Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, fancy said:

Ma nosiće on i Raketu ako pobedi Mandić :default_coffee:

Ko od kandidata ako pobedi može Milu da navuče

puta-policajne-z-nerezovej-ocele-3248.jp

Znam da kao predsednik ne može, ali pobedom da pogura svoju stranku na parlamentarnim u poziciju da može?

Posted
27 minutes ago, Kvaratskhelia said:

Mislim da bi Olivera Injac bila najbolji kandidat za predsjednika iz pokreta Evropa Sad. 

Jel ona bila u vladi profesora Krivokapica?
Kao ministarka imala stav da je CG mesto u NATO itd?

Hvala na postu,uzgred budi receno :thumbsup:

Posted (edited)

prve projekcije (trecina uzorka obradjena)

djukanovic 36,2

milatovic 23,9

mandic 23,4

becic 11,9

stankovic vuksanovic 2,6

danilovic 1,3

radulovic 0,7

3 minutes ago, sassha said:

prve projekcije (trecina uzorka obradjena)

djukanovic 36,2

milatovic 23,9

mandic 23,4

becic 11,9

stankovic vuksanovic 2,6

danilovic 1,3

radulovic 0,7

na 41,2% 

milo 36,3

milatovic 26,5

mandic 20,5

becic 11,9

v.s. 2,8

danilovic 1,3 

radulovic 0,8 

Edited by sassha
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted

Ako ostane ovako, za koga će u drugom krugu pozvati svoje glasače Mandić i Bečić? Meni miriše (možda nisam u pravu) da će Mandić podržati Mila, Fireru ovdašnjem on mnogo više odgovara.

Posted
3 minutes ago, Stiletto said:

Ako ostane ovako, za koga će u drugom krugu pozvati svoje glasače Mandić i Bečić? Meni miriše (možda nisam u pravu) da će Mandić podržati Mila, Fireru ovdašnjem on mnogo više odgovara.

Svi ce pozvati za Milatovica. Sada imaju blizu 60% zajedno.

Oduvace ga u drugom krugu. 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
7 minutes ago, Stiletto said:

Zasto?

Posted

Mandić, Vučićeva kučkica,  puk'o, puk'o DF, odlična vest!  Mada, skoro sam siguran da će ispod žita pozivati svoje da u 2. krugu glasaju za Mila.

Ista je to banda...

Ali, za sad ne izgleda loše, Milatović čak i raste, ima nade za Crnu Goru 👍

Mandić, Vučićeva kučkica,  puk'o, puk'o DF, odlična vest!  Mada, skoro sam siguran da će ispod žita pozivati svoje da u 2. krugu glasaju za Mila.

Ista je to banda...

Ali, za sad ne izgleda loše, Milatović čak i raste, ima nade za Crnu Goru 👍

• Like 1
Posted
1 minute ago, fancy said:

Ako javno kaze da ce podrzavati Milatovica, kako ce to ispod zita da poziva za Mila?

4 minutes ago, Stiletto said:

Zajednička kriminalna i zločinačka prošlost i sadašnjost.

Nedovoljno mi je to objasnjenje, mislim nista konkretno, al dobro ako tako mislis.

Posted

Ne postoji glasac DF-a koji bi glasao Mila. Dobra stvar je sto ode i Mandic u penziju!

Osjecalo se u vazduhu da ce Jakov imati dobar rezultat.

Razbio je…

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Opušteno ljudi! Svakome je jasno da je Milatović novi predsjednik Crne Gore. Nijesu ljudi ovce da mora Andrija Mandić da im crta koga da zaokruže u drugom krugu. Vjerovatno ima i takvih, ali siguran sam da će ljudi koji su glasali za Mandića, Bečića i Danilovića u većinskom broju zaokružiti Milatovića u drugom krugu. Milo može da računa na ova 3% od Draginje, ali to ništa ne mijenja u konačnom zbiru. Milatović sigurno ide do 55%!

• Like 5
Posted

Rezultati CDT-a i CEMI-ja sada na preko 80% obrađenog uzorka i kod jednih i kod drugih veoma konvergiraju, razlikuju se za najviše 0,5 procentnih poena.

CDT:

UGl0nFb.jpg

CEMI:

OYi4j0e.jpg

• Thanks 1
Posted (edited)

Bravo Džejkobe! Evropa 'oma 😀Usput, kako se zove ova lutka iz ES,  na Vijestima gostuje upravo, nešto kao Gorčević/Borčević da sam čuo?😍

Edited by displejnejm
  • Like 1
Posted

Proevropska opcijavu CG-u dominira.

Najbolja stvar za DPS je da Milo izgubi, a da se onda lepo ratosiljaju tegova iz prošlosti i pojačaju koalicioni kapacitet.

• Like 2