𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 11:26 AM Posted yesterday at 11:26 AM 3 minutes ago, doragan said: Ne.mogu da rzumem ni lika.iz prvog pasusa, ali.nevezano koja je vrsta prestupa,ne.mozes.dopustiti ni ohrabrivati ilegalno bilo sta.Ovo bih isto rekao i da svi Srbi pokusaju ilegalan ulazak npr u Nemacku..smucila.nam.se.Srbija,pa.hajde da ukanalimo neku drugu drzavu.Eto,toliko.Ne pokusavam.nikoga da.ubedjuem u svoj stav, forumi sluze.za razmenu stavoca,a nisam.bas primetio da ima.mnogo preobracenika. Na kojoj ti planeti zivis? Imas li uopste predstave koliko ima ljudi koji su ostali po Evropi duze od vize? Razlika je sto Srbima za ulazak u Evropu ne treba viza pa koriste pasos, a Latinosima treba viza pa pretrcavaju granicu.
Helena Posted yesterday at 11:33 AM Posted yesterday at 11:33 AM 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ovako su samo valjda napredovali u Srbiji i sad u Americi, od bastovana preko menadzera samposluge direkt do vodje protiv ekstremizma https://www.thedailybeast.com/donald-trump-appoints-22-y-o-ex-gardener-grocery-store-assistant-as-us-homeland-department-terrorist-chief/ 🤔 Možda ova osoba ima veze sa Epštajnom. Nagađam, ali po godinama bi bio tu.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 11:37 AM Posted yesterday at 11:37 AM 3 minutes ago, Helena said: Možda ova osoba ima veze sa Epštajnom. Nagađam, ali po godinama bi bio tu. Ma pokupljen ili kao influencer, ima slika na svim zivim mitinzima ili neko platio za njega, kao muz za bullshit barbie...
mare80 Posted yesterday at 11:42 AM Posted yesterday at 11:42 AM 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ovako su samo valjda napredovali u Srbiji i sad u Americi, od bastovana preko menadzera samposluge direkt do vodje protiv ekstremizma https://www.thedailybeast.com/donald-trump-appoints-22-y-o-ex-gardener-grocery-store-assistant-as-us-homeland-department-terrorist-chief/ 🤔 Kad će dižu Ćacilend u DC ? ... 😄 1 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted yesterday at 12:03 PM Posted yesterday at 12:03 PM 18 minutes ago, mare80 said: Kad će dižu Ćacilend u DC ? ... 😄 20 januara, temelji postavljeni jos 2016, sad idu samo na upgrade 1 1
Beonegro Posted yesterday at 12:54 PM Posted yesterday at 12:54 PM 2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ovako su samo valjda napredovali u Srbiji i sad u Americi, od bastovana preko menadzera samposluge direkt do vodje protiv ekstremizma https://www.thedailybeast.com/donald-trump-appoints-22-y-o-ex-gardener-grocery-store-assistant-as-us-homeland-department-terrorist-chief/ 🤔 Kad podignuta obrva kaže sve što treba da se zna o liku... 1 1 1
Angelia Posted yesterday at 02:53 PM Posted yesterday at 02:53 PM (edited) 7 hours ago, Smrtokapa said: Čak je i ovo upitno u nekim situacijama, ljudi mogu da izracionalizuju i "pronađu objektivne razloge" za sve i svašta kada (misle da) im ishod odgovara. Ali nije to bila poenta, već to da na poreklo, lični izbor partnera i slično, nisu dovoljni da "odbrane" pojedinca ako on kontinuirano prikazuje određeno ponašanje. Da uzmem neutralan primer: ako Rusi samo kažu "Zelenski je nacista", konstatacija "Zelenski je Jevrejin poreklom" je više nego dovoljna da se zatvori diskusija. Međutim, kada bi Zelenski uzeo da npr. priča o čistoti rase i otvaranju konclogora, to što je poreklom Jevrejin više ne bi imalo ni približno dovoljnu težinu. Ti bi bio u pravu, samo ako ne pricamo o veoma jasno stvari, neko je protiv ilegalne imigracije, a onda se proba da su anti-imigranti (iako je jasno po brakovima I poreklu da to nije tacno), ili rasisti ili bigots I sl. Znaci ako kazem da sam protiv voznje u pijanom stanju, ne znaci da sam protiv alcohola pogotovo ako ga sama koristim 6 hours ago, Beonegro said: Batali krokodilske suze, botuješ ovuda već mjesecima za lika koji o imigrantima kaže mnogo gore stvari od toga da su prljavi. 😀 nisu to krokodilske suze, nego pokazivanje licemerja 5 hours ago, DameTime said: Je l' ovo neka pretnja? I ko si ti da ovako razgovaraš sa mnom? 😀 pretnja cime? Ne to je bio prekid razgovora na temu, jer si vec pokazala sta si mislila, iako odbijas da priznas. 5 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: A jel mozes da razumes nekog ko podrzava dokazanog kriminalca koji je varao drzavu i krisio zakne iste te drzave, plus dokazanog seksualnog prestupnika na celu drzave? Btw, ilegalni imigranti su civilni ne kriminalni prestup. I btw drzava ima ustav koji kaze da svako ima pravo na pravedno sudjenje, a sada se oslanjamo na sud onog gore iz prvog pasusa da nam kaze ko je kriminalac ko ne. Netacno. I to je ta glupost gde se ne razume da due process, ne znaci pravedno sudjenje, nego fer proces u okviru zakona. Due process za ilegalne imigrante nije sudjenje, nego imas dokaz da si u zemlji legalno ili ne. Ako ne, imas deportaciju. Bukvalno vazi za svakoga. Za one koji imaju expedite proces, isto imas uslove u imigracionom zakonu, da li su manje od 2 godine u zemlji, da li su prekrsili bilo koji zakon...kratko pred imigracionim sudijom, I ili dobiju expedite removal ili imaju pravo na appeal. To znaci pravo na due process za ilegalne imigrante, a ne da imas pravo na sudjenje. Pojavice se mozda pojedinacni slucajevi, gde mozda ima pravo na appeal, ali vecina je veoma prosta. Negde sam videla da ima oko 1.4 mil koji vec imaju removal order, znaci dobili su due process. Edited yesterday at 02:54 PM by Angelia
DameTime Posted yesterday at 03:01 PM Posted yesterday at 03:01 PM (edited) 10 minutes ago, Angelia said: pretnja cime? Ne to je bio prekid razgovora na temu, jer si vec pokazala sta si mislila, iako odbijas da priznas. Tražila si obrazloženje - dobila si ga, iako nisam bila u obavezi da ga pružim, jer nije moj problem ako ne možeš da komuniciraš na srpskom jeziku. Pošto ti se obrazloženje ne dopada, pokušavaš da napraviš žrtvu od sebe. Pogotovo jer to što sam ja napisala o imigrantima misli upravo onaj koga braniš sve vreme (što je i bila poenta komentara), pa rešavaš svoju kognitivnu disonancu preko mene. Edited yesterday at 03:03 PM by DameTime 1
Angelia Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 15 minutes ago, DameTime said: Tražila si obrazloženje - dobila si ga, iako nisam bila u obavezi da ga pružim, jer nije moj problem ako ne možeš da komuniciraš na srpskom jeziku. Pošto ti se obrazloženje ne dopada, pokušavaš da napraviš žrtvu od sebe. Pogotovo jer to što sam ja napisala o imigrantima misli upravo onaj koga braniš sve vreme (što je i bila poenta komentara), pa rešavaš svoju kognitivnu disonancu preko mene. Aha 😀 ne brini, sve jasno. I ne pokusavam da napravim zrtvu od sebe, to mi ne bi palo na pamet ni sa vecim uvredama.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 45 minutes ago, DameTime said: Tražila si obrazloženje - dobila si ga, iako nisam bila u obavezi da ga pružim, jer nije moj problem ako ne možeš da komuniciraš na srpskom jeziku. Pošto ti se obrazloženje ne dopada, pokušavaš da napraviš žrtvu od sebe. Pogotovo jer to što sam ja napisala o imigrantima misli upravo onaj koga braniš sve vreme (što je i bila poenta komentara), pa rešavaš svoju kognitivnu disonancu preko mene. Daj bre sta objasnjavas. Svima je bilo jasno na sta mislis, ali ovo je nacin da ona odvuce pricu od desavanja... a da opet ne izgleda kao da je nestala u magli. Zato je i ispinovala. Kad nema za sta da se zakaci, onda krene o Bajdenu... 3
Angelia Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Daj bre sta objasnjavas. Svima je bilo jasno na sta mislis, ali ovo je nacin da ona odvuce pricu od desavanja... a da opet ne izgleda kao da je nestala u magli. Zato je i ispinovala. Kad nema za sta da se zakaci, onda krene o Bajdenu... Gde sam pomenula Bidena? Ko spinuje...
Beonegro Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 5 hours ago, Angelia said: pokazivanje licemerja Dovoljno si pokazala
Angelia Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago @mrd opet "mostly peaceful protests"? 😀 samo sto ovaj put Trampu ne treba re-izbor. A Tramp kao taximetar gleda kako mu podrska raste. Newsom gubi svaku sansu za predsednicke izbore. Jel on odlepio? Ovo nece dobro da se zavrsi, za mnoge, LA ce biti primer. 1
Angelia Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 42 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Sad je ok federalizovati nacionalnu gardu... ogromno iznenadjenje, ljudi kad su na vlasti ne pricaju isto kao kad nisu na vlasti. Dems su hteli da ukinu filibuster kad su bili na vlasti, cim su izgubili 180 okret, filibuster je osnova demokratije. Reps kad je Obama imao mogucnost da postavi SC sudiju, to nije u redu, jer su izbori blizu, kad je Tramp to dobio u istoj situaciji, naravno da cemo da postavimo sudiju. Ne mogu da verujem da si to upravo otkrila. Ja sam potpuno sokirana, mislila sam da su politicari uvek eticki I moralno principijalni 😂 Ali ne, jedne cemo zvati fasistima I nacistima, a za druge 🤷♀️ politika. Jesi ovako prozvala Dems kad su promenili stav o filibuster? Naravno nisi. Kad je Obama naterao Ivy League koledze da implementiraju sramotnu interpretaciju Title IX, nisi imala nijednu kritiku, kad to Tramp radi onda je Hitler. Kad je Obama deportovao milione, on nije bio fasista. Taj dupli standard, je neverovatan. Da uopste ne kontate da ucestvujete u kultu, meni je neverovatno. Ja sutra mogu da mrzim na mnoge stvari koje Tramp radi, ali neki od vas nece nikad skontati da ideoloski branite neodbranjivo. Biden obidje Kongres sa student loan forgiveness 👏 Tramp obidje Kongres, diktator!!! I znam sta ces reci, da si mislila da je Biden u pravu, e pa tako neki ljudi misle da je Tramp u pravu. Kad jednom odobris krsenje nekih pravila, racunaj da ce jednog dana neko uraditi isto kad ti se ne svidja. 1
deez nuts. Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Trupac se sapleo prilikom penjanja u AF1. Zasto mediji cute o tome?? 1 2
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U međuvremenu, sakuplja se materijal za onu skorootvorenu temu o muškarcima što je pala u zapećak. 4
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Cela ova saga je jako gej i odlično se uklapa u onu tezu Stiva Hjuza o gejevima kao najmuževnijim pripadnicima ljudskog roda. Još samo da vidimo ko će koga.
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Smrtokapa said: Cela ova saga je jako gej i odlično se uklapa u onu tezu Stiva Hjuza o gejevima kao najmuževnijim pripadnicima ljudskog roda. Za one koji nisu videli: 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago 18 hours ago, Klotzen said: 2nd Civil War ? Bukvalno hoce da naprave haos i izazovu vanredno stanje, ko zna, mozda i pocne civilni rat... Ono u LA je sve bilo mirno dok se nisu pojavili panduri da smiruju i onda je krenuo haos jer su poceli da bacaju suzavce na ljude. Na kraju su izvlacili ljudi iz automobila, i otimali im telefone kojima su snimali sta se desava. Ne da nema veze sa ilegalcima kriminalcima, nego je daleko od toga. Verovano su oni najmanje pogodjeni ovim kidnapovanjima, njih teze nahvataju. Izvlace ljude sa radnih mesta i sudova gde cekaju da im bude odobren ostanak. Ovo nema veze sa imigrantima, ovo je samo nacin da naprave haos u drzavi, proglase vanredno stanje. Jbg imaju okvirni rok od 180 dana da zadovolje projekat 2025, a vec je proslo dosta i nista se nije desilo, sada mora da se ubrza, sto znaci moraju vise sranja da prave da bi izazvali reakciju. Glandale Kalifornija raskinula ugovore sa ICE
Recommended Posts