nonick Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago What could go wrong? 😬 Anyway, sad dolazi Golden Age Amerike, opusteno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 8 hours ago, fancy said: Ovo što si sad napisala je razlog pobede Trumpa. Dokle god se druga strana lenjo percipira kao "rasisti i fašisti" i de facto dehumanizuje, veliki slon u sobi crvene opasnosti će da uzima glas prosečnog kauboja izTeksasa kao i cice u kariranoj košulji iz nekog Michigana...koji odbijaju da im influenseri i selebritiji objašnjavaju šta je život. Na bar jednu od ovih stvari vas (koji ste bili poprilično involvirani na ovom topiku) dugo upozoravala Angelia, moram da primetim. Meni ni iz džepa ni u džep, jedino što želim je da i dalje bude jaka jedina institucija na svetu bitna za kvalitet našeg života - US Navy. Pa ja sam pricala, zato sto vec 2-3 godine vidim kako ta woke prica sve vise odbija ljude, I kako utice stvarno na zivote ljudi. Dosta centrista koji bi prethodno lagano glasali za Obamu, su sad otisli za Reps, ne zato sto vole Trampa, nego zato sto im se smucila retorika Dems, I naravno "it's economy stupid". Ljudi koji 4 godine trose svoju ustedjevinu zbog inflacije, treba samo da sacekaju da im Kamala isporuci idilu istom politikom. Ne lipsi magarce... A posebno vole kad im se kaze da su krezube budale rasisti i fashisti. I to je to 6 hours ago, McLeod said: Republikanci ce posle ovog mandata Trampa vrlo verovatno na dugu pauzu, ali ni to nije dobro za Ameriku jer su ove dve stranke povratna sprega - tesko ces da imas dobrog kandidata ako ovi drugi nemaju. Sve nesavrsenosti americkog sistema ce doci na naplatu, s tim sto ce oni biti potpuni ignoranti i nece nista menjati. Citavo ustrojstvo drzave pocev od tog vajnog Ustava je zastarelo i zardjalo. Izvini ali ovo sto si napisala je potpuno ista prica SNSa ovde kojima je kriv Djilas dok vladaju 12 godina. Tramp ne vlada u kontinuitetu 12 godina, ali isti narativ se provlaci od poslednje dve Obamine godine na ovamo, samo se menjaju imena koja pises na praznoj crtici znaci Djilas Solak Cuta. Samo sacekaj, ako ekonomija I imigracije budu dobro, gledas u 8 godina JDa. A posebno bi bila uspesna kampanja o "vajnom Ustavu" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Iskreno se nadam da je zajebancija da ce se RFK Jr. pitati za zdravstvo i sigurnost hrane u Trumpovoj administraciji. Jasno je da je budala ali valjda nije toliko poremecen da jebenog Nestorovica na sterioidma postavi na takvu funkciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 33 minutes ago, atmsfr lnČ said: Zasto tako mislis? Meni stanje na terenu pokazuje druge stvari a to je da za 4 godine Trampa nismo imali nijedan rat velikih razmera, kako su dosli tupan i glupan ceo svet je eksplodirao. Da je ne daj boze Kamala izabrana Kina bi okupirala Tajvan za 2-3 meseca. Rat u Ukrajini ce sigurno ubrzo da se zavrsi ali verovatno uz uslove Rusije to jest da zadrze sve teritorije koje su zauzeli, to naravno samo zbog ukidanja finansija kijevskom narkomanu. Sto se tice rata u Gazi tu me ne greje sunce jer je on mnogo vise pro-izraelski orijentisan nego ovo dvoje i tu moze da dodje do jos vece eskalacije sa Iranom. E sad ja ne pricam da je Tramp neko idealno resenje, naravno da sigurno ima boljih ali je za ovo dvoje izmislilactm . baljezgarije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Just now, PorodicneVrijednosti said: Iskreno se nadam da je zajebancija da ce se RFK Jr. pitati za zdravstvo i sigurnost hrane u Trumpovoj administraciji. Jasno je da je budala ali valjda nije toliko poremecen da jebenog Nestorovica na sterioidma postavi na takvu funkciju. Ne verujem ni ja, a posledica Trampovog izbora krah je nemacke vlade. Iz (ne)pouzdanih izvora saznajemo da vlada veceras pada. a i sklona je bila padu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago u centar 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 7 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Iskreno se nadam da je zajebancija da ce se RFK Jr. pitati za zdravstvo i sigurnost hrane u Trumpovoj administraciji. Jasno je da je budala ali valjda nije toliko poremecen da jebenog Nestorovica na sterioidma postavi na takvu funkciju. don't. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 minute ago, djole said: u centar To je sve tačno, samo ja kao i dosta ljudi ovde i dalje ne razume kako je iko pomislio da će Tramp da reši bilo šta 😄 Npr, da je bio neki pristojan (makar na izgled, da zanemarimo šta priča) čovek kao JD Vance kandidat razumeo bih skroz da dobije Demokrate. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 16 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Jos su ih i platili🤣🤣🤣🤣 pa hit Platili nego sta.... zasto bi inace podrzali `kapacitet` za predsednicu kakav je bila Kamala... Beyonce tarifa, milion za minut podrske....nije ni to mnogo kad se sve uzme u obzir Ali htedoh reci da se ceka Kamalino `oprostajno obracanje naciji` Sada ima obavestenje: According to a Democrat campaign co-chair, Kamala Harris will wait until the last vote is counted before she addresses the nation. ... do poslednjeg glasa....jos uvek ima nade za Joy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Dobra je dok god ne kmeci na drustvenim mrezama ko malo dijete kako je pokradena i da je pobijedila bigly pa onda jos pozove na drzavni udar pri verifikaciji glasova. Nadajmo se da ce Demokrate prihvatiti poraz kako Bog zapovijeda za razliku od Trumpa. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 50 minutes ago, atmsfr lnČ said: Rat u Ukrajini ce sigurno ubrzo da se zavrsi ali verovatno uz uslove Rusije to jest da zadrze sve teritorije koje su zauzeli, Nadam se da nisi ozbiljan brale moj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 5 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Dobra je dok god ne kmeci na drustvenim mrezama ko malo dijete kako je pokradena i da je pobijedila bigly pa onda jos pozove na drzavni udar pri verifikaciji glasova. Nadajmo se da ce Demokrate prihvatiti poraz kako Bog zapovijeda za razliku od Trumpa. Pa kad te neko demolira mozes samo da se pokrijes usima i pruzis ruku. Ovo je gazenje bilo 9 minutes ago, Mama_mia said: Platili nego sta.... zasto bi inace podrzali `kapacitet` za predsednicu kakav je bila Kamala... Beyonce tarifa, milion za minut podrske....nije ni to mnogo kad se sve uzme u obzir Ali htedoh reci da se ceka Kamalino `oprostajno obracanje naciji` Sada ima obavestenje: According to a Democrat campaign co-chair, Kamala Harris will wait until the last vote is counted before she addresses the nation. ... do poslednjeg glasa....jos uvek ima nade za Joy. Pa onda jos koje milionce za pjesmu. Vidi ti Beyonceee. Tako je i ona da ne kazem sta je 2016 umesto da kazu cestitam i zdravo dovidjenja. Da je vise niko i ne vidi i ne cuje za nju. Kamala Harris🤣🤣🤣 Edited 2 hours ago by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Just now, Miki28 Teoljub said: Pa kad te neko demolira mozes samo da se pokrijes usima i oruzis ruku. Ovo je gazenje bilo Gazenje je bilo i 2020. Po elektorima tu negdje, a po broju glasova jos uvjerljivije nego ove godine pa je Trump kmecao o kradji i pokusao nasilno promijeniti rezultate izbora. Svjedocili smo svojim ocima, niko nam lagati ne moze. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Pa kad te neko demolira mozes samo da se pokrijes usima i oruzis ruku. Ovo je gazenje bilo Takoe bajo moj, i Tramp je tako pruzio ruku pre 4 godine kad ga je demolirao senilni deda Bajden. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Nadam se da nisi ozbiljan brale moj. Verovatno je u pravu što se toga konkretno tiče. Bez Američke podrške, pitanje je koliko još dugo će Ukrajina moći da se odupire Rusiji. Neko vreme da, ali na duže staze? A Trump je upravo vrsta ličnosti kome će biti bitno da kaže da je izbrokerisao mir, i neće ni trepnuti na to da natera Ukrajinu da potpiše mir pa i po cenu da se ona odrekne okupiranih teritorija. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago jbt, ovo pobedilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Just now, Horium said: Verovatno je u pravu što se toga konkretno tiče. Bez Američke podrške, pitanje je koliko još dugo će Ukrajina moći da se odupire Rusiji. Neko vreme da, ali na duže staze? A Trump je upravo vrsta ličnosti kome će biti bitno da kaže da je izbrokerisao mir, i neće ni trepnuti na to da natera Ukrajinu da potpiše mir pa i po cenu da se ona odrekne okupiranih teritorija. Pa tako ce samo otvoriti put Rusiji za dalje...Fazon hrani kera da te ujede. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 23 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Gazenje je bilo i 2020. Po elektorima tu negdje, a po broju glasova jos uvjerljivije nego ove godine pa je Trump kmecao o kradji i pokusao nasilno promijeniti rezultate izbora. Svjedocili smo svojim ocima, niko nam lagati ne moze. Da da, nikakvih kasnijih upliva glasova i muljanja nije bilo. Sve ok. Edited 2 hours ago by Miki28 Teoljub typo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Hajde sto ima mnogo naroda u USA sto i nisu bas neki mislioci, ali mislioci sa ove strane Atlantika (specijalno jedan narod) su bas specijalni. Onaj dio (mozak) sto bi trebalo da sluzi za razmisljanje, nije bas u funkciji. Jedino sto je u funkciji je onaj dio za samounistenje. A ovi normalni mi nisu jasni. Zasto sa takvim ljudima raspravljaju ikako. Ocigledno beznadezni slucajevi koji na zalost negdje imaju pravo glasa. Ako nije jasno radi se o ovima sto slave danasnju pobjedu ovog nepomenika(americkog). 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Angelia said: Pa ja sam pricala, zato sto vec 2-3 godine vidim kako ta woke prica sve vise odbija ljude, I kako utice stvarno na zivote ljudi. Dosta centrista koji bi prethodno lagano glasali za Obamu, su sad otisli za Reps, ne zato sto vole Trampa, nego zato sto im se smucila retorika Dems, I naravno "it's economy stupid". Ljudi koji 4 godine trose svoju ustedjevinu zbog inflacije, treba samo da sacekaju da im Kamala isporuci idilu istom politikom. Ne lipsi magarce... A posebno vole kad im se kaze da su krezube budale rasisti i fashisti. I to je to Samo sacekaj, ako ekonomija I imigracije budu dobro, gledas u 8 godina JDa. A posebno bi bila uspesna kampanja o "vajnom Ustavu" Candor je osnova postovanja - tako da ne vidim nista lose u tome da se rasisti kaze da je rasista (plus on/ona to vec zna i ponosi se time), ili krezubom da je krezub (koji to isto tako i sam zna) ili neobrazovanom da je neobrazovan. Na kraju krajeva, ljudi koji su mi zeljeli najbolje u zivotu su moji roditelji koji su me slali kod zubara i u skolu... Uglavnom pred nama je jedan mnogo mracan period u svijetu - dovoljno je pogledati na Twitter-u ko sve likuje zbog ove pobjede. Da li ce taj period trajati 4, 8 ili 12 godina uopste nije bitno, jer je vrijeme vraceno mnogo vise i sve sto je ucinjeno na osvajanju ljudskih prava i sloboda u posljednjih 50 godina je izgubljeno. NEcemo morati gledati holivudske zvijezde kako nam sole pamet, to ce raditi Dana White i Hulk Hogan. Rusel Brand i Andrew Tate su oprani od grijeha (mozda se i posreci i Branislavu Lecicu), Evropa ce uzivati u Putinu, Orbanu i Vucicu, Mile Dodik je vec stavio MAGA kapu na glavu... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Horium said: Verovatno je u pravu što se toga konkretno tiče. Bez Američke podrške, pitanje je koliko još dugo će Ukrajina moći da se odupire Rusiji. Neko vreme da, ali na duže staze? A Trump je upravo vrsta ličnosti kome će biti bitno da kaže da je izbrokerisao mir, i neće ni trepnuti na to da natera Ukrajinu da potpiše mir pa i po cenu da se ona odrekne okupiranih teritorija. Brate kako izgleda treba da se odreknu cijele Ukraine. Onda ce biti mir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 8 minutes ago, Nicklord said: To je sve tačno, samo ja kao i dosta ljudi ovde i dalje ne razume kako je iko pomislio da će Tramp da reši bilo šta 😄 Npr, da je bio neki pristojan (makar na izgled, da zanemarimo šta priča) čovek kao JD Vance kandidat razumeo bih skroz da dobije Demokrate. Pa, u Americi se na kraju svodi sve na dva kandidata i sa kojim imate manje problema. Da li svi koji glasaju za Trampa misle da je on dobar kandidat? Sigurno da ne, ali ocigledno postoji ozbiljna masa ljudi koja ce preci preko mnogih stvari u vezi sa Trampom samo zato sto im je nuka od trenutnog demoktatskog establismenta i svih ovih stvari iz tvita gore. Da im pricaju da su rasisti, da su otpad, da im tupave zvezde sou biznisa drze lekcije kako da zive dok su potpuno odseceni od problema i zivota prosecnog coveka. Tramp je u tom smislu antisistemski kandidat - svidelo se to nekome ili ne. A vecina prosecnih ljudi zeli da se ovakav sistem u velikoj meri unisti, i zarad toga ce prihvatiti svasta umesto da dobije samo more of the same. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Pa tako ce samo otvoriti put Rusiji za dalje...Fazon hrani kera da te ujede. Kako da ti kazem ali to je upravo ono sto zele ovi sto pisu o nepravednom finansiranju kijevskog narkomana. 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Da da, nikakvih kasnijih upliva glasova i muljanja nije bilo. Sve ok. Naravno da nije sto je uostalom i potvrdjeno sa Bog sami zna koliko sudskih presuda. Stvarno nije tesko naci sve. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Pa tako ce samo otvoriti put Rusiji za dalje...Fazon hrani kera da te ujede. Videćemo, meni se čini da će i Rusima biti drago da se nekako izvuku iz sranja u koje su upali (u čemu će im DT pomoći) i da svakako neko vreme neće razmišljati o sličnim poduhvatima. Vratiće se na propagandu, podmićivanje, finansiranje ekstremista i slično. A ako Evropa ne iskoristi to vreme da ojača odvraćanje, eto ruske čizme opet taman kada sledeći put demokrate dobiju izbore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts