Nicklord Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Koliko ja vidim Kimel nije ni prozivao umerenog pokojnog rasistu kao što mi na forumu radimo 😄 Nego kako MAGA pokušava da napravi od ubice nekog ultralevičara. Znači u suštini zbog prozivanja Trampa, isto kao i Kolber Edited 2 hours ago by Nicklord
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Ma dajte, ljudi. Komicari odnosno komedija/satira ne smeju da se ogranicavaju, in any way, shape or form. Ako nekome nesto ne prija ili smatra da je neukusno, ok, ali mora da zivi s tim. Potpuno je nebitno sto su prakticno svi ovi lejtnajtshou hostovi strasno neharizmaticni, nesmesni, glupi i sterilni. Mogu sale na temu feminizma, trans i manjinskih etnickih grupacija i to je kul (kako im je zavuko!) i kada se pojavi reakcija kuka se na cancel kulturu i politicku korektnost koja ubija sve. Kad je humor usmeren na ono sto ova ekipa smatra 'svetim', onda se sablaznjava, poziva na pijetet i ljudima daju otkazi zbog sala i tvitova. Sloboda govora, da, ali onako kako je ja zamisljam i u granicama koje sam ja, arbitrerno iscrtao, pa se vi izvol'te prilagoditi. Kakva farsa jebote. Licemerestvo na kvadrat. Ne mogu da verujem da moram da kvotujem Baby: Freedom of speech for me, but not for thee.
melankolic Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Angelia said: pa preskoci vesti 🤷♀️ili bolje receno ti ne razumes US politiku, pa ne kontas da US na levo/desno gleda drugacije nego Evropa Sve drzave imaju carine, to ne znaci da se ne zalazu za slobodu trzista, gde se uglavnom gleda na regulativu I ne mesanje drzave u svoje trziste... Znaci promovisu Na koga se individualna prava ne odnose? Koja crkva se mesa? Nesto ih bas ne vidim, osim tamo gde ih ljudi podrzavaju Prva recenica, nemam pojma o cemu pricas, a druga pa ok, nek bude da si u pravu, niko studente nije terao da se raspravljaju sa njim Oce to sa cinjenicama.... 🤣 sto samo dokazuje da su mnoge diplome neupotrebljive, tipa gender studies...a on bez diplome napravio 130 mil Al se ti naprica, reci mi da ne znas sta znaci sloboda govora? Sad su vam svima puna usta slobode govora, a secam se pre nekog vremena se to zvalo MAGA koncept. Kako se vreme promenilo.... Aaaaaaah....kad levicari krenu da koriste Owens i Tackera kao argument 🤣 sve sam dozivela... jel Tacker upravu? Umrecu od smeha.... Sad I jevreji kontrolisu svet...to ono kad krenes da se vrtis u krug, pa progutas svoj rep. Lobisti, aipac....kako to zvuci fringe. Stvarnost te demantuje po svakom pojedinačnom pitanju: - tzv. sloboda govora ili zdravorazumski rečeno slobodno širenje mržnje, pretnji i teorija zavere je nešto što su američki fašisti usvojili od Gebelsa; to što Amerikanci drugačije shvataju levo-desnu političku skalu ne znači da isto važi u političkoj teoriji (nešto kao vožnja desnom stranom koja ne važi u svim zemljama na svetu); jasno se zna šta znače pojmovi autoritarna levica- levica- centar - desnica- autoritarna desnica (vojna hunta, fašizam, nacizam, teokratski autoritarizam). - nisu upotrebljive diplome iz gender studija (prosto otpisati trans gender osobe i lečiti ih elektrošokovima i problem rešen) ali su upotrebljive teorije Stiva Banona (otvorio pa zatvorio nekakve studije u Italiji u nekom zamku), diplome iz teorija zavere, ritualno pečenje dece u piceriji (Klintonova & co.) , antivaksinerstvo, ravnozemljaštvo, quanonstvo- sve to može i da se doktorira i lično drug Krasnov deli diplome (i pomilovanja). - megaidiotsko shvatanje slobode govora ne znači isto što i osuditi govor mržnje, pozivanje na nasilje i ukidanje abortusa nije isto što i ono što se radilo na druš. mrežama pre dolaska fašista i izdajnika na vlast. - kako beše ono urlala gomila incela sa bakljama koje je podržao drug Krasnov? Nešto o Jevrejima ali ne sećam se tačno. 😉 - i kada već spominješ odnos prema jevrejskom pitanju, pa evo pogledaj koga podržavaju USA fašisti- AfD, Orbana, holandske i britanske ekstemiste- bogte, sve sami zagovornici novih gasnih komora i veličanja fašista i nacista iz prošlosti. Edited 1 hour ago by melankolic 1 1
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ko napravio 130 mil, Kirk? Ju, pa što onda udovica skuplja pare na gofundme? 😱 Citiraću nekog lika: Quote The sixth stage of grief. Grifting. 4
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Barem nemojte da je citirate, jer onda ignore lista gubi smisao... 2 1
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa samo rade ono sto su i rekli da ce raditi ako dodju na vlast dok su nas MAGA fanovi uvjeravali kako su to sve hiperbole i metafore. Ili jos bolje oni sto su nam kao pokusali objasniti zasto je fasisticka sekta "manje zlo". Sirili su mrznju i huskali protiv nepodobnih tokom kapmanje, sad kad imaju vlast to i sprovode u djela. Jedan od ideologa novofasizma Stephen Miller je nedavno nazvao Demokratsku stranku "domestic extremist organization" tako da je poprilicno jasno u kom ce smjeru dalje ici i sta su im planovi. 3 1
Dragan Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago On 9/16/2025 at 3:10 PM, Dragan said: Odlucujuce u ovoj prici o slobodi govora je u kojoj meri postoje formalna i neformalna mogucnost primene sile od strane onih koji sire i prihvataju govor mrznje. (stabilna budala i njegovi kultisti) ... Takozvana "sloboda govora". Jimmy Kimmel is the latest to be put on pause. How Trump is influencing the world of late-night TV ... He also honed in on his firing line, saying Jimmy Fallon and Seth Meyers should be next. 1
Babaduka Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago 14 hours ago, Helena said: Za ovo kratko vreme i ono što sam uspela da vidim, bio je vrlo ekstreman i vrlo nedosledan. Bio je teški Magaš i u toj svojoj retorici vatreni pristalica tranpa koji je samo pretio - ili silom, ili tarifama, ili nečim trećim. I ne znam stvarno šta znači privržen porodici? Ogromna većina ljudi je privržena porodici. Što se pak vere tiče, to je tek diskutabilno, jer privrženost veri hrišćana se uglavnom smatra pozitivnom, ali kad musliman kaže da je privržen veri, to se, opet kod najvećeg broja ljudi, smatra negativnim, često blisko terorizmu. I još ti njegovi čuveni dijalozi - to nisu bili dijalozi željni da se dođe do nečeg konkretnog, pomirenja, spuštanja tenzija etc To je bila želja da se pobedi protivnik u semantičkim doskočicama, nadvikavanju i slično. Hrišćansko načelo podrazumeva oprost, a njegova udovica je bila puna gneva u prvom obraćanju sa dobrim prizvukom osvete.i najmanje važno šta imam ja da kažem, ovo sve su manje više pričali Amerikanci. Gledao sam neke debate gde decko kaze ja sam gej mogu li biti tradicionalista i ako sam gej On kaze moze Ili pricanje oko oruzja gde on drzi svoj stav ali odaje priznanje coveku za njegove stavove ili npr da u americi ne postoji sada race supermacy i da je crna zajednica ta koja koci sebe Ili da dosta fakulteta je skem u smislu sto se previse zaduzis ne dobijas mogucnosti kritickog misljenja Ili protiv je abortusa ali dao bi izuzetke silovanje bolest itd itd, ja se ne slazem sa tim ali razumem stanoviste kada pocinje zivot On je za smrtnu kaznu jer ubica zasluzuje isto sto i ubijeni dok se zna da smrtna kazna ne doprinosi smanjenju izvrsenja dela itd itd Da i kada su sagovornici pristojni on je vrlo pristojan pa u stvari pristojan je i kad devojke u pink kosama i muskarci u haljinama i teskim sminkama vicu Sad oko religije nisam video ni pogledao snimke a necu preko sortsa da donosim zakljucke I da ako je normalna kumunikacija zeleo je da bar nadju neku zajednicku tacku Kazem ne slazem se sa mnogim stavovima ali sam posvetio malo paznje i ne nedeluje mi kao ekstremista
Recommended Posts