Drug Crni Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Od ovoga ^ je jedino urnebesnije sto je rekao i to kako on i AVet "nisu ni u prijateljskim ni u poslovnim odnosima" 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 6 hours ago, Tamburinjo said: Evo Milo dao objasnjenje zajednicke slike ...ili nije 😕 Jos samo da je dodao : Ova fotografija je nastala kada smo ja,Vucic i cenjeni strucnjak iznalazili modele za resenje krize u Jemenu .... Inace vidim da je Abazovic krenuo ostro i na prvu... ni kafe kuvarice iz prosle vlasti nece da preteknu u njegovom resoru ... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Građani CG su tražili promene baš tih struktura, naravno i pravosuđe treba pročistiti od mafijaskih klanova. Ima tu mnogo posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenvzz Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 ...meni ime ambasadora Srbije u Crnoj Gori nije ništa značilo.Ali,kad sam vidio njegovu sliku,to me je podsjetilo da je bio predstavnik Vučića na domjenku SNV povodom Srpske Nove godine u Zagrebu.Sječam se njegovog neprimjerenog obračanja uzvanicima.Nakon toga i SNV i Pupovac su se ograđivali od njegovog istupa. Samo da podsjetim,To događanje već godinama predstavlja dešavanje na kojem treba biti viđen,još od Sanaderovih vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Tako je @mladenvzzto je taj lik. Ja sam vec zaboravio na ovu epizodu na koju si podsetio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 Božović je smradina koja preleće iz strane u drugu stranku po potrebi i nalogu sluzbe. Bio je u najmanje 4-5 stranaka, glup je ko Simo Spasić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted December 10, 2020 Share Posted December 10, 2020 1 hour ago, Perkos2 said: Božović je smradina koja preleće iz strane u drugu stranku po potrebi i nalogu sluzbe. Bio je u najmanje 4-5 stranaka, glup je ko Simo Spasić. Službin čovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pristevac Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 (edited) On 12/10/2020 at 5:06 PM, Perkos2 said: Božović je smradina koja preleće iz strane u drugu stranku po potrebi i nalogu sluzbe. Bio je u najmanje 4-5 stranaka, glup je ko Simo Spasić. Ner laži, Sima Spasić, je nenadjebiv. Stanovao je u Mikro naselju (danas Ulpijana) u zgradi C-7, ulaz II. Bio je dvorska luda na korzou, budala bez premca. Nije mi namera da ga vređam, ali u životu nisam sreo glupljeg čoveka, toliku zadrtu seljačinu i primitivca. Otac mu je bio milicioner, veoma agresivan čovek, obično je drva za ogrev nabavljao na uštrb uniforme, i pomalo uterivanja straha, jer su se obično prodavci drva ili hapsili ili terali zbog navoden nelegalne seče. Sima bio budala i ostaće budala. Jadan li je žvalavi predsednik kad je spao da ga ovaj retard brani megafonima po Beogradu. Žao mi njegovog brata, ineče dobrog momka, koga su ubili verovatno albanski ekstremisti na površinskom kopu u Belaćevcu. Sušta suprotnost od pokojnog mu brata, dragi Bog ga uspokojio u večnom miru. Edited December 17, 2020 by Pristevac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 1 hour ago, Pristevac said: Ner laži, Sima Spasić, je nenadjebiv. Stanovao je u Mikro naselju (danas Ulpijana) u zgradi C-7, ulaz II. Bio je dvorska luda na korzou, budala bez premca. Nije mi namera da ga vređam, ali u životu nisam sreo glupljeg čoveka, toliku zadrtu seljačinu i primitivca. Otac mu je bio milicioner, veoma agresivan čovek, obično je drva za ogrev nabavljao na uštrb uniforme, i pomalo uterivanja straha, jer su se obično prodavci drva ili hapsili ili terali zbog navoden nelegalne seče. Sima bio budala i ostaće budala. Jadan li je žvalavi predsednik kad je spao da ga ovaj retard brani megafonima po Beogradu. Žao mi njegovog brata, ineče dobrog momka, koga su ubili verovatno albanski ekstremisti na površinskom kopu u Belaćevcu. Sušta suprotnost od pokojnog mu brata, dragi Bog