Miki28 Teoljub Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 minute ago, PorodicneVrijednosti said: Kako da ti kazem ali to je upravo ono sto zele ovi sto pisu o nepravednom finansiranju kijevskog narkomana. Naravno da nije sto je uostalom i potvrdjeno sa Bog sami zna koliko sudskih presuda. Stvarno nije tesko naci sve. Cuveno njihovo pravosudje. Bitno da je do sada sve bilo sjajno i bajno, svijetlo a od sada ide mracno doba🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 46 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Woke budalestine tipa identitetske politike koja je najludja stvar od svega nece nikoga ubiti niti podstaci na istrebljenje neke nacionalne/rase/religijske grupe dok rasisticke izmisljotine koje direktno targetiraju imigrante u USA bili oni legalni ili ilegalni itekako mogu dovesti do toga. Vec je dovoljno puta vidjeno kako zavrsi kad se krene s takvim huskanjem. Ako pitas Elon Muska woke mu je ubio sina Xaviera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 minute ago, Koca Popovic said: Brate kako izgleda treba da se odreknu cijele Ukraine. Onda ce biti mir. Nesumnjivo je da bi Putin to najviše želeo. Ali rekao bih da realistično više ne postoje šanse za to (na sreću) i da će on želeti da izađe iz nezgodne situacije, i potpisati mir. Veliku cenu je Rusija platila za svoju invaziju. A neke od posledica te cene će se tek osetiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Cuveno njihovo pravosudje. Bitno da je do sada sve bilo sjajno i bajno, svijetlo a od sada ide mracno doba🤦♂️ Uvijek ostaju teorije zavjere. 1 minute ago, Cavani said: Ako pitas Elon Muska woke mu je ubio sina Xaviera https://www.instagram.com/_vivian_jenna_wilson_/?hl=en Zivahan mu nesto taj wokeom ubijeni sin. To sto ga on smatra mrtvim jer je promijenio spol govori puno vise o samom Musku nego o djetetu. Evo sta samo dijete kaze: https://www.washingtontimes.com/news/2024/jul/26/elon-musks-transgender-child-rips-uncaring-father-/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Vec sam napisala da se ne slazem sa izrekom da ko gubi ima pravo da se ljuti. Taj tko gubi, ima pravo samo da se skloni s puta, da nestane i pokusa da radi na sebi. Sto naravno ne garantuje da ce jednog dana uspeti. S takvim mozgovima i mozak mora da `slifuje` pa tek onda da rade na sebi. Znaci demsi - ljudi cudnog shvatanja politike svojim totalnim nepoznavanjem glasaca i gradjana da se sklone s puta i utrose vreme na produbljivanje istinskog razumevanja - kako da se ponovo povezu sa biracima koji su ih s pravom odbacili. A ne da kmece i nastavljaju dalje da tupe oko Trumpa kriminalca i hitlera i fasiste kako su ga glupaci nazivali i na kraju dobili po p. Pa Trump ih je razgolitio kao niko pre. Uramio ih je za sva vremena za neku malu smesnu sliku u cirkusu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 16 minutes ago, djole said: Pa, u Americi se na kraju svodi sve na dva kandidata i sa kojim imate manje problema. Da li svi koji glasaju za Trampa misle da je on dobar kandidat? Sigurno da ne, ali ocigledno postoji ozbiljna masa ljudi koja ce preci preko mnogih stvari u vezi sa Trampom samo zato sto im je nuka od trenutnog demoktatskog establismenta i svih ovih stvari iz tvita gore. Da im pricaju da su rasisti, da su otpad, da im tupave zvezde sou biznisa drze lekcije kako da zive dok su potpuno odseceni od problema i zivota prosecnog coveka. Tramp je u tom smislu antisistemski kandidat - svidelo se to nekome ili ne. A vecina prosecnih ljudi zeli da se ovakav sistem u velikoj meri unisti, i zarad toga ce prihvatiti svasta umesto da dobije samo more of the same. To je upravo ono zašto sam i napisao da ne razumem što stanu uz Trampa umesto nekog drugog. Tramp je bukvalno establišment i šoubiznis u jednoj osobi. On je sve ono protiv čega se ti ljudi navodno bore. Edited 2 hours ago by Nicklord 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago E a gde ste procitali tu laz da za vreme Trampa nije bilo nijednog rata? Stvarno me zivo interesuje, posto to cujem danas onako horski, evo vas par to pise i ovde, sigurno vam je neko isprao mozak posto je dovoljno dva klika da se vidi da to nije tacno, samo me zanima ko? Doduse, dovoljno je dva klika da se mnoge stvari provere pa to ocigledno niko ne radi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 13 minutes ago, ters said: Candor je osnova postovanja - tako da ne vidim nista lose u tome da se rasisti kaze da je rasista (plus on/ona to vec zna i ponosi se time), ili krezubom da je krezub (koji to isto tako i sam zna) ili neobrazovanom da je neobrazovan. Na kraju krajeva, ljudi koji su mi zeljeli najbolje u zivotu su moji roditelji koji su me slali kod zubara i u skolu... Uglavnom pred nama je jedan mnogo mracan period u svijetu - dovoljno je pogledati na Twitter-u ko sve likuje zbog ove pobjede. Da li ce taj period trajati 4, 8 ili 12 godina uopste nije bitno, jer je vrijeme vraceno mnogo vise i sve sto je ucinjeno na osvajanju ljudskih prava i sloboda u posljednjih 50 godina je izgubljeno. NEcemo morati gledati holivudske zvijezde kako nam sole pamet, to ce raditi Dana White i Hulk Hogan. Rusel Brand i Andrew Tate su oprani od grijeha (mozda se i posreci i Branislavu Lecicu), Evropa ce uzivati u Putinu, Orbanu i Vucicu, Mile Dodik je vec stavio MAGA kapu na glavu... U brate, Ala mrachis svaka cast. Mozda da se skines sa Twittera, nije to realnost. Najbolje bi bilo da nam niko ne soli pamet. Ovo je bilo potpuno predvidljivo da je neko hteo da slusa obicne ljude. Treba se zamisliti zasto, a ne spustati koliko sada, 70 miliona glasova, sa svih strana. Prst na celo za Dems, da im se ovo desi dva puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 2 minutes ago, Angelia said: U brate, Ala mrachis svaka cast. Mozda da se skines sa Twittera, nije to realnost. Najbolje bi bilo da nam niko ne soli pamet. Ovo je bilo potpuno predvidljivo da je neko hteo da slusa obicne ljude. Treba se zamisliti zasto, a ne spustati koliko sada, 70 miliona glasova, sa svih strana. Prst na celo za Dems, da im se ovo desi dva puta. Nije realnost da Andrew Tate, Mile Dodik i Aleksandar Vucic likuju zbog pobjede Trump-a? Nije realnost da je RFK obecan sektor zdravstva ? Edited 2 hours ago by ters 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 6 minutes ago, McLeod said: E a gde ste procitali tu laz da za vreme Trampa nije bilo nijednog rata? Stvarno me zivo interesuje, posto to cujem danas onako horski, evo vas par to pise i ovde, sigurno vam je neko isprao mozak posto je dovoljno dva klika da se vidi da to nije tacno, samo me zanima ko? Doduse, dovoljno je dva klika da se mnoge stvari provere pa to ocigledno niko ne radi. Mozes i normalno da pitas umesto takvog nastupa o ispranim mozgovima, pa onda moze da se argumentovano prodiskutuje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 5 minutes ago, ters said: Nije realnost da Andrew Tate, Mile Dodik i Aleksandar Vucic likuju zbog pobjede Trump-a? Nije realnost da je RFK obecan sektor zdravstva ? Nemam pojma sta ta trojica rade, ne pratim ti ja to, sto I tebi preporucujem. A za RFK, videcemo, ko zna mozda I bude dobar. Stvari se menjaju kad dobijes posao. DC je malo drugaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Angelia said: Nemam pojma sta ta trojica rade, ne pratim ti ja to, sto I tebi preporucujem. A za RFK, videcemo, ko zna mozda I bude dobar. Stvari se menjaju kad dobijes posao. DC je malo drugaciji. I ja bih dao sansu Nestorovicu da bude ministar zdravlja. Ko zna, mozda se promeni. Jer lopta je okrugla a kocka kockasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Da je Kamala imala experte sa Vox Foruma u svom timu ovo joj se sigurno ne bi desilo. Kakvo poznavanje političke situacije sa one strane Atlantika, da pomisli čovek da se javljaju direktno iz New Yorka a ne iz Kragujevca ili neke slične vukojebine. 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 17 minutes ago, Nicklord said: To je upravo ono zašto sam i napisao da ne razumem što stanu uz Trampa umesto nekog drugog. Tramp je bukvalno establišment i šoubiznis u jednoj osobi. On je sve ono protiv čega se ti ljudi navodno bore. Nije. To sto je bio u Home Alone ili imao svoj zabavni tv program ne znaci da je deo danasnjeg "entertainment" establismenta. Ko je u Holivudu za Trampa? Ako pricamo o politickom establismentu, moramo uzeti neku realnu lestvicu za poredjenje. Ne mozemo ocekivati da predsednik bude neki totalni anonimus bez ikakvih konekcija. Ali je jasno da je protiv politickog i medijskog establismenta koji se smenjuje poslednjih 20 godina, i demokratskog i republikanskog. Da nije, ne bi bilo tolike histerije kako je on broj jedan neprijatej demokratije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Trump je od svakog svog mitinga i obraćanja javnosti pravio šou program. I to rijaliti šou, nešto poput Zadruge, a Elon Musk mu je došao kao Žex Mitrović (paralele se same povlače). Uz to mu je jedna od poluga uticaja (i zarade na svojim biračima) bila upravo poluga današnje entertainment industrije, a to je konzumerizam. Pa im je tako zavaljao karte sa svojim likom, majice, MAGA Biblije proizvedene u Kini i kineske satove... To što nema karijeru Beyonce ili Harisona Forda ne znači da nije iskoristio sve principe entertainment industrije od koje ga njegovi fanovi sklanjaju. Što je skroz fine, strategija je strategija, i očigledno je bila dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Mislim da je jasno da sve vreme pricam o aktuelnoj industriji zabave, Holivudu, muzickoj industriji i slicno, a ne da Tramp nije zabavljac, jer to jeste, i to vrhunski. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago (edited) "ain’t no party like a Diddy party" Edited 1 hour ago by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago A licemeri koji kukaju na podršku koju je Kamala dobila od holivudskih zvezda i drugih poznatih ličnosti će već sutra nastaviti da istim ljudima pune džepove odlazeći na njihove koncerte, kupujući njihove proizove itd. Kao što pune džepove i Trampu, koji nije nikakav dečko iz susedstva. Ali tko sam ja da sudim ljudima koji su naseli na njegove jeftine trikove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Angelia said: Nemam pojma sta ta trojica rade, ne pratim ti ja to, sto I tebi preporucujem. A za RFK, videcemo, ko zna mozda I bude dobar. Stvari se menjaju kad dobijes posao. DC je malo drugaciji. Ja znam za Dodika i Vucica i narod koji ih bira vec decenijama i samo smrt moze da ih spase od njihove 100-godisnje vladavine, a znam i da Amerikanci tu i tamo i na cetiri godine biraju drugog predsednika, ako im se izabrani ne ispuni obecanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Selina said: Ja znam za Dodika i Vucica i narod koji ih bira vec decenijama i samo smrt moze da ih spase od njihove 100-godisnje vladavine, a znam i da Amerikanci tu i tamo i na cetiri godine biraju drugog predsednika, ako im se izabrani ne ispuni obecanja. Zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, PorodicneVrijednosti said: Iskreno se nadam da je zajebancija da ce se RFK Jr. pitati za zdravstvo i sigurnost hrane u Trumpovoj administraciji. Jasno je da je budala ali valjda nije toliko poremecen da jebenog Nestorovica na sterioidma postavi na takvu funkciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 5 hours ago, Don Juan said: Sad mi pade na pamet nešto zanimljivo, ali ne toliko bitno. Sledeće letnje Olimpijske igre otvara Tramp 😂. Ako ih dočeka živ...kakvo je polarizacija tamo, ne bih ja isključio još neki pokušaj atentata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 52 minutes ago, McLeod said: E a gde ste procitali tu laz da za vreme Trampa nije bilo nijednog rata? Stvarno me zivo interesuje, posto to cujem danas onako horski, evo vas par to pise i ovde, sigurno vam je neko isprao mozak posto je dovoljno dva klika da se vidi da to nije tacno, samo me zanima ko? Doduse, dovoljno je dva klika da se mnoge stvari provere pa to ocigledno niko ne radi. Khm jel mozes da nam kazes koju je to vojnu akciju u kojoj su poslate americke trupe na tlo neke druge zemlje da ratuju Trump imao? Ja koliko znam nema ni jedne. Ovo ne znaci da je Trump peace loving vec da je imao odlicne savetnike tada da to sprece, npr generale koji su bili jasno protiv predloga jastrebova. Danas pak Trump hejtuje generale a ima jos vece jastrebove nego sto je imao tada oko sebe sto verovatno znaci da cemo imati neki nov i to ne bas mali rat a moguce i rat koji ce Ameriku kostati ko Afganistan CCCP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 2 minutes ago, implant said: Ako ih dočeka živ...kakvo je polarizacija tamo, ne bih ja isključio još neki pokušaj atentata. Atentat na Trampa nije imao nikakve veze sa politikom. A ako bi ga bilo, njegov je potpredsednik savrsen lik za funkciju predsednika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 7 minutes ago, 033zero330 said: Semir Osmanagic, Branko Nestorovic i Ivan Pernar su sljedeci. Kad mogu Ameri imat zavjerologe na celu javnog zdravstva mozemo vala i mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts