Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted

U jednom trenutku me podsetila na nevečanu suprugu Olivera Ivanovića. Suma sumarum sinoćnog hepeninga je sigurno rast trampovog rejtinga za 1-2% . Odlično su iskoristili smrt Kirka za svoje političke interese. No to će on da potroši u roku od mesec dana.

• Like 1
Posted (edited)
4 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

I moram ovo da stavim nemojte se ljutiti, ali trazi se od nas da budemo ucveljeni

Amber Heard cringe vibe

Reveal hidden contents

Plus, prskalice na memorijalnom servisu nekog ko je ubijen, navijanje, tapsanje... WTF is going on?!!?

Amber Heard je prošla kroz sranja sa Deppom, da ne spominjem ono javno suđenje koje je poslužilo da on opere svoju sliku u javnosti. Koliko god emocionalnih i psihičkih problema ta žena imala.

Što se tiče Kirkove supruge, uzimam u obzir da se svako od nas sa bolom i gubitkom nosi na drugačiji način, pogotovo ako je prisutan kada mu bliska osoba bude ubijena. No ovaj konkretni video koji si okačila je jednostavno off, tj. njen govor tela i facijalne ekspresije su jako čudni. 

Izgleda kao stage performance - realno i jeste - u određenim momentima je prisutna prenaglašenost, kako bi efekat na publiku bio što veći.

Bukvalno su od njegove smrti napravili cirkus.

Edit: sad vidim i drugi video u kom plače, fake kao kuća. Milica Milša je bolje glumila u Igri sudbine :lol_2:

Edited by DameTime
Posted

Malo stand up komedije Džuniora, što da ne malo i kampanje usput.

Što bi se reklo: sa jedne strane zluradi neljudi, a sa druge iskreno žaljenje...

Posted
35 minutes ago, DameTime said:

Amber Heard je prošla kroz sranja sa Deppom, da ne spominjem ono javno suđenje koje je poslužilo da on opere svoju sliku u javnosti. Koliko god emocionalnih i psihičkih problema ta žena imala.

Misliš, Depp je prošao kroz sranja sa njom?

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Eddard said:

Misliš, Depp je prošao kroz sranja sa njom?

Da li ovim insinuiraš da je on potpuno nevin u toj priči? Pošto nije i to je dokazano sudskim postupkom. Njegova presuda za nasilje u porodici stoji.

Na drugoj strani, Amber takođe ima emocionalne i psihičke probleme, tako da verujem da je tu bilo obostranog psiho-fizičkog nasilja. Samo se posle onog cirkusa od suđenja napravila slika u javnosti da je on nevinašce koje je upropastila luda žena. Što je bio i cilj tog procesa, naravno.

• Like 1
Posted

Presuda iz UK, prema kojoj je advokatski tim Amber Heard uspešno dokazao da se 12 od 14 incidenata dogodilo, nikad nije oborena ili opovrgnuta. Koliko ja znam, ako imaš neke druge informacije, slobodno ih podeli. Taj isti slučaj Heard je posle izgubila u USA. Oba puta je procedura pokrenuta zbog onog Sun teksta u kom su ga nazvali wife-beater.

• Like 1
Posted (edited)

Vidis da znas nego izvrces.

Ta presuda iz UK je tuzba prema listu Sun, koji je nazvao Depa “wife beater". On ih je tuzio za to (kako su ga nazvali), sud je to odbio jer list je preneo clanak koji je pisala/podatke dostavila sama Amber i oni nisu odgovrni iza istinitost tih tvrdnji. Civilna stvar i niko nije dokazao nista tu se branio list sta je pisao a ne delo. Dakle nije nasilnik. Tacka

Onde gde je trebalo, dokazano je sta je ona radila je opet javno bilo izneseno i opet da on nije kriv. Prema tome, postavi se onako kako bi se postavila da je pitanju muskarac sa "psihickim i emocionalnim preblemima" koji se tako ponasao prema svojoj partnerki.

Edited by Dzoni_m
Posted
9 hours ago, Angelia said:

Nema opravdanja, za opravdanje politickog nasilja, ili j...no ubistvo jer ti se neko ne svidja.

Nikog.

Ovakve stvari, kao ubistvo CKa, se retko desavaju u vakuumu.
Cak i na ovom forumu mozes da vidis (nekaznjenu) promociju politickog nasilja, a i na svim vecim socijalnim mrezama. Nije ni cudo sto se temperatura podigla do tacke kljucanja. Neka ostane zabelezeno da su ljudi odobravali i velicali teroristicki akt, te ohrabrivali druge na isti vid borbe. Sto se mene tice, svako iz te grupe treba da bude oznacen kao (potencijalni) terorista. Ocigledno niisu ubili samo iz straha od krivicnog odgovaranja, ni zbog cega drugog.

Ludo burazere.

Kao da ce desno krilo zauvek okretati drugi obraz.

Posted

U ovom tekstu je dosta dobro objašnjeno o čemu se radi: Why did the Depp-Heard libel outcomes differ in the US and UK? Presuda u UK je izrečena u stilu da je tekst "substantially true", gde su dostavili (za sudiju) dovoljno snažne dokaze koji dokazuju da je incidenata bilo. U US je, ako se dobro sećam, tužba bila formulisana kao uvreda časti ili nešto slično tome.

U principu, članak se u UK opravdao kroz istinitost dela. 

Da li to što je ona doživela nasilje od strane njega automatski znači da ga nije vršila nad njim? Paaa, ne. Kao što sam već napisala, iz onog što sam ispratila (a pratila sam pomno), rekla bih da to je bio odnos sa obostranim nasiljem. 

Najviše štete je naneto ženama koje nisu poznate ličnosti, ni finansijski imućne, a žele da prijave nasilje u porodici.