Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Angelia said:

Benov govor je bio fenomenalan, slucajno mi upao u feed. Svaka mu cast za moralni kompas, I prozivanje licemera i sarlatana. Bukvalno ih je sve prozvao po imenu. Veliko razocarenje za Megyn Kelly, ocekivala sam bolje od nje, ah jbga.

Ako je tebi ovde najvece razocaranje Megyn Kelly, a ne VP JD catsanddogs, onda nista.

Posted
41 minutes ago, nonick said:

Ako je tebi ovde najvece razocaranje Megyn Kelly, a ne VP JD catsanddogs, onda nista.

Pa nisam komentarisala njega, on radi svoj politicki posao, nisam ni ocekivala od politicara da bude "moralno" ispravan. Od nje jesam. Tu je razlika, on je politicar,, ima drugaciju motivaciju. Ben je ovde fenomenalan, bukvalno retka prilika da mogu da stanem iza svake reci koju je rekao.

JDV me uopste nije iznenadio, prosto "svi ste ok ako volite Ameriku". 

Posted
1 hour ago, Angelia said:

Pa nisam komentarisala njega, on radi svoj politicki posao, nisam ni ocekivala od politicara da bude "moralno" ispravan. Od nje jesam. Tu je razlika, on je politicar,, ima drugaciju motivaciju. Ben je ovde fenomenalan, bukvalno retka prilika da mogu da stanem iza svake reci koju je rekao.

JDV me uopste nije iznenadio, prosto "svi ste ok ako volite Ameriku". 

??? Megyn Kelly i moral u istoj recenici? 

"He was into the barely legal type, like, he liked 15-year-old girls," Kelly continued. "I'm not trying to make an excuse for this, I'm just giving you facts — that he wasn't into, like, 8-year-olds. But he liked the very young teen types that could pass for even younger than they were, but would look legal to a passer-by."

A da je dao platformu posle Sandy Hook, Alex Jones-u, koji je zaradjivao na smrtima dece, kako mozes da prica o nekom moralu? To nije moral, to je cisto zlo. Dala je platformu zlu. 

• Like 1
Posted

Tramp planira da gradi 25 bojnih brodova klase "Trump". Ovo je breaking news danas. Ono što je najčudnije u svemu ovome je da je zadnji Bojni Brod izgrađen Engleskoj 1946. A da je SAD na kraju ww2 imala 23 Bojna broda. Inače Bojni Brodovi su penzionisani 50-ih godina osim par komada sa kojima je pokušano da se modernizacijom vrate u upotrebu ali je to bilo kratkog roka jer su jednostavno zastareli kao platforma.

Posle ljudi kažu da se preteruje kada se kaže da je glup ko noć.

• WOW 1
Posted

Može mu se, dopustili su mu to i ohrabrivali.

Ali on ovako je već izgubio dodir sa stvarnošću.

Gromovnik je u pravu, Vans je mnogo opasniji sad:

Msm, krstio se čovek, postao katolik u debelim godinama i sad je veći katolik od pape :classic_dry:

• Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)
1 hour ago, Klotzen said:

Tramp planira da gradi 25 bojnih brodova klase "Trump". Ovo je breaking news danas. Ono što je najčudnije u svemu ovome je da je zadnji Bojni Brod izgrađen Engleskoj 1946. A da je SAD na kraju ww2 imala 23 Bojna broda. Inače Bojni Brodovi su penzionisani 50-ih godina osim par komada sa kojima je pokušano da se modernizacijom vrate u upotrebu ali je to bilo kratkog roka jer su jednostavno zastareli kao platforma.

Sweet Jesus Christ:

Flanked by renderings of the “Trump class” battleships at sea, Trump said he would take an active role in their design.

Jednostavno ne mogu verovati svakodnevnim ludostima koje dolaze od njega ili njegove administracije. "Can't make this shit up" vise ne znaci nista, samo pusti pogled u nedogled.

Edited by nonick
Posted
1 hour ago, Helena said:

Može mu se, dopustili su mu to i ohrabrivali.

Ali on ovako je već izgubio dodir sa stvarnošću.

Gromovnik je u pravu, Vans je mnogo opasniji sad:

Msm, krstio se čovek, postao katolik u debelim godinama i sad je veći katolik od pape :classic_dry:

The vice president also said that ‘the only thing that has truly served as an anchor of the United States of America is that we have been, and by the grace of God we always will be, a Christian nation’ — a remark met with raucous applause.

Posted
6 hours ago, Klotzen said:

Tako je prošle nedelje pedofil upitao zašto SAD nema godišnji rast BDP-a od 25%...

Najgore je što pičkice oko njega ćute,valjda čekaju da crkne a da njih ne zakači. Do tada razaranje svega američkog, pa ako im upadne koji dolar, upadne.

Posted
10 hours ago, nonick said:

??? Megyn Kelly i moral u istoj recenici? 

"He was into the barely legal type, like, he liked 15-year-old girls," Kelly continued. "I'm not trying to make an excuse for this, I'm just giving you facts — that he wasn't into, like, 8-year-olds. But he liked the very young teen types that could pass for even younger than they were, but would look legal to a passer-by."

A da je dao platformu posle Sandy Hook, Alex Jones-u, koji je zaradjivao na smrtima dece, kako mozes da prica o nekom moralu? To nije moral, to je cisto zlo. Dala je platformu zlu. 

Slazem se da su ti komentari o Epstainu bili nesrecni, nije uvek konzistentna, samo kazem da sam ocekivala bolje od nje. Zadnjih par nedelja je razocarenje. Mogu valjda da komentarisem kad mi se nesto ne svidja? Ili moram bas sa svacim da se slozim ili je predpostavka da ako mi se nesto svidja, onda moram da podrzavam sve? Meni je to suludo.

Kao sto sam rekla, Ben Shapiro je bio ovde fenomenalan, to ne znaci da podrzavam sve njegove stavove. 

Da, Destiny je verovatno pedofil, ali ponekad kaze nesto pametno. Mogu da razdvojim te dve stvari. Alex Jones je weirdo, kao I H. Piker, njih donekle vidim kao zlo, kao I Fuentesa.