djura.net Posted Wednesday at 05:22 AM Posted Wednesday at 05:22 AM CNN US inflation heated back up in June, rising to its highest level in four months, as price increases — including those from tariffs — packed a bigger punch. Consumer prices rose 0.3% last month, pushing the annual inflation rate higher to 2.7%. “Tariffs are starting to bite,” Heather Long, chief economist at Navy Federal Credit Union, told CNN in an interview.
Maharaja Posted Wednesday at 01:57 PM Posted Wednesday at 01:57 PM 19 hours ago, ters said: Pa ima li ista sto ovaj covjek nece uraditi - sada je postao i zadnji dzeparos... Trump seen pocketing FIFA medal as he walks on stage to hand Chelsea replica club championship trophy eh, kako si zloban. A on je samo spasavao devojčice iz kandži pedofilije na pedofilskim žurkama.
ters Posted Wednesday at 02:57 PM Posted Wednesday at 02:57 PM 51 minutes ago, Maharaja said: eh, kako si zloban. A on je samo spasavao devojčice iz kandži pedofilije na pedofilskim žurkama. Superman pa to ti je. Treba mu samo dati vremena, pa ce valjda i vratiti medalju (a izgleda da je drpio i originalni pehar).
Rex Posted Wednesday at 03:05 PM Posted Wednesday at 03:05 PM 6 minutes ago, ters said: Superman pa to ti je. Treba mu samo dati vremena, pa ce valjda i vratiti medalju (a izgleda da je drpio i originalni pehar). Izvadili ste izjavu iz konteksta, snimak očigledno pokazuje kako je spasio medalju od onih koji kradu zlato. A možda ga je i neko hakovao. 6
Maharaja Posted Wednesday at 04:37 PM Posted Wednesday at 04:37 PM Ja ću sačekati da vidim rezultate! 2 1 2
Smrtokapa Posted Wednesday at 05:16 PM Posted Wednesday at 05:16 PM Sad si uz'o trofej Donalde! Come to Red Star bro, treba nam igrač na poziciji Simonovića. 6
Don Dusko Posted Wednesday at 05:43 PM Posted Wednesday at 05:43 PM 26 minutes ago, Smrtokapa said: Sad si uz'o trofej Donalde! Come to Red Star bro, treba nam igrač na poziciji Simonovića. Spoiler 1 1
ters Posted Wednesday at 10:14 PM Posted Wednesday at 10:14 PM Trampuljani su sada pred pitanjem: da li da ostanu vjerni fireru ili da podrze nove koji obecavaju jos cvrscu ruku i brze unistavanje nepozeljnih... I da ne bude zabune, za MAGA bazu nije u pitanju briga i pravda za silovane maloljetnice - Steve Bannon je i sam u Epstein fajlovima (po navodima treceg fasiste - Muskolinija), nego to sto koncentracioni logori koje su otvorili jos nisu instalirali krematorije...Sta mozes kada postoji i gore od silovatelja, rasiste i pedofila... U drugim vijestima - vazno je da se najvaznije stvari prve rjesavaju: US President Donald Trump on Wednesday announced that Coca-Cola has agreed to start using real cane sugar in its beverages sold in the United States, replacing high-fructose corn syrup. "I have been speaking to Coca-Cola about using REAL Cane Sugar in Coke in the United States, and they have agreed to do so," Trump said in a post on Truth Social. "I'd like to thank all of those in authority at Coca-Cola." 1
djura.net Posted Wednesday at 10:19 PM Posted Wednesday at 10:19 PM CNN Roughly 6 in 10 Americans say they oppose the GOP domestic policy bill that President Donald Trump recently signed into law, according to a new CNN poll conducted by SSRS. Trump’s rating for handling the budget has slumped 11 points since March, with a rising majority also saying he’s gone too far in cutting government programs. More expect the bill to hurt the economy than to help it, 51% to 29%. By a 25-point margin, they oppose its removal of incentives for the use of clean energy to encourage the use of oil and gas. 1
ters Posted yesterday at 12:36 AM Posted yesterday at 12:36 AM I nimalo sumnjiv timing: U.S. Justice Department fires Maurene Comey, prosecutor on Epstein case and daughter of ex-FBI director
Angelia Posted yesterday at 03:14 AM Posted yesterday at 03:14 AM Topik je postao dosadan, nema stvarnog razgovora, sve je Orange Man Bad! Ne kazem da ne radi pogresne stvari, ali kolicina teorija zavera koje su presle sa desne strane na levu, totalno suludo. I kad skontam da sam bila na vasoj strani pre 10 godina, bukvalno je gubitak vremena. 1
ters Posted yesterday at 04:45 AM Posted yesterday at 04:45 AM (edited) Edited yesterday at 04:47 AM by ters 2
melankolic Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 6 hours ago, ters said: US President Donald Trump on Wednesday announced that Coca-Cola has agreed to start using real cane sugar in its beverages sold in the United States, replacing high-fructose corn syrup. "I have been speaking to Coca-Cola about using REAL Cane Sugar in Coke in the United States, and they have agreed to do so," Trump said in a post on Truth Social. "I'd like to thank all of those in authority at Coca-Cola." Da li je ovo za C-Colu istinito? Negde sam pročitao, ne sećam se gde, da kompanija još nije odgovorila na njegov zahtev. Ja mislim da ovo što se dešava u Gileadu nema ni u S. Koreji. Šta je sledeće, više senfa u Burger Kingu, više prženog luka u McD-u?
ters Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 41 minutes ago, melankolic said: Da li je ovo za C-Colu istinito? Negde sam pročitao, ne sećam se gde, da kompanija još nije odgovorila na njegov zahtev. Ja mislim da ovo što se dešava u Gileadu nema ni u S. Koreji. Šta je sledeće, više senfa u Burger Kingu, više prženog luka u McD-u? ovo je NBC naveo kao izjavu njihovog predstavnika... "We appreciate President Trump's enthusiasm for our iconic Coca-Cola brand," a company spokesperson said in a statement. "More details on new innovative offerings within our Coca-Cola product range will be shared soon."
Ludi za Poli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ah pa vidi otpustena federalna tuziteljica koja je radila na Epstein slucaju. Kako cudnovato.
Rex Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago I da ne zaboravimo da je Benon snimio 15 sati intervjua sa Epstinom i da to nikad nije objavljeno i više se ne priča o tome. Okej, ruku na srce, možda je u tih 15 sati sve vreme prao sebe i govorio kako je nevin i da su sve to laži, pa ga zato ne objavljuje, ali u ovakvoj atmosferi očiglednog zataškavanja i pranja ruku, i ovo bode oči. 1
Angelia Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 35 minutes ago, Rex said: I da ne zaboravimo da je Benon snimio 15 sati intervjua sa Epstinom i da to nikad nije objavljeno i više se ne priča o tome. Okej, ruku na srce, možda je u tih 15 sati sve vreme prao sebe i govorio kako je nevin i da su sve to laži, pa ga zato ne objavljuje, ali u ovakvoj atmosferi očiglednog zataškavanja i pranja ruku, i ovo bode oči. Banon je u to vreme, bio placen da pripremi Epstaina za intervju, kao consultant koliko ja znam, a ne da uradi dokumentarac. Tako da bi bilo koji video bio vlasnistvo Epstaina, pa Banon ne bi ni imao sta da objavi. Nije bio intervju u medijske svrhe. Banon je verovatno I potpisao NDA u to vreme. Ako nije, naravno sad bi bilo najbolje vreme da objavi, za njega.
Beonegro Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 62% republikanskih glasača smatra da dnevna doza krije Epstinovu listu klijenata Spao je na samo 11% hard core zombifikovanih magaraša 😥 Uopšte se ne treba iznenaditi ako zbog gubitka popularnosti bude impeachovan od strane svoje stranke, naravno u korist Project2025jugenda Vancea. 1
Beonegro Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Bank of England traži od svojih sistemskih banaka stress-testove na temu šta će biti sa vašim plasmanima, solventnošču i likvidnošću kad dolar ljusne: LONDON, July 17 (Reuters) - The Bank of England has asked some lenders to test their resilience to potential U.S. dollar shocks, three sources said, the latest sign of how the Trump administration's policies are eroding trust in the U.S. as a bedrock of financial stability. 1
MeanMachine Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 5 hours ago, Angelia said: Banon je u to vreme, bio placen da pripremi Epstaina za intervju, kao consultant koliko ja znam, a ne da uradi dokumentarac. Tako da bi bilo koji video bio vlasnistvo Epstaina, pa Banon ne bi ni imao sta da objavi. Nije bio intervju u medijske svrhe. Banon je verovatno I potpisao NDA u to vreme. Ako nije, naravno sad bi bilo najbolje vreme da objavi, za njega. Zanimljivo. Jel moze krace objasnjenje u vezi ove NDA situacije? Banon je potpisao NDA sa Epstainom, Epstaina vise nema i da li NDA onda vazi? Naravno da Banon tesko da ce ista od objavi sto pravi problem Trampu pa Banon je mislim jedan od magovaca koji za sad podrzavaju tramp sofronije narativ u vezi liste klijenata:
ters Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 hours ago, MeanMachine said: Zanimljivo. Jel moze krace objasnjenje u vezi ove NDA situacije? Banon je potpisao NDA sa Epstainom, Epstaina vise nema i da li NDA onda vazi? Pitanje je sa kim je Bannon potpisao NDA i sta bi bilo obuhvaceno.- nema nikakvih indicija da je ista potpisao sa Epsteinom, ima indicija (ali ne i dokaza) da je potpisao NDA sa Trampom par godina ranije.
Angelia Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 hours ago, MeanMachine said: Zanimljivo. Jel moze krace objasnjenje u vezi ove NDA situacije? Banon je potpisao NDA sa Epstainom, Epstaina vise nema i da li NDA onda vazi? Rekla sam verovatno, jer bi to bila standardna situacija. Ako nije, onda je super pay day za njega sada. Medjutim on nista nije objavio od tada. Negde sam to videla ali sad se ne secam gde, da je unajmljen kao consultant, a u toj ulozi NDA je standardan. Evo pogledala sada https://www.thewrap.com/steve-bannon-jeffrey-epstein-michael-wolff/ Bannon je tvrdio drugacije. Ne verujem da bi potpisao direktno sa Epstainom, nego sa njegovom firmom, ili estate. Cak I da je sa Epstainom, njegov estate bi preuzeo prava, nemam detalje, nagadjam, ali da, u takvom slucaju NDA bi jos uvek bio validan.
Angelia Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Samo da pojasnim, nije neobicna praksa u US za ljude koji vrede vise miliona, danas pogotovo preko $15 mill, da sve svoje posede stave u Trust, neki I ispod toga. U tom slucaju svi posedi I ugovori postaju deo estate u slucaju smrti. Resava problem dugog procesa u slucaju smrti, raspodeljuje nasledstvo I garantuje privatnost. Neko kao Epstain bi verovatno imao nesto slicno. Videla sam da su zrtve zlostavljanja, podnele tuzbu protiv estate.
Recommended Posts