Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Angelia said: Neko pre nekog vremena rece "lov na demokrat otvoren" Nije REKAO, lov na demokrate je otvoren 14. juna ove godine, kada su ubijeni Melissa i Mark Hortman, a ranjeni Yvette i John Hoffman. Svakačas' agilnoj moderaciji, nikad nikome na ovome forumu nije u kontinuitetu prolazilo ovoliko bezočno laganje. 8
Angelia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Beonegro said: Nije REKAO, lov na demokrate je otvoren 14. juna ove godine, kada su ubijeni Melissa i Mark Hortman, a ranjeni Yvette i John Hoffman. Svakačas' agilnoj moderaciji, nikad nikome na ovome forumu nije u kontinuitetu prolazilo ovoliko bezočno laganje. Ne, pricam o uklanjanju obezbedjenja Kamali, o tom komentaru, pa brate koliko mozes da lazes?
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A sto se samog atentata tice, sanse da ga neka random budaletina bez ozbiljnog iskustva s oruzjem ovako pogodi u vrat sa 200 metara udaljenosti gdje nije imao nikakvu sansu da prezivi su fakticki nepostojece. 1
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Angelia said: Ne, pricam o uklanjanju obezbedjenja Kamali, o tom komentaru, pa brate koliko mozes da lazes? Istovremeno prećutkuješ politička ubistva i pokušaje ubistva koji su se u Minesoti desili 14 juna 2025.? Nije tvoj nedostatak poštenja problem ovog foruma, nego simpatije dijela moderacije za umobolne laži kojim nas konstantno čašćavaš. 6
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Ludi za Poli said: A sto se samog atentata tice, sanse da ga neka random budaletina bez ozbiljnog iskustva s oruzjem ovako pogodi u vrat sa 200 metara udaljenosti gdje nije imao nikakvu sansu da prezivi su fakticki nepostojece. Ne bi me čudilo da je neka strana služba iza ovoga, da izazove sranja unutar USA i time smanji mogućnost ili obim buduće intervencije. Mada ne mislim da je to slučaj. 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kvota 1.5 (i manja) da će se određeni forumaši javiti sa pričom o "woke libtardima" koji su krivi i za ovo. Pozivate se na slobodu govora u vezi sa likom koji nije imao problem sa masovnim ubistvima? Uzmite digitron i saberite se. 3 1
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Darko said: Ne bi me čudilo da je neka strana služba iza ovoga, da izazove sranja unutar USA i time smanji mogućnost ili obim buduće intervencije. Mada ne mislim da je to slučaj. Opa, jedan jak BUGARINI ZAPALILI RAJHSTAG momenat 3
40Wins Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Barkley#34 said: On je ideolog, čije su ideje u praksi razrađivali drugi. Podsticao je na nasilje umanjujući značaj žrtava masovnih ubistava, praveći liste nepogodnih, negativnim stavom prema saosećanju je posredno promovisao sve ono što možda saosećanje iliti empatija zadrže u poslednjem trenutku. Mislim da se ljudi ovde ne raduju nego više podsmevaju zbog ironije karme koja se dogodila. Slazem se sa delom u vezi posrednog promovisanja, ali mi je iskreno tesko da mogu njegovu delatnost da okarakterisem kao podsticanje na nasilje, tj ne verujem da bi ga iko u nekom fiktivnom sudjenju osudio za to. Ono zbog cega ne mogu da ga podvedem kao Sheshelja, ideologa desnicarskog agresivnog pokreta je to sto on je ipak sedeo zajedno sa svojim politickim neistomisljenicima i diskutovao pred svima. Nije bio okrenut samo svojoj ciljnoj grupi, kao sto bi na primer to radio Vucic kod nas, vec je uvek bio spreman da preko puta sebe ima nekog ko ce da ga izbaci iz zone komfora. Takodje razumem da se sve oko njega namestilo kao u nekom satiricnom komadu, npr da bude hedshotovan dok prica o oruzju i da je ta situacija ljudima za podsmeh, ali se vracam na svoj uvodni post, da bez obzira koliko je polupan u vezi nekih svojih stavova, ovako ne treba da se radi i druga strana je sebi napravila medvedju uslugu. *Ne sumnjam da ce za dan-dva da krenu teorije kako je ovo namestio TraNp i Vancy. 1
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma kakve strane sluzbe lol, vjrv neki veteran sa Boga pitaj kakvim poremecejem kog je ovaj necim triggerovao.