ga uspokojio u večnom miru. nemam ja ovde šta da dodam sem da je Simo odavno postavljen da bruka Udruzenje kidnapovanih na Kosovu, on je Vučiću došao kao miraz od prethodnih vlada a ovaj ga dodatno koristi za prljave poslove. simo je glup a bozovic pokvareno glup to je trebalo da bude formulacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pristevac Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 12 minutes ago, Perkos2 said: nemam ja ovde šta da dodam sem da je Simo odavno postavljen da bruka Udruzenje kidnapovanih na Kosovu, on je Vučiću došao kao miraz od prethodnih vlada a ovaj ga dodatno koristi za prljave poslove. simo je glup a bozovic pokvareno glup to je trebalo da bude formulacija. Pa ovu našu budalu poznajemo obojica, dok ovog Božovića znam iz njegovih budalaštija. Sećam se kako je imitirao SM u govoru. Vidi se da je neki mufljuz i to težak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Vrhunska stvar su ove DF ucene, na sl izborima neće imati ni 12%, živi bili pa videli 👌 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 17, 2020 Share Posted December 17, 2020 Cestitke novom mandataru i njegovom zameniku na dobroj implementaciji obecanja...Buducnost CG je svetla ako nastave ovako. Ucinice i region boljim.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 3 hours ago, JohnnyDragon said: Vrhunska stvar su ove DF ucene, na sl izborima neće imati ni 12%, živi bili pa videli 👌 Ipak su oni osvojili najvise glasova, a sada ih izopstavaju, sta da rade, da skinu gace i naguze se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 Mozda ih ne bi izopstili kad im plan ne bi bio da vlada Crne Gore bude podguzna muva Vuciceva. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 18, 2020 Share Posted December 18, 2020 6 hours ago, Amigo said: Ipak su oni osvojili najvise glasova, a sada ih izopstavaju, sta da rade, da skinu gace i naguze se. evo dobio je Knezevic odbor za bezbednost i tu je stavljena tačka još medo da se negde uvali u fotelju i nece biti talasanja. po meni dobro je da se talasa da se niko ne opusti totalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 Stvarno cudno sto ga Krivokapic nije stavio za ministra. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 19, 2020 Share Posted December 19, 2020 medo polako postaje sličan želku mitroviću, Krivokapić se ponaša odgovorno i želi da bude Premijer svih građana CG a ne samo glasača pojedinih stranaka a to smeta večitim gubitnicima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Nove mjere u CG pokazuju da smo postali vjerska drzava. Nema kafana i ostalih objekata da rade za praznike osim crkvi. Izlazak zabranjen posle 22h osim ako cete u crkvu da lozite badnjake. Brzo ce morati i ova govna da sjasu kao i prethodna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 Nisu samo u CG crkve otvorene. Evo gledam sad i u Hrvatskoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 21, 2020 Share Posted December 21, 2020 samo još kad bi znali koja crkva lozi badnjake ovih dana😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Dritan počeo da apsi, samo se nadam da je ovo početak i da će krupne ribe poput Veljovića takođe biti uhapšene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Ja se nadam da će biti pravnosnažno osuđeni, da hapsi može svako. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimmi Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 medo polako postaje sličan želku mitroviću, Krivokapić se ponaša odgovorno i želi da bude Premijer svih građana CG a ne samo glasača pojedinih stranaka a to smeta večitim gubitnicima.Medo je kao onaj lik iz filma Shutter Island.Svo vrijeme misliš da je špijun, a on u stvari lud.Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/497691/unosan-posao-milosa-marovica-u-srbiji-malinar-sa-milionskom-zemljom Voli Vucic kvalitetne poljoprivrednike. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts