nonick Posted yesterday at 04:24 PM Posted yesterday at 04:24 PM 12 minutes ago, Smrtokapa said: Dakle, nekih 77-78 Somalijaca, i na osnovu toga se targetira čitava zajednica Somalijaca u SAD? Rasizam jedan kroz jedan. A kako se tek Jevreji porobili pola Evrope pocetkom 20. veka? A imali su i dugacak nos, video sam licno u mujezu u Nurbergu. Bilo u knjigama za decu. Trebali su i njih poterati ali niko se nije setio toga. 1
Angelia Posted yesterday at 05:06 PM Posted yesterday at 05:06 PM 59 minutes ago, Smrtokapa said: Dakle, nekih 77-78 Somalijaca, i na osnovu toga se targetira čitava zajednica Somalijaca u SAD? Rasizam jedan kroz jedan. Znaci ako kazemo da je Cosa Nostra, italijanska mafia, a Jakuze, japanska, to je rasizam? Btw cela poenta je na ilegalnoj migraciji, I prevarantima. Niko ne tvrdi sa su svi Somalijci u tome ucestvovali, ali oni koji jesu, su Somalijci.
Ludi za Poli Posted yesterday at 05:13 PM Posted yesterday at 05:13 PM Covjek je generalizovao citavu drzavu i njene stanovnike na osnovu tih 80 il koliko vec kao smece i tebi je to okej? Bilo ti je okej kad je za Haicane izmisljao da jedu pse i macke. Tebi zapravo njegov rasizam i rasizam ove administracije ne smeta nego ga otvoreno podrzavas, opravdavas i uzivas u njemu. 2
Smrtokapa Posted yesterday at 05:19 PM Posted yesterday at 05:19 PM 4 minutes ago, Angelia said: Znaci ako kazemo da je Cosa Nostra, italijanska mafia, a Jakuze, japanska, to je rasizam? Btw cela poenta je na ilegalnoj migraciji, I prevarantima. Niko ne tvrdi sa su svi Somalijci u tome ucestvovali, ali oni koji jesu, su Somalijci. Da je poenta u ilegalnoj imigraciji, ne bi gospodin gurao Ilhan Omar u isti koš i napominjao se čitave zemlje Somalije. Što se Koza Nostre tiče: ne želim ih u našoj zemlji. Đubre je došlo u našu zemlju. Nije njihova zemlja bez razloga odvratna. Italija je grozna i smrdi. Što bi rekli Amerikanci, Koza Nostra moje dupe.
Angelia Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 hours ago, Smrtokapa said: Da je poenta u ilegalnoj imigraciji, ne bi gospodin gurao Ilhan Omar u isti koš i napominjao se čitave zemlje Somalije. Što se Koza Nostre tiče: ne želim ih u našoj zemlji. Đubre je došlo u našu zemlju. Nije njihova zemlja bez razloga odvratna. Italija je grozna i smrdi. Što bi rekli Amerikanci, Koza Nostra moje dupe. Ista ona Ilhan koja se (navodno) udala za brata da bi dobio zelenu kartu? Hmmm Sto se tice Somalije, ocigledno nije dobra zemlja ako beze ovamo. Ali to ne znaci da donose svoj kriminal ovde. Da nije bilo kradje, niko ne bi pricao o Somalijcima sada. Toliko o rasizmu. Ja se secam kad je bio problem biti iz Srbije, jer se povezivalo sa ratovima I zlocinima. Koje ja nisam pocinila. Ali obicno losi predstavnici okaljaju I nevine. To je prosto realnost, a ne rasizam. 1
DJORDJE Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posto je @Angelia zauzeta, cisto da je obavestim kako su cene u stalnom padu, jos malo ima da tuku po usima ko ne uzima dzabe.
Angelia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 13 hours ago, rodriguez said: @Angelia jel ti živiš u americi ili gde? U Majamiju, da. 1
mrd Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 4 hours ago, DJORDJE said: Posto je @Angelia zauzeta, cisto da je obavestim kako su cene u stalnom padu, jos malo ima da tuku po usima ko ne uzima dzabe. Eto i biftek otisao na $55.99 po lb. Dobro je digao cene, prsut uvozni je $33.99 a bio je mnogo manje. Dobar je DT, ponovo sam poceo da gledam na cene. 🙂 🙂
Recommended Posts