Jump to content

[USA] SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE - unutrašnja politika i uticaj na svetska kretanja

Recommended Posts

Posted

CNN

US inflation heated back up in June, rising to its highest level in four months, as price increases — including those from tariffs — packed a bigger punch.

Consumer prices rose 0.3% last month, pushing the annual inflation rate higher to 2.7%. 

“Tariffs are starting to bite,” Heather Long, chief economist at Navy Federal Credit Union, told CNN in an interview. 

Posted
51 minutes ago, Maharaja said:

eh, kako si zloban. A on je samo spasavao devojčice iz kandži pedofilije na pedofilskim žurkama.

Superman pa to ti je.

Treba mu samo dati vremena, pa ce valjda  i vratiti medalju (a izgleda da je drpio i originalni pehar).

Posted
6 minutes ago, ters said:

Superman pa to ti je.

Treba mu samo dati vremena, pa ce valjda  i vratiti medalju (a izgleda da je drpio i originalni pehar).

Izvadili ste izjavu iz konteksta, snimak očigledno pokazuje kako je spasio medalju od onih koji kradu zlato. A možda ga je i neko hakovao.

• Ha-ha 6
Posted

Trampuljani su sada pred pitanjem: da li da ostanu vjerni fireru ili da podrze nove koji obecavaju jos cvrscu ruku i  brze unistavanje nepozeljnih... I da ne bude zabune,  za MAGA bazu nije u pitanju briga i pravda za silovane maloljetnice - Steve Bannon je i sam u Epstein fajlovima (po navodima treceg fasiste - Muskolinija), nego to sto koncentracioni logori koje su otvorili jos nisu instalirali krematorije...Sta mozes kada postoji i gore od silovatelja, rasiste i pedofila... 

U drugim vijestima - vazno je da se najvaznije stvari prve rjesavaju:

US President Donald Trump on Wednesday announced that Coca-Cola has agreed to start using real cane sugar in its beverages sold in the United States, replacing high-fructose corn syrup. "I have been speaking to Coca-Cola about using REAL Cane Sugar in Coke in the United States, and they have agreed to do so," Trump said in a post on Truth Social. "I'd like to thank all of those in authority at Coca-Cola."

• Like 1
Posted

CNN 

Roughly 6 in 10 Americans say they oppose the GOP domestic policy bill that President Donald Trump recently signed into law, according to a new CNN poll conducted by SSRS.

Trump’s rating for handling the budget has slumped 11 points since March, with a rising majority also saying he’s gone too far in cutting government programs.

More expect the bill to hurt the economy than to help it, 51% to 29%.

By a 25-point margin, they oppose its removal of incentives for the use of clean energy to encourage the use of oil and gas.

Posted

Topik je postao dosadan, nema stvarnog razgovora, sve je Orange Man Bad!

Ne kazem da ne radi pogresne stvari, ali kolicina teorija zavera koje su presle sa desne strane na levu, totalno suludo. I kad skontam da sam bila na vasoj strani pre 10 godina, bukvalno je gubitak vremena.

Posted
6 hours ago, ters said:

US President Donald Trump on Wednesday announced that Coca-Cola has agreed to start using real cane sugar in its beverages sold in the United States, replacing high-fructose corn syrup. "I have been speaking to Coca-Cola about using REAL Cane Sugar in Coke in the United States, and they have agreed to do so," Trump said in a post on Truth Social. "I'd like to thank all of those in authority at Coca-Cola."

Da li je ovo za C-Colu istinito?

Negde sam pročitao, ne sećam se gde, da kompanija još nije odgovorila na njegov zahtev.

Ja mislim da ovo što se dešava u Gileadu nema ni u S. Koreji. 
Šta je sledeće, više senfa u Burger Kingu, više prženog luka u McD-u?

Posted
41 minutes ago, melankolic said:

Da li je ovo za C-Colu istinito?

Negde sam pročitao, ne sećam se gde, da kompanija još nije odgovorila na njegov zahtev.

Ja mislim da ovo što se dešava u Gileadu nema ni u S. Koreji. 
Šta je sledeće, više senfa u Burger Kingu, više prženog luka u McD-u?

ovo je NBC naveo kao izjavu njihovog predstavnika...

"We appreciate President Trump's enthusiasm for our iconic Coca-Cola brand," a company spokesperson said in a statement. "More details on new innovative offerings within our Coca-Cola product range will be shared soon."