Jump to content

Liverpool FC


Darth Steva

Recommended Posts

Postavlja se pitanje kako smo uopšte pobedili Lajpcig. Ali sreća da su nam pomogli kada je trebalo. Biće veliki uspeh da sa ovakvom igrom udjemo u top4 i igramo LS sledeće sezone. U ovom kriznom periodu je odbrana najmanji problem, već napad koji je prilično sterilan. 

Link to comment
Share on other sites

Napad je posledica lose odbrane koja opet ima losu sredinu i sve se vrti u krug i naivno je verovati da je to sve zbog jednog igraca VVDajka. Visok presing bio posledica angazovanja cele ekipe, sunovrat je posledica frustracija i nagomilanog umora. Proci ce i ovo...ne tako brzo ali vratice se ekipa u neku normalu ova niska amplituda je bila neminovna.

 

Jedan detalj>

Alison na zagrevanju vezba ispucavanja nogom i vracanje rukom, odlicno za bunar igru od 90+ minuta.😄🙌

Link to comment
Share on other sites

Kakav crni top4, necemo ni u top10 da budemo.

Odbrana je najmanji problem... naravno, stoji to da krpljenje odbrane veznjacima ima za posledicu da napad uglavnom bude odsecen od ostatka tima ali brate, oni za 10 sati igre nisu uspeli da izmisle jedan gol... sramota pa tacno da trojica sa foruma udju u tim, za 10 sati bi dali jedan gol iz igre pa makar slucajno.

 

I da, skroz mi je jasan i Salah i bilo koji od front3 sto ne igraju vise konstantno presing jer koja je poenta, trose dzabe energiju sve dok imas mrtvog Tiaga na sredini koji ne bi mogao mene, nakon nedeljnog rucka, da stigne.

Link to comment
Share on other sites

Iskreno, povlacim sve sto sam sinoc na PL temi napisao o Mane-Salah-penali situaciji jer sam poceo da zvucim kao Owen 😄

 

Quote

“I couldn’t believe he didn’t go down there and look, I’m not advocating he does. It was a great touch and he possibly thought he might get a chance at the end of it… but he did something similar a week ago (against Sheffield United),”the former Liverpool man told Optus Sport (via the Echo). “I just wonder, and it might be a little bit of devious thoughts creeping into my head, Mo Salah is the penalty taker in this team, and if he (Mane) thinks he’s getting a chance to score he thinks ‘well I’m going to score, if I don’t stay on my feet, Mo Salah’s going to get another penalty’.”

 

 

Link to comment
Share on other sites

Daleko je jos od toga da je Stiviju trenutak da dodje na mesto Klopa, iako su se javile neke takve price, i tesko da bi to sada zaustavilo ovaj odron, no lepo bi bilo da se to desi u nekoj blizoj buducnosti, neke  sezone.

 

Za sada 9. krug pakla pripada Klopu, po cijoj ivici hoda.., dok ne dodjemo do prva tri boda.

Edited by Janne240
Link to comment
Share on other sites

Neverovatno je koliko se lose odluke donese u kontinuitetu. Kad se doda levo trebalo je desno i obrnuto (i ajde da su to 2 igraca npr. Mane i Salah pa da kazes da namerno nece da dodaju, ali nebitno je koja su dvojica u pitanju i koji deo terena), umesto da se doda na prvu lopta se pipne jos 2-3 puta i posle to nije to.... I tako celu utakmicu, i tako vec koliko utakmica.... Bem li ga o cemu se radi.

 

Ako stvarno ima veze sa ovim intervjuom koji Steva pominje (daj link, ako jos uvek mozes da ga nadjes), onda je to lako - na kraju sezone liferujes gresne. Ako nije tako onda smo u problemu....

Link to comment
Share on other sites

Tesko je svesti utiske, a bolje ih je i izbaciti iz glave nakon onakog tmurnog drugog poluvremena, na momente bljeskovi na momente hvatanje za stomak, od komplikovane i neprobojne igre.

No valjda ce i to proci, sada je svakako kasno za ozbiljne domete u ovoj sezoni ali barem se mogu povaditi sa nekim pristojnim rezultatima.

Bitno je da se Klopu veruje i u ovakvim situacijama, a moguce je da ce se i neka igra povratiti, samo odbrana je skprljena kao frankenstajn.

Edited by Janne240
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Darth Steva said:

Videcemo... rekao je jednom prilikom da posle Liverpula ili ide u penziju ili da vodi reprezentaciju.

 

Eto nama zanimljivog leta 😄

Zagrebalo i odma Klop-flop,...a gde su crni dani Rodzersa, Hodzsona i ostalih? Gulili smo deset sezona da dovedemo harizmatskog trenera -ima da mu se da cela sezona da je rastandrce pa bili i 17. Covek doveo do titule posle 30 godina, ne moze isti tim da igra u istom ritmu 2 godine u doba korone i da niko ne mrdne u PL od drugih klubova. Grizu svi a potaman da je Liverpul i pet sezona bio prvak za redom. I uopste ne ide da ekipa dominira bez odbrane s 4 halfa 2-2 u rotaciji.

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Darth Steva said:

Jasno... ja ne znam navijaca koji sada ne bi potpisao da Klop vodi klub narednih 10+ godina bez obzira na rezultate ali je zajebano sto nece nas niko da pita.

I dobro je sto je tako, ako se igde gledaju rezultati i profesionalno raspodeli vreme, Klop ima sta da napravi, no kad dodje vreme razlazu, otici ce sa velikim aplauzom i postovanjem.

Link to comment
Share on other sites

Origi je probojan u napadu i bolje asistira od Arnolda tim ostrim centarsutem u noge. Zota je opasniji od Firmina a i konacno je odbrana manje kiksala. Alison je imao odlicnu intervenciju u 10minutu i kasnije je bio siguran bez povratnih lopti protivniku u noge.  Ako se igra angazovano od starta, kao veceras, onda i protivnik nema puno sansi, to vazi i za PL, ako tamo igra bude od starta ka golu protivnika bez lelemudjenja sa posedom, onda ima sansi za neki pozitivan niz u skorije vreme.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...