Dragan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 38 minutes ago, 40Wins said: ... Koliko woke left libtard strana jos treba da ode u levo da bi je smatrao ekstremnom? Verovatno je sve ok dok ne krene da nabija po gulazima? Gulage su vec poceli otvarati u US, samo ne od strane woke left libtarda. Quote Stvarno se zgražate kako je netko u USA postao meta odmazde zbog svojih političkih stavova dok im Predsjednik gotovo svakodnevno tvita/trutsocilizira izjave kako mrzi, doslovno koristi tu riječ,imenom i prezimenom neku osobu sa suprotnog političkog spektra? To vam se ne čini kao poziv na linč, crtanje mete nekome na leđima zbog drugačijih mišljenja ili je to rezervirano samo za njegove? On prvi je osoba koja ne smije dijeliti društvo, a on ga aktivno truje, vrlo otvoreno i bez ikakve političke i moralne odgovornosti. Šokirati cete se ali svako politički motivirano ubojstvo u USA ide i na Trumpovu savjest 1
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 minutes ago, Ludi za Poli said: Ma kakve strane sluzbe lol, vjrv neki veteran sa Boga pitaj kakvim poremecejem kog je ovaj necim triggerovao. Najverovatniji scenario. 16 minutes ago, Beonegro said: Opa, jedan jak BUGARINI ZAPALILI RAJHSTAG momenat Ajde pročitaj ponovo šta sam napisao.
Dzoni_m Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) @DraganNe znam ciji quote si stavio, ali je prilicno tacan. Narandzasti je, kada je dobio fotelju, umesto da radi svoj posao i potrudi se za OBE strane u toj USA, on krece da pali bolesnike i raspaljuje mrznju, otvoreno napadajuci drugu stranu i na silu nametati svoje "ideje" + provokacije na dnevnoj bazi. Sta su mislili? Da ce druga strana da cuti? Ili su mislili da su na drugoj strani smo woke ludaci, koji su, jelte, ***** koje cute? Pa nisu. Woke ludaka ima na prste jedne ruke da nabrojis. I upravo su ih i stvorili iz MAGA struje i dali im vise fokusa nego sto to em zasluju em mogu da ucine nesto. Nagazili su one koji nece da cute. NIsu svi zaludjeni Trampom i njegovim poimanjem slobode. Batina ima dve strane. Ja se samo pitam sta oni ocekuju kada se druga ekipa vrati na vlast? Pa na osnovu svih zakona i nakaradnih tumacenja koji su ovi sada izdejstvovali, bice otvoren lov na sve bivse MAGAse. Ima da ih pakuju po zatvorima bez sudjenja. Edited 5 hours ago by Dzoni_m 4 1
Darko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 19 minutes ago, DameTime said: Pozivate se na slobodu govora u vezi sa likom koji nije imao problem sa masovnim ubistvima? Uzmite digitron i saberite se. A gde je rekao da "nema problem sa masovnim ubistvima"? To je tvoja interpretacija i zove se strawman fallacy. Svako imalo normalan ima problem sa masovnim ubistvima, njemu je veći problem i veće zlo bilo oduzimanje oružja. Što je i meni i tebi glupo i nakaradno, ali jebi ga - to ne znači da ga automatski boli ona stvar za masovna ubistva. 1
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 18 minutes ago, Dzoni_m said: Woke ludaka ima na prste jedne ruke da nabrojis. Sigurno.
SuperTraktorko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 22 minutes ago, Dzoni_m said: Batina ima dve strane Ovo je kljucno. Trampovo autokratsko divljanje nije sankcionisano (ili makar mitigovano kao u prvom njegovom mandatu) od strane republikanaca u Kongresu I vladi, i sada se sve vise gubi sansa za povratak u normalno tokove. Tesko da ce "ona druga strana" samo da legne i umre, da bude pasivan objekat. 2
Dzoni_m Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 16 minutes ago, 40Wins said: Sigurno. Sigurno ima manje nego MAGA druzine i sigurno su manji problem, pogotovu sto mogu samo da laju. I tu se zavrsava svaka njihova moc. A tu moc amplifikuju upravo zadrti desnicari koji to onda kace i drame oko toga sta je neki woke blenta izjavio. Bukvalno STFU i ignore. Ne bi mogli nista. Ali svakom "heroju" je potreban negativac. Tako i njima, jer onda mogu da idu u krajnost i pod izgovorom borbe da zabranjuju, poteruju, biju, deportuju, brane medicinske procedure, lekove, razvoj i ostale bogugodne reakcije religioznih fanatika Edited 4 hours ago by Dzoni_m 3
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 29 minutes ago, Darko said: Što je i meni i tebi glupo i nakaradno, ali jebi ga - to ne znači da ga automatski boli ona stvar za masovna ubistva. Znači. Podsetimo se da je za žrtve school shooting-a rekao "worth it". 3 1
Mina D. Harker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbg ljudi, već smo pričali o slobodi govora, i da apsolutna ne postoji. (moje mišljenje) A vidim da se ovdje provlači teza da riječi nisu akcija i da propaganda nema posledice. Itekako ima, mobiliše i radikalizuje ljude, samo je ovdje klatno otišlo previše na drugu stranu. Da li je smrtna kazna adekvatna za promotere nasilja i ideologe mržnje - pa nije, međutim i to je krajnja, ekstremna reakcija na ekstremne stavove. 1
nonick Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Juce uopste nisam znao ko je ovak lik. Stvarno bi zeleo da ga nisu ubili. To medjutim ne menja činjenicu kakav je on bio. 1
freethrow Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako beše... beskompromisni borac za slobode? Spoiler
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 45 minutes ago, DameTime said: Znači. Podsetimo se da je za žrtve school shooting-a rekao "worth it". Ne menja činjenicu. I ja mislim da je dozvola vožnje na putevima više od 50kmh vredna žrtava koje prouzrokuje. Takođe, to ne znači da me baš briga za te žrtve. Razumeš?
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Inače, ova pucnjava u srednjoj školi u Koloradu je 47 na području neke škole ove godine. 47. 47. No words. 1
Dzoni_m Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Darko said: Ne menja činjenicu. I ja mislim da je dozvola vožnje na putevima više od 50kmh vredna žrtava koje prouzrokuje. Takođe, to ne znači da me baš briga za te žrtve. Razumeš? Ne razumes ti. Vozilo (automobil) je proizvod namenjen da preveze ljude i/ili stvari, udobno od tacke A do tacke B. Saobr. nesreca se desava kada neko ne postuje pravila saobracaja ili nepazljivo rukuje. Namerno izazivanje je krivicno delo. Sa druge strane, oruzije, pogotovu pistolj, piluatomatska puska, pa i lovacko oruzije, ima cilj da UBIJE. Zato je napravljen. Da li je to odbrana ili napad, nema veze, cilj izrade je ISTI. Zato se te dve stvari ne mogu porediti. Auto niko ne proizvodi da bi ubio nekog, vec da bi se neko prevezao ili uzivao u voznji. Oruzije se pravi da ubje. Kraj. 5 1
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Mina D. Harker said: Inače, ova pucnjava u srednjoj školi u Koloradu je 47 na području neke škole ove godine. 47. 47. No words. ajtemolimvas, koliko miliona perača prozora izgine svake godine?
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 4 minutes ago, Dzoni_m said: Ne razumes ti. Vozilo (automobil) je proizvod namenjen da preveze ljude i/ili stvari, udobno od tacke A do tacke B. Saobr. nesreca se desava kada neko ne postuje pravila saobracaja ili nepazljivo rukuje. Namerno izazivanje je krivicno delo. Sa druge strane, oruzije, pogotovu pistolj, piluatomatska puska, pa i lovacko oruzije, ima cilj da UBIJE. Zato je napravljen. Da li je to odbrana ili napad, nema veze, cilj izrade je ISTI. Zato se te dve stvari ne mogu porediti. Auto niko ne proizvodi da bi ubio nekog, vec da bi se neko prevezao ili uzivao u voznji. Oruzije se pravi da ubje. Kraj. Ma u pravu si, ja sam za zabranu oružja. Pričam o nečemu drugom, konkretno - ako neko kaže da je nešto vredno žrtve, ne znači da ga baš briga za žrtve. Otuda i ovaj moj primer. Što se tiče oružja, Jim Jefferies je sve to briljantno opisao u onom svom famoznom Gun Control skitu. Već sam ga dva puta kačio ovde. Nemam ništa na tu temu na dodam, sve je rekao. Edited 3 hours ago by Darko
Recommended Posts