nonick Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Quote A 25% tariff would be devastating for workers, says Ontario premie Quote Doug Ford - who is premier of Ontario, Canada's most populous province - says America imposing a 25% tariff on all goods imported from Canada would be "devastating to workers and jobs in both Canada and the US". “We need a Team Canada approach and response - and we need it now,” the Canadian politician says on X, external, adding that Prime Minister Justin Trudeau, "must call an urgent meeting with all premiers". Doug Ford je konzervativ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago I u potezu koji se smatra za ogromno odbacivanje "woke", Walmart, koji je jedan od najvecih poslodavaca u US, je objavio da ukidaju svoje DEI polise I programe. Nisu prvi ali su za sada najveci. Kazu u isto vreme da nisu imali kvote, ali da su imali cilj da im 51% snadbevaca budu DEI. Zasto ljudi prosto ne prihvate da smo svi ljudi, i da tako treba da budemo tretirani? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 12 minutes ago, Angelia said: Zasto ljudi prosto ne prihvate da smo svi ljudi, i da tako treba da budemo tretirani? Zato sto smo ljudi, a ljudi su skloni predrasudama, ne mozes se osloniti na ljudsku svest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted 18 hours ago Share Posted 18 hours ago 10 hours ago, nonick said: Link Covek je totalno lud i zao. Mali covek a veliko govno. Kanada mu problem za fentalin a tamo su vec decnijama sistematski unistavali ljude preko zdrastvenog sistema sa svakojakim lekovima koje su doktori delili u privatnim make shift ordinacijama sakom I kapom. Isto nas je uptuzivao prosli put da prodajemo kineski celik njima, a bas je bilo suprotno. Najveci americki distributori su uvezli najvise kineskog celika za vreme Trampove Nafta 2.0 mahinacije. Imam certificate of orgin svake narudzbe iz tog perioda, i samo tada sam dobijao kineski celik i nikad vise posle tog perioda. Znaci covek laze kad zine i ima najmracnije savetnike. Tramp je uvek bio govno, nakaza i imbecil sa pola grama mozga i znanjem o ekonomiji na nivou trogodišnjaka. Problem je što ovaj put u administraciji nema nikog normalnog, jer niko normalan neće da ima ništa sa njim posle prošle 4 godine. Kao što je svako normalan ko nije napojen MAGA govnima znao: biće ovo gadne 4 godine za ceo svet. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mama_mia Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago 23 hours ago, Nek grmi jako said: I još nešto - hoćete li, Mama, da donirate novac za nešto što se zove Harris fight fund? Ja bih možda donirao, samo da znam za šta je zapravo taj novac posle gubitka izbora??! Da naravno i stavimo maske npr. Klintona i Obame, moze i Trump i Biden a moze i Harris i Hillary ... i na prepad uletimo u banku kao u Point Break, secas se ...sve za Kamalu, jer Kamala sada zeli Cali pa zbog toga taj novac. Stari novac je sprzila sada idemo na novi novac. Curka Kamala ako je ne pomiluju kao Biden cureke, bar nece da se istrosi za thanksgiving kupujuci curetinu....(znaci umroh od smeh zbog nenamerne trosmislenosti, ma cetvorosmislenosti ovog kazivanja) Neka se drugovi ne naljute jer vec su i previse ljuti. Ova pisanja treba shvatiti kao trening, teretanu, opustanje. Work out. A ne kao razlog za bes i cupanje kose i/ili brkova. Mislim to je moje misljenje nikakav problem ako ga ne delite....jedino bi moglo biti pitanje sta je dovraga toliko uznemirujuce u vezi curke. Samo zamislite da se cetiri godine pitamo ko je ovu zivinu izabrao...dobra je samo za spomenuti thanksgiv, i za bozic i tacka. Nego ovo: Caitlyn Jenner predicted that she would "destroy" Vice President Kamala Harris if she ran for governor of California in 2026. her," Jenner wrote on social media on Monday. In response to the post, an X user wrote: "But are you the right 'Trans' according to the woke brigades and the left?" Jenner replied, writing, "Absolutely not. Which is even more fun." 😂 p.s. Kinik i ja smo mislili da je Kejtlin carica od kad je postao zena. A stvarno je super lik jer... duhovit, ironican. Zato i prenosim. Da, jos ispade da je i lepsa zena nego sto je bio muskarac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago (edited) O da, Kejtlin je konzervativka superteške kategorije. Nisam ispratio da ste vi i Kinik imali lepe reči za nju, ali kad bolje razmislim, vaši delikatni senzibiliteti nude tu mogućnost kao očiglednu opciju. Ja sam je gledao tokom ove i prošle godine dok je kao trans osoba razvaljivala gde je stigla ideju da neko sa penisom uživa komoditet svlačionice za devojke i žene. Tu je voukere rušila ko kegle u kuglani i igrala im fliper sa moždanim vijugama zbog čega posledično još i danas tiltuju. Kakav bi to bio epik duel u Kaliforniji između nje i Mamale, kao Ali vs Frejzer. Edited 17 hours ago by Nek grmi jako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 2 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Zato sto smo ljudi, a ljudi su skloni predrasudama, ne mozes se osloniti na ljudsku svest. Pa skloni su predrasudama, zato I ne mozes da promenis ljudsku svest. Mozes samo da izjednacis prava, deljenje na grupe samo povecava animozitet. Pogotovo to ne mozes da radis na silu, I na stetu nekog drugog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Odlicna lekcija za mnoge koji prozivaju "right wing" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 7 hours ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Zato sto smo ljudi, a ljudi su skloni predrasudama, ne mozes se osloniti na ljudsku svest. Al su zato kvote rešenje? Ajd ne zezaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 3 hours ago, Angelia said: Pa skloni su predrasudama, zato I ne mozes da promenis ljudsku svest. Mozes samo da izjednacis prava, deljenje na grupe samo povecava animozitet. Pogotovo to ne mozes da radis na silu, I na stetu nekog drugog. Pa jeste tesko promeniti odrasle ljude, ali zato sluzi edukacija. I to je tacno, deljenje povecava animozitet, sada smo podeljeni na sve i svasta i tesko da ce se to 'zakrpiti' u narednih par decenija. Slazem se da ne mozes na stetu nekog drugog, ali isto tako imas one koji misle da ako neko ima ista prava, on je ostecen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 46 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Pa jeste tesko promeniti odrasle ljude, ali zato sluzi edukacija. I to je tacno, deljenje povecava animozitet, sada smo podeljeni na sve i svasta i tesko da ce se to 'zakrpiti' u narednih par decenija. Slazem se da ne mozes na stetu nekog drugog, ali isto tako imas one koji misle da ako neko ima ista prava, on je ostecen. Ja ne pricam o izmisljenim ostecenjima, I povredjenim osecanjima. A isto tako mislim da edukacija, ne treba da bude indoktrinacija. Drzava nema pravo da prisvaja decu, da ukida roditeljska prava, ukida slobodu govora, uvodi novogovor I sl gluposti. Pogotovo zato sto to uvek ide na neciju stetu. Ako hoces da drzis predavanje odraslim ljudima, onda slobodno, napravi kanal, reklame I slicno. Ceo DEI projekat se sveo na diskriminaciju, I indoktrinaciju, na silu. I ovo sto gledamo je otpor, kulturni otpor. I mislim da ce nas to brze "zakrpiti" nego DEI. Daleko smo mi od vremena civil rights movement. Pre 15 godina smo bili manje podeljeni, I manje kukali o diskriminaciji. Ja sam ti pomenula primer I ranije, da kad udjem u avion hocu da znam da pilot zna da leti, a ne da je unajmljen da popuni kvotu. To ne znaci da mislim da neko zato sto je zena, ili minority ili gey, ne moze da bude jednako kompetentan, naravno da moze. Ali ako se unajmljuje po kvotama, a ne sposobnosti...postajem sumnjicava. Proces zaposljavanja, ili prijema na fakultete, treba da bude slep za takve demografske podatke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Problem je sto se vidi kao indokrinacija. Dovedu trans osobu u skolu da pokazu deci da su sasvim obicni ljudi, koji kao i drugi placu, smeju se, disu, hodaju... i deca su ok, vide nekog drugacijeg. Onda odu kuci i roditelji dobiju nervni slom jer 'zasto te nakaze dovode u skole' (ovo je direktno prica moje drugarice, cija su deca nusput napomenula da im je bas bilo zabavno na casu, a onda ona dobila nervni slom i isla u skolu i pretila da ce da ih zapali i to jos prica ponosno). I sad, ko tu indokrinira decu?! Jbg, ne mogu ni da ih edukuju i pripreme da tamo negde jednom u buducnosti ne treba ljude da gledaju ljude po razlicitosti, nego po dobrom ili losem. Pre 8 godina smo bili manje podeljeni, nego je maga pokret da bi osvojio glasove prvo poceo napad na crnog predsednika, jer nisu mogli da podnesu da im crnac bude predsednik, pa onda krenulo dalje, na 'dobre' momke, pa pa leftisti, bebejedaci, pizza gate, pa ugoscavanje nacista, pa marsiranje kkk, pa batinanje demnstranata u Vasingtonu, pa zene sto abortus, sto ponizavanja (do sutra bih mogla da nabrajam sta se sve lose desilo od kada se narandzasti pojavio)... i dostiglo vrhunac (mozda jos nije) sada i to je jedan od najvecih razloga zasto je Tramp pobedio. Potrovao je svoje glasace, dao im je glas, objasnio da mogu da mrze naglas (i fizicki ako treba), da su samo oni ispravni i docekali su ga rasirenih ruku za sve ono sto su drzali u sebi (pa jos malo nafilovao mrznjom) dugi niz godina... davno sam napisala, bacio je kamen u vodu. I iz nekog razloga ocekujete da ona druga strana koja se ne slaze sedi u cosku, pogne glavu i cuti. Tesko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Problem je sto se vidi kao indokrinacija. Dovedu trans osobu u skolu da pokazu deci da su sasvim obicni ljudi, koji kao i drugi placu, smeju se, disu, hodaju... i deca su ok, vide nekog drugacijeg. Onda odu kuci i roditelji dobiju nervni slom jer 'zasto te nakaze dovode u skole' (ovo je direktno prica moje drugarice, cija su deca nusput napomenula da im je bas bilo zabavno na casu, a onda ona dobila nervni slom i isla u skolu i pretila da ce da ih zapali i to jos prica ponosno). I sad, ko tu indokrinira decu?! Jbg, ne mogu ni da ih edukuju i pripreme da tamo negde jednom u buducnosti ne treba ljude da gledaju ljude po razlicitosti, nego po dobrom ili losem. Pre 8 godina smo bili manje podeljeni, nego je maga pokret da bi osvojio glasove prvo poceo napad na crnog predsednika, jer nisu mogli da podnesu da im crnac bude predsednik, pa onda krenulo dalje, na 'dobre' momke, pa pa leftisti, bebejedaci, pizza gate, pa ugoscavanje nacista, pa marsiranje kkk, pa batinanje demnstranata u Vasingtonu, pa zene sto abortus, sto ponizavanja (do sutra bih mogla da nabrajam sta se sve lose desilo od kada se narandzasti pojavio)... i dostiglo vrhunac (mozda jos nije) sada i to je jedan od najvecih razloga zasto je Tramp pobedio. Potrovao je svoje glasace, dao im je glas, objasnio da mogu da mrze naglas (i fizicki ako treba), da su samo oni ispravni i docekali su ga rasirenih ruku za sve ono sto su drzali u sebi (pa jos malo nafilovao mrznjom) dugi niz godina... davno sam napisala, bacio je kamen u vodu. I iz nekog razloga ocekujete da ona druga strana koja se ne slaze sedi u cosku, pogne glavu i cuti. Tesko. Ne obrci, prva podeljenost je pocela oko rasizma, da ako su ljuti oko rasizma, mogu da koriste politicko nasilje, to je bilo jos 2011-2012, Tramp nije ni bio na vidiku. Zasto deci do 5tog ili 6tog razreda pricati o sexu? Ja sam biologiju krenula da ucim u 5tom ili 6tom razredu. I zasto to zahteva, dovodjenje drag queens ili bilo koga, jel smo dovodili hetero ljude da objasne kako je normalno biti hetero? Naravno da ne. Dovoljno je u tom uzrastu reci, neko ima mamu I Tatu, a neko ima dve mame ili dva oca. Deca se prilogodjavaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Trump tariffs could raise grocery, liquor bills - from beef and pork to avocados and tequila Kako ono kažu eminentne forumašice i eminentni forumaši - Trump je prepoznao šta narod želi, a ne kao oni woke zlikovci demokrate 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 8 hours ago, Angelia said: Odlicna lekcija za mnoge koji prozivaju "right wing" Vratite mi Pola Džozefa Votsona, na šta ovo liči? Dakle, ovaj lik ima kanal koji se zove Trigernometrija, zastupa stavove koji su desno na političkom spektru i onda se trigeruje što mu je neko rekao da je desničar. Pa da. Sledeći će da izađe papa Franja. Pojedinci čim čuju da sam poglavar rimokatoličke crkve krenu da me nazivaju katolikom! A katolicizam je sasvim legitimna religija! E pa dosta mi je, slobodno me zovite katolikom, nije me briga, pahuljice istrigerovane! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts