Darth Steva Posted April 24, 2022 Author Share Posted April 24, 2022 1 hour ago, Knipex said: Stvarno šteta što Siti nema neko teže gostovanje jer ne vidim gde mogu da izgube. Sanjacemo onaj remi na Enfildu protiv Brajtona i to posle 2:0 Mislim da se ove sezone nijednom golu nisam obradovao kao ovom potezu danas 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 Bitna pobeda u punom smislu te reči u jednoj tvrdoj tekmi. Derbi, za samopuzdanje pred LS, I za odradjivanje onog što je