Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Angelia said:

Benov govor je bio fenomenalan, slucajno mi upao u feed. Svaka mu cast za moralni kompas, I prozivanje licemera i sarlatana. Bukvalno ih je sve prozvao po imenu. Veliko razocarenje za Megyn Kelly, ocekivala sam bolje od nje, ah jbga.

Ako je tebi ovde najvece razocaranje Megyn Kelly, a ne VP JD catsanddogs, onda nista.

Posted
41 minutes ago, nonick said:

Ako je tebi ovde najvece razocaranje Megyn Kelly, a ne VP JD catsanddogs, onda nista.

Pa nisam komentarisala njega, on radi svoj politicki posao, nisam ni ocekivala od politicara da bude "moralno" ispravan. Od nje jesam. Tu je razlika, on je politicar,, ima drugaciju motivaciju. Ben je ovde fenomenalan, bukvalno retka prilika da mogu da stanem iza svake reci koju je rekao.

JDV me uopste nije iznenadio, prosto "svi ste ok ako volite Ameriku". 

Posted
1 hour ago, Angelia said:

Pa nisam komentarisala njega, on radi svoj politicki posao, nisam ni ocekivala od politicara da bude "moralno" ispravan. Od nje jesam. Tu je razlika, on je politicar,, ima drugaciju motivaciju. Ben je ovde fenomenalan, bukvalno retka prilika da mogu da stanem iza svake reci koju je rekao.

JDV me uopste nije iznenadio, prosto "svi ste ok ako volite Ameriku". 

??? Megyn Kelly i moral u istoj recenici? 

"He was into the barely legal type, like, he liked 15-year-old girls," Kelly continued. "I'm not trying to make an excuse for this, I'm just giving you facts — that he wasn't into, like, 8-year-olds. But he liked the very young teen types that could pass for even younger than they were, but would look legal to a passer-by."

A da je dao platformu posle Sandy Hook, Alex Jones-u, koji je zaradjivao na smrtima dece, kako mozes da prica o nekom moralu? To nije moral, to je cisto zlo. Dala je platformu zlu.