Jump to content

Liverpool FC


Darth Steva

Recommended Posts

Verovatno all-in za Ricea

 

Od Belingema nema nista... igra dobro ove sezone --> i drugi klubovi ce da se ukljuce u trku --> transfer fee ce mnogo da mu skoci --> pored tolikog interesovanja i njegova plata ce da ide preko 200k lagano --> FSG nece da plati sve to

 

Sve sto je sa ovih prostora, neka hvala... 

 

 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Darth Steva said:
Nevezano za Mbapea i njegov dolazak, najlepsa moguca vest je da su ovi francuski pavijani zaireresovani za Moa… ako zatreba ima Misko i ja da ga prenesemo preko Lamansa.

 

Ne znam da plivam, ali samo kazi kad.

Edited by Miskooo
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Mrze ga što je crnac! 😡

 

 

mislim, nije da u tome ima ičeg novog - jebeni degenerici iskusni engleski sudije, sa neprevaziđenim osjećajem za fudbalsku igru, oduvijek znaju da prljavi stranci igrači koji nisu odrasli na engleskoj fudbalskoj kulturi lažu i kradu češće pokazuju sklonost teatralnosti, pa čak i simuliranju faulova od naših bijelih međeda domaćih igrača, te zato automatski uračunavaju korektivni faktor kad procjenjuju eventualne faulove nad strancima (tipa, ako su sve noge/zubi/oči na broju, nije faul)

 

ali, poslije veličanstvene pobjede u nedjelju, i dalje me drži dobro raspoloženje, tako da mogu da čitam ovakve statističke potvrde onoga što je uglavnom vidljivo i golim okom, a da se ne iznerviram uopšte... 😎

Link to comment
Share on other sites

Pa Salah se brzo oslobadja lopte, kad krene u prodor to se zavrsava ili uspjesnim driblingom ili izgubljenom loptom/pogresnim pasom. Stoji da bi mogli da mu sviraju neki faul, tipa ono sa Bernardom je faul ali poredjenje sa Grilisom je pretjerivanje. 

Grilis uoravo trazi tu kontakt igru, on obozava da davi tu loptu, da se okrene od cuvara i da je cuva a da ne pominjem da je debil pa onda i igraci idu ostrije na njega jer jednostavno svojom pojavom iritira, pa ta jos Engleska nadmenost i nije iznenadjenje da se nadje na zemlji po 5-6 puta tokom meca. Plus idlican simulant

Link to comment
Share on other sites

Do sada najbolja igra Liverpoola ove sezone. Bio sam skeptican kada sam video da je Millner starter, ali odlicno je odigrao utakmicu, bas kao i Salah. Koliko sam procitao Jota propusta SP, a njegovo odsustvo ce se osetiti i u Liverpoolu. Nunes ce morati jos dosta da vezba da bi se uklopio u tim.

Link to comment
Share on other sites

Pa s obzirom da su i Jota i Diaz out nekoliko meseci morace Nunez da odradi posteno ovaj deo do SP-a.

Inace, ona kontra 3-na-1 i kao epilog, sut van 16 je najskandaloznija odluka koji sam video na fudbalskim terenima... svasta ce mu Klop reci za to a losa stvar je sto ga ovaj ne razume.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Drug Crni said:

Kako bre Nunjez levo? Lik mi je 1/1 centralni napadac..

Kad su Firmino i Nunjez zajedno na terenu u većini tog perioda je Nunjez bio levo, a Firmino centralni, osim slučajeva kad zbog kretanja igrača dodje do rotacije pa se na kratko zamene pozicije. Malo što sam Nunjez ispratio u Benfici i u tom temama je znao da se izvlači bočno. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...