Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Niko nikad, ali gospoja Kirk je imala vrlo, kako bih rekla...nadmene i arogantne, čak i propagandističke izjave o Evropi, kako je, kao propala, nešto u smislu nereda. Što je možda istina, ali je u USA ubijen njen muž i tri puta su pucali na aktuelnog predsednika. A na Melin tvit je stiglo naravno i mnoštvo odgovora, ja sam izabrala meni najjači
Angelia Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, MeanMachine said: Nikad niko nije rekao da Tramp ima neke veze sa ubistvom Kirka. Baby tvrdi da je ubica, zrtveno jagnje I da je sve iscenirano. Ima dokaza koliko I prica o Izraelu, I Candice Owens looney tunes.... 1 hour ago, MeanMachine said: Vidi ja mislim da Milerova zena ide ka izlazu a on je iza nje pa stoji da je stiti telom ali opet slika je...plus lik je takav ljiga da ne vidim razlog da mu ne pomeraju dupe Naravno da ide ka izlazu, I secret service je iza njega. Nista tu njemu ne pomera dupe, nego te izmisljotine unistavaju kredibilitet onih koji ih ponavljaju, jer je ogavna laz. Bez obzira sta ko mislio o osobi. To sam I probala da kazem, da levicari rade ono cemu se podsmevaju. Eto Baby ovde, daje upravo argumentaciju teoreticara zavere medju desnicom, "nista im ne verujemo", Alex Jones original. Samo sto su to njoj rekli mediji, na levoj strani, koji verglaju o "sumnjama". Debilne teorije zavere, imaju stvarne posledice, tipa 3x pokusaj atentata na Trumpa, I ubistvo Kirka. Malo treba pripaziti sta se prodaje.
Recommended Posts