nonick Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 15 minutes ago, Helena said: Povrediš Teslu, naučnika, sa šarlatanom. Inače, taj naci gest je naravno zapamćen. jeboga, i ugao (compound angle) je zabio na desetku. Svaka mu cast, sigurno je trenirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 21 minutes ago, Helena said: Povrediš Teslu, naučnika, sa šarlatanom. Inače, taj naci gest je naravno zapamćen. Ne, ne poredim ih uopste, nisu uporedivi. Pogresno si protumacila moje reci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ako neko kaze da nije hteo to da radi ili se zaneo itd., pa to nije moguce, on je znao tacno sta radi, ako je iz neke uvrnute provokacije to radio (droza mu pojela sivu masu), on je to uradio pred celom svetom. Ako ima i trunke stida i ljudskosti trebao bi da se sakrije i vise nikad da se ne pojavi na javnom mestu. Naravno to ce se desiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 2 minutes ago, nonick said: ako je iz neke uvrnute provokacije to radio Pretpostavljam da je to (trolovanje), ali brate ... čak i da jeste, izuzetno glup i opasan potez. 2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ja se cudim da takva budala moze da bude najbogatiji covek na svetu i da ga smatraju natprosecno inteligentnim. Dobro, ti i on imate nešto zajedničko - oboje ste odvaljeni od realnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 minute ago, Darko said: Pretpostavljam da je to (trolovanje), ali brate ... čak i da jeste, izuzetno glup i opasan potez. Za koga je glup i opasan potez? Mislim, sta moze da im se desi? Pa sve sto se desavalo od 'dobri momci' pa nadalje nije bilo kaznjeno ni na jedan nacin, samo ispinovano do besvesti da vise nemas pojma sta je ko rekao, sta je hteo da kaze i da li je uopste to rekao... Jednostavno ne postoji limit vise ni za reci ni za dela. Doduse, znamo za koga, a za koga ne. Na f tiktoku ne smes da izgovoris 'ubio' ili 'luidji'... jer ti uskoro zazvone na vrata. Zena iz besa izgovorila tri famozne reci u raspravi sa osiguranjem, proglasili je teroristom i bacili u zatvor na 15 godina. To je valjda ta sloboda kojom se toliko dice i uzdizu pod nebesa. 7 minutes ago, Darko said: Dobro, ti i on imate nešto zajedničko - oboje ste odvaljeni od realnosti. Iskreno, hvala ti na ovim recima, jer upravo realnost kojom se tu neki dice i koja ce ih sutra ujesti za dupe je to od cega zelim da pobegnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 3 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Za koga je glup i opasan potez? Mislim, sta moze da im se desi? Pa sve sto se desavalo od 'dobri momci' pa nadalje nije bilo kaznjeno ni na jedan nacin, samo ispinovano do besvesti da vise nemas pojma sta je ko rekao, sta je hteo da kaze i da li je uopste to rekao... Po običaju - mašiš poentu. Opasan za društvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 minute ago, Darko said: Po običaju - mašiš poentu. Opasan za društvo. Darko, ti si ne odvojen od realnosti, nego od mozga. Pitala sam te za koga je opasan, ti mi odgovoris da masim poentu, jer sam napisala neki zakljucak da ih se nista ne tice, samo njihovo dupe i da im niko nista ne moze. Ovde neki ljudi godinama pricaju da im je (Mask, Tramp and co) pristup fasisticki i rasisticki i da redovno seju seme toga koje daje plodove. Ovo je trebalo da uradi da bi ukapirali?! Ovo se zaboravilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) 19 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Darko, ti si ne odvojen od realnosti, nego od mozga. Svaka ti čast. 19 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Pitala sam te za koga je opasan, ti mi odgovoris da masim poentu, jer sam napisala neki zakljucak da ih se nista ne tice, samo njihovo dupe i da im niko nista ne moze. Dve stvari: (1) Tvrdila si da je on neinteligentan, što je jednostavno netačno. (2) Tvoje je bilo retoričko pitanje jer si sama odgovorila na njega, to jest počela da pričaš o opasnosti za Musk-a na šta nisam mislio. Valjda bilo jasno da se opasnost odnosi na društvo, al dobro - razumem da si pogrešno razumela i time promašila temu. A nije da je prvi put. Edited 5 hours ago by Darko Dupli Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Darko said: Svaka ti čast. Dve stvari: (1) Tvrdila si da je on neinteligentan, što je jednostavno netačno. (2) Tvoje je bilo retoričko pitanje jer si sama odgovorila na njega, to jest počela da pričaš o opasnosti za Musk-a na šta nisam mislio. Valjda bilo jasno da se opasnost odnosi na društvo, al dobro - razumem da si pogrešno razumela i time promašila temu. A nije da je prvi put. Znas sta, ovo ce biti poslednji odgovor tebi od mene na ovom forumu. Retko ko je toliko maliciozan kao ti. 1. Ne, nisam tvrdila da je neinteligentan, nego sam rekla da nije genije. Genije su Ajnstajn, Mileva Maric, Tesla, Njutn, Paster, Davinci... 2. Nije bilo retoricko pitanje, nego moja greska misleci da sa tobom moze nesto da se komentarise, pa sam dala uvid dalje, da se njih ne ticne opasnost, jer za njih opasnost ne postoji... a pitala te na sta mislis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 6 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: So fn' true. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boxcube Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ne znam, vi to stalno ponavljate. Znas sta ja vidim? Vidim nekog ko je dosao na ideju da prodaje san. Znaci, samo pogledas na sta se pale (uglavnom letilice i plovilice, svi iz kluba 1%) i krenes da valjas produkt. Nadjes inzinjera, koji zna puno, ali vecina ideja je manje vise neostvariva i onda krenes u nudjenje biznis plana, pa negde upali i pocnu da te tovare parama, a ti njih datumima. Onda deo ispunis i svaki mali korak im dajes na kasicicu sa novim datumom kada ce se stici tamo gde se krenulo. Nije on ni prvi ni poslednji, ali definitivno je prvi koji je veoma skupo prodao tu svoju maglu. Plus, nista nije izmislio, vec davne snove i ideje je pretabao u komercijalu. Vi njega cujete kad prica o letilicama. Dah... Pa provodi vremena sa ljudima koji su pravi inzinjeri i cija imena nikada necete saznati. On im daje pare koje je dobio, oni mu govore kako sta funkcionise i to prica naglas... Naravno da zna neku osnovu svega, ali daleko od genijalnosti. Ni Tesla nije bio socijalno bice, isto je bio freak. Mnogi od naucnika jesu frikovi. Ali ovaj je jedna obicna (seljacki) namazana dzukela. Znam da se sigurno niko nece sa mnom sloziti, ali ima jos vremena da vidimo ko ga je bolje procenio... progutacu moju rec kad se stigne na Mars i javno reci da nisam u pravu. Edit: seti se Elisabeth Holmes, isto je uradila, ali samo nije odvalila drzavu i jos uvek je investicija bila u merama koje se mogu progutati kao gubitak. Kod Maska je druga prica, toliko para je uvaljano u njegove ideje da nema povratka i moraju sad da jedu govna do kraja. Razni ozbiljni strucnjaci aeronautike, raketnog inzenjeringa i ostalih bliskih oblasti su jos pre 15 godina govorili da su Maskovi planovi za revoluciju raketnih tehnologija nemoguce i da bi bili uzaludno trositi vreme i resurse na tako nesto. I gle cuda svakom mogucem smislut se ispostavilo da su u krivu, ne moram ni da istiem posebno koliko su impresivni poduhvati sa probnim letovima Starshipa ali sama cinjenica da je uspeo nesto sto su eksperti, kao i "eksperti" koji su ih samo oponasali je nesto sto ga cini velicanstvenim stvaraocem. Sto se tice toga da on nije pravi inzenjer/stvaralac to je duboko pogresno ali veoma rasprostranjeno isto kao i za Dzobsa. Ono sto drzi neki slozeni projekat u celini, pogotovo vazi kod revolucionarnih tehnologija, je precizna vizija i ideja autora koji stalno stoji "nad glavom" strucnjacima specijalizovanim za odredjenu oblasti i gura ih da urade bas tako kako je potrebn za finalne rezultate. Da je on neko ko samo kaze uradi to i to nikad ne bi dobio te izvanredne motore/masine/gedzete jer to moze da se uradi na vise nacina samo je jedan uzak skup resenja dobar. Svako ko je dobar u necemu ima ideju kako zaneku inovaciju samo nema novca i nikad ne sazna da kad imas novca moras da deligiras gomilu sitnih procesa specijalistima ali ti moras da drzis viziju u glavi i da insistiras da urade bas tako. Bez te precizne vizije u tvojoj glavi to nikad nece nastati. Odlazak na Mars ce se desiti pre ili kasnije ali to nije neophodno da bi smo ispitali da li je Elon uspeo da ostvari nesto vredno postovanja ako vec ne divljenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 12 hours ago, nonick said: Nisam rekao da ce Amerika da propadne nego da ce biti jedan veliki shitshow u skorijoj buducnosti. Ako je ovo normalno ikada, a ne samo za prvi da onda nista: politico Pa videcemo zar ne, tako se pricalo 2016te pa nista. Propustla sam inaguraciju, I sve skoro vesti danas, ali video juce da je Biden delio pomilovanja shakom I kapom... cela Biden familija dobila pomilovanja, Fauci, Jan 6th komitet... niko nije kriv nizasta, samo I'm trebaju pomilovanja. U istoriji nezabelezeno. Postovalac zakona. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts