Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izgleda da se ozbiljno uplacuje na nas, kad je odnos kvota od inicijalnih 1.95 - 3.70, dosao do 2.6 - 2.9.

I podsetnik da utakmica pocinje u 16:50. 🙂

Posted

Za početak da ne izgubimo - naravno treba ići na pobedu, ali bod je minimum..pritom Junajted da osvoji sva tri protiv Alkmara.

U tom slučaju nakon ovog kola Junajted bi imao svih 6, mi 2 ili 4, Alkmar 1, Astana 1 ili 0. Dakle,, ostalo bi sve otvoreno. U naredna dva kola mi igramo sa Junajtedom obe. Bilo bi sjajno ukoliko bismo uspeli da išćupamo 1 bod iz te dve ali čak i bez bodova ulazimo u završnicu sa realnim izgledima za prolaz dalje (pod uslovom, kao što rekoh, da danas uzmemo bar bod).

Dosta će zavisiti i od međusobnih susreta Alkmara i Astane u ta dva naredna kola. Mislim da bi nam najviše odgovaralo da obe završe nerešeno i da niko ne odskoči sa bodovima ili bar da se odgira 3 za 3. U tom slučaju bismo verovatno sa jednom pobedom (protiv Astane kod kuće) i nerešenim protiv Alkmara u gostima prošli dalje (pod uslovom da Junajted sve dobija). Svakako sa dve pobede u poslednja dva kola idemo gotovo sigurno dalje

Posted
1 hour ago, Stiletto said:

Natho i Bambi su odigrali brdo utakmica u ruskoj ligi, valjda su naučili kako sa takvima.

Ovo je i moja nada.

50 minutes ago, Xpert said:

podsetnik da utakmica pocinje u 16:50.

Srećom, prolajao bih do devet. :classic_biggrin:

Posted (edited)

Dvojka k’o Taj Mahal jer:

DEF0F93D-8276-4492-95AE-5E82C2A319BD.jpeg

PS. Po zakonu velikih brojeva, što ne bi mogao Takuma Nintendo?

Edited by T.L.T.I
  • Like 1
Posted (edited)

Partizan: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Natho, Zdjelar - Tošić, Suma, Asano - Sadik.

Klupa: N. Stevanović, Brežančić, Vujačić, Ivanović, Šćekić, F. Stevanovic, Marković.

Edited by Xpert
Posted

Kako vreme prolazi sve bolje delujemo.
U prvih 15 minuta nismo mogli pas na 7 metara da pogodimo.
Sad se već privikli na podlogu i idemoooooo

Posted

Ubaci ga šestar (a bio je i ofsajd) 😳

Hajde da nam se danas vrati za sve promašaje protiv AZ-a.

Prve reči mog matorog posle gola: "Toooooo. Sudija, sviraj kraj!"

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...