Helena Posted yesterday at 07:37 PM Posted yesterday at 07:37 PM Tranp je u nekakvom hodniku gde stoje fotografije predsednika u Beloj kući, skinuo Bajdenovu i postavio nalivpero Ispod tvita je odmah napravljena montaža gde stoji fotka tranpa i epštajna. 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 4 hours ago, Helena said: Tranp je u nekakvom hodniku gde stoje fotografije predsednika u Beloj kući, skinuo Bajdenovu i postavio nalivpero Ispod tvita je odmah napravljena montaža gde stoji fotka tranpa i epštajna. I sad posto on ne moze da se izbori sa svojim egom i da nije to sto bi zeleo da bude, on ce ne skinuti sliku, nego demolirati celu drzavu samo da dobije neki priznanje za bilo sta... Koliko jadan moras biti da skidas sliku nekog prethodnika, ma ko god bio?! Opasan pacijent 2
Angelia Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @ters moglo je to krace, samo kazes mrzim USA. Nije to nepopularno misljenje sa Balkana. Nema potrebe da se umotava u "Dems su desno, prokleta amerika, kapitalizam zao...". Sve ok. 1 1
freethrow Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kapiram da ne 99%, nego 100% ljudi na ovom PDFu baš naprotiv voli Ameriku i sve ono što je predstavljala decenijama u svetu. Ovo je baš odsustvo razumevanja teme, ali možda grešim. 1
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pa klasicna MAGA matrica zasnovana na lazima, alternativnoj stvarnosti i neznanju.
ters Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Angelia said: @ters moglo je to krace, samo kazes mrzim USA. Nije to nepopularno misljenje sa Balkana. Nema potrebe da se umotava u "Dems su desno, prokleta amerika, kapitalizam zao...". Sve ok. Ne mrzim USA - mislim da je bila izvanredna zemlja, koja je imala neke nedostatke i koja je mogla te nedostatke rijesiti ugledanjem na neke druge zemlje - kapitalisticke, zapadne, sa institucijama koje podjednako dobro rade i pod desnim i pod lijevim rezimima... Izabrali ste da se ugledate na neke druge zemlje i neka druga vremena koja nikome nisu bila na ponos, i uzivaj u tome.
melankolic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Angelia said: @ters moglo je to krace, samo kazes mrzim USA. Nije to nepopularno misljenje sa Balkana. Nema potrebe da se umotava u "Dems su desno, prokleta amerika, kapitalizam zao...". Sve ok. Zanimljivo. Zar nisu upravo “mage” bile te koje su želele da “osuše močvaru” još pre prvog druga Krasnova- mandata? Zar nisu oni sve vreme govorili sve najgore o USA dok nisu došli na vlast? A pitanje je više onako lično- a kakvu ti Ameriku voliš? Što reče onaj lik sa ludim naočarima sa automatskom puškom u ruci, stojeći pored jame pretrpane leševima - iz filma “Civil War” - na odgovor novinara da su svi u ekipi Amerikanci : “a koji ste vi to Amerikanci”? Mislim da sam ti ostao dužan komentar na tvoju tvrdnju da je popularno mrzeti Ameriku na Balkanu (moguće da misliš na Srbiju i one srpske entitete van Srbije, tipa srpski entitet u BiH i srpski korpus u CG). Ako pratiš medije i reakcije javnosti u tim sredinama, jasno će ti biti da su (iz njihovog ugla) Srbi sada najveći prijatelji Krasnovljevog Gileada. Naravno, to je taj četnički narativ o spasavanju američkih vojnika od strane četnika, vekovnom prijateljstvu dva naroda (još od doba robovlasništva u USA kada je Amerika bila velika i o čemu se sanja među megaimbecilima), o mudroj i suverenističkoj politici druga Krasnova, onda se na sve to nakalemi srpska zaverologija izjednačena sa mega-ludilom, oduševljenje prijateljstvom kremaljskog ratnog zločinca i druga Krasnova, na RTS- u u studiju ogromna američka zastava 100x100 m (što je u vreme demokrata bilo nezamislivo) kada se govori o spoljnjoj politici Gileada, padanje u trans-zadovoljstvo Anti-antifa politikom (antifa - anti = fašizam, je li tako? poznato i ko zastupa tu ideologiju u političkom undergroundu) …. Edited 55 minutes ago by melankolic
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 51 minutes ago, freethrow said: Kapiram da ne 99%, nego 100% ljudi na ovom PDFu baš naprotiv voli Ameriku i sve ono što je predstavljala decenijama u svetu. Ovo je baš odsustvo razumevanja teme, ali možda grešim. Što se mene tiče, teško da volim sve što je Amerika predstavljala decenijama u svetu ali jeste zaslužna za mnogo dobrih stvari. 1
Dragan Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago Ja sam ravnodusan prema Amerikama i Rusijama i Kinama i Srbijama... Mene interesuje samo kako ljudi tamo zive i svakom od njih zelim isto sto i sebi zelim - da zive u miru, ljubavi i slobodi, a najveca prepreka tome su Amerika, Rusija, Kina i Srbija ... - drzavna sila upotrebljena od velikih egoista, podrzana nekad manje, nekad vise, od puno malih egoista. Za ovaj svet bi verovatno bilo puno bolje ako bi se bas US, Kina i russija, raspali na nekih 10-tak manjih drzava (russija i Kina ionako nisu nacionalno homogeni, a bogami ni USijanci).
Dragan Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago (edited) Quote SAŽETAK TRUMPOVOG GOVORA U U.N.: 1. Ja sam uvijek u pravu. 2. Vaše zemlje idu u pakao. 3. Obnovljiva energija je prevara. 4. Svi žele da ja dobijem Nobelovu nagradu. 5. Ja sam zaustavio 7 ratova. A UN me nije ni nazvao. 6. Kina je kriva za zagađen zrak u SAD-u. 7. Klimatske promjene su najveća prevara ikad u svijetu. 8. Ja sam se jako angažirao oko primirja u Gazi, ali Hamas to odbija. 9. Priznanje Palestine je nagrada za Hamasove zločine. 10. UN financira napad na zapadne zemlje. 11. Samo osam mjeseci moje administracije i SAD je "the hottest" zemlja na svijetu i nijedna joj nije blizu. 12. Ovo je zlatno doba Amerike. Pobijedio sam inflaciju, snizio troškove hrane, goriva, rata kredita. 13. SAD danas svi u svijetu poštuju kao nikad prije. 14. Fosilna goriva su čista i jeftina. Kupujte američki plin. 15. Gradonačelnik Londona uvodi šerijatski zakon. FOX-ove umerene poruke mira. Spoiler Kritiziraju ga i njegove pristaše: Pogledajte čime je Trump zamijenio Bidenov portret Edited 7 minutes ago by Dragan
Recommended Posts