unakazile. Sad protiv uinija, imam Traea da ga mrzi ali sam pokupio dvojicu Niksa da potru tu mrznju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Imao Zorex srece na kraju sa tim blokadama, izgubih samo za jednu...rasturio me O Kvin 😑 3 hours ago, LayupFromTheMidget said: Grofe siso vraca ti se MOrant, svi ti skoro imaju po 4 meca od bitnih #tosamomenimozedasedesi. Slazem se da su Buker i FVV sljakasi. To su mi dva najbitnija igraca za sad, dok je Lav u nokdaunu. Jos ce FVV veceras najverovatnije i da propusti. Igrace najverovatnije samo dva meca u ovoj nedelji. Krenuo si da kukas, a ono Janis i Hild 4 meca. Poene i PPM odmah otpisujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) 11 minutes ago, Drakaris said: Imao Zorex srece na kraju sa tim blokadama, izgubih samo za jednu...rasturio me O Kvin 😑 Slazem se da su Buker i FVV sljakasi. To su mi dva najbitnija igraca za sad, dok je Lav u nokdaunu. Jos ce FVV veceras najverovatnije i da propusti. Igrace najverovatnije samo dva meca u ovoj nedelji. Krenuo si da kukas, a ono Janis i Hild 4 meca. Poene i PPM odmah otpisujem. Pise skoro svi, samo ti Booker nema 4 meca kako ces sada =/. FVV je verovatno mrtav za ovu nedelju ako je kontuzija kolena sumnjam da ce da se zajebavaju sa tim. Cuj Janis i HIld; PJ tucker i gospodin Al(l) around Horford imaju 4 meca a ti ako se plasis od Glena Robinsonsa sta ce tek Pj Tucker da ti radi ili Al umesto Bouchera. Tako da mozes izmedju 8 i 12 kategorija od otpises, dzaba ti 4x Fultza, Bareta, Moranta, Markanena(plus DUN) Zelera, Hayesa. Bio sam skroman za ovo izmedju 8 i 13; posto imas i ti sranje FT i jos imas vise utakmice koje ce da zaseru To a Janis ima 4 mogu da kazem izmedju 8 i 13 mozes da precrtas, red je jedan TD u te 4 za 13/0 Edited December 9, 2019 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Zasto bih se plasio Takera, kada sam u stilovima i trojkama i ovako osakacen bolji. Skokove takodje otpisujem. Mozda u teoriji ipak poene mogu da napadnem, Markanen je proigrao kad je najpotrebnije, sad ce da prasi hejtera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 U kojim trojkama si bolji ? Savladao si rejter aj sada i standing, imas tamo opciju pa nas svrstaj po 3; mislim da je razlika 83 na nivou sezonu; prosle nedelje samo 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 (edited) lol, to sam ja gledao isto kad sam krenuo da igram fantazi. Mnogo toga zavisi od forme, povreda i slicno. Ja sam u teoriji, sa povratkom Dzeksona i Gordona ubedljivo najbolji u toj kategoriji. Edited December 9, 2019 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Pa prosle bih te dobio, i nedelju pre te, i nedelju pre te. Mislim da nisi svestan kako sutiraju za 3 moja gospoda plus magija sa FA pocinjemo sa Denzelom Washigtonom, fino puca za 3 (samo to radi) dobar strimer bio prethodna par puta; U teoriji se clutch bori za titulu sa zdravim Vuckom, Zionom i Raselom; a ja nisam izgubio od zlog Zorexa kada sam imao 3/4 dtd cele nedelje =/ U teoriji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 U teoriji se i ti boris za titulu, da nisi choke artist. Sad protiv mece, trojke mogu da otpisem, ostalo napadam. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Hahahah odakle ja znam da ce Blake Grifin u 1/4 kada ima 4 meca da se raspadne na 3 i to surovo. Ove godine mi fali jos 1 parce da torta bude potpuna; ili da napravim trejd ili white picka da pocne da igra na nivou reprezentativca Amerike Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 1 hour ago, Magia said: Sad protiv uinija, imam Traea da ga mrzi ali sam pokupio dvojicu Niksa da potru tu mrznju neću ga mrzeti ako isporuči nekoliko 4-30 iz igre partija koliko igra tekmi trae? luka svega dve, tako da mi trebaju dva strejt TDa od njega ove nedelje plus boylen da dobije otkaz ili usmeri ekipu da malko podele loptu WCJu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Poražen sam i to debelo, nastavlja se pad u ambis. Imao sam dosta utakmica manje od rivala, al opet su moji indijanci uspeli da imaju više turnovera, neverovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Haose sta bi ti za Kembicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts