Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted (edited)

Pritom, Gaga je jedan od najvećih podržavalaca queer zajednice među poznatima, čist woke. Okreće se blaženopočivši Kirk u grobu kao na turbini. 😂

Edited by DameTime
  • Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, Angelia said:

Meni je drago da niko sa desne strane, osim nekih weirdos, ne pozivaju na nasilje. I da je ipak izazvalo vise slaganja, nego sukoba. 

Kod desnice tu ti je sad mali gradjanski rat, jedni su u fazonu kriva je antifa i trans tj demokrate, a drugi su kriv je Bibi tj teorije zavere.

Pri tome lik je izgleda namerno ostavio poruke koje cine istragu bas neverovatnom jer je dobar deo Ytubera na obe strane u fazonu ma daj koji Z-ovac ovako pise, i koja je logika svega sto je uradio? Preoblacenje, rasklapanje pa sklapanje puske ali je ostavi da bude nadjena? Pa onda ugravira metke ali kuka da ce da se ubije ako na Foxu vidi te ugravirane metke???

Ja inace mislim da je on to uradio ali da je prilicno pametan (sto i drugi kazu) i da je namerno ovakve poteze radio da napravi samo veci haos sa istragom.

Edited by MeanMachine
Posted
48 minutes ago, Eddard said:

Anđo, ne zajebavaj. Otkad je ovo kriterijum za bilo šta?

Na sahrani Solejmaniju bilo 7M ljudi, respektabilan čovek i umereni fundamentalista.

Uh poredjenje...

48 minutes ago, Eddard said:

Kirk je (javno) bio govno. Ko ga jebe. Ko hoće da ga žali, samo napred, ali nema potrebe da se od njega pravi svetac.

Jel imas dokaz za to, jer ga ja stvarno nisam videla? Covek je organizovao Black leadership summit. Ne mislim da je svetac, niko nije, ali da je imao veliki uticaj, I jos uvek ima, to je cinjenica.

Ja se naravno ne slazem sa njegovom religijom, ali to nije nista sto ga cini govnom. Ili sada mrzimo I na sve religiozne ljude?

36 minutes ago, Mina D. Harker said:

Lejdi Gaga, Adel i Rijana pjevaju pjesme Kirku? Zvuči kao fakest of fake news, može li neko da potvrdi?

Guglala sam, takvih vijesti nema a na youtube se pojavljuju neki fake videi. 

Neke su definitivno fake, recimo Eminem, ne znam za ostale 

Posted

Cek, jel Andja ovo ozbiljno? :roflmao:

Pun youtube laznih pesama sa duetima pevaca koji se nisu ni upoznali... Pa bog te mazo

Spoiler

Jel to ovako nesto?

:roflmao:

Volela bih da mi neko rastumaci koji glas pripada kojoj 😄 

Setih se mog odmora sa prijateljicama, jedna umerena maga, druga nesto kao Andja. Ja u sobi, odjednom vriska, ove dve trce po kuci i kao 'jao jesi cula sta je Harison Ford rekao... " i navedu neko ime neke voditeljke... 

Ja pogledam video, ono preprican video navodno kako se nesto desilo u studiju, pred publikom... milion komentara ispod. Nisu samo one nasele. Iz aviona se vidi da je izmisljeno. Ali reko da im ne rusim sneska odmah ja uzmem komp i odem da prelistam. Znaci nigde nista o tome, sem tih izmisljenih videa na istu temu, jedini podatak njegovog gostovanja kod te voditeljke je bio 2008... jbg srusila sam im sneska, nisam im bas bila omiljeni lik toga dana, posle su zaboravile. 

Znaci, nema u sta ne veruju, od zemlja je ravna ploca, do vakcine ubijaju... u 2025 :frusty:  

Tramp kad otvori usta, oni piske firnajz... 

Pa sama logika i kukanja Trampa (koje hoce da zabrani, jer ce valjda nestati ili zeli da poveca postotak, ne znam) kako 97% komentara je lose za njega uopste ne ide u prilog da ce neki liberal da se okrene njemu i uopste ovoj politici koja se danas vodi. 

• Ha-ha 1
Posted (edited)
3 hours ago, Angelia said:

Pesme koje su tribute Kirku su izdali Adele, Lady Gaga, Rihanna, Justin Bieber, Ed Shieran.. .Vise i ne pratim ko je sve. Njegova smrt je kulturni sok u USA, bas zato sto je bio borac za slobodu govora I dijalog, I umeren konzervativac ... 

Wow, skoro ispada da su pisali tribute pesme za Kirka 🙂

edit:

Sigurno Newsmax I Fox imaju field day danas. MAGA zivi u delulu land-u, kako bi mladi rekli.

Edited by nonick
Posted

Zasto je US izgubila radna mesta u proizvodnji i zasto ih verovatno nikada nece vratiti nazad.

EU kaze njet ludom diktatoru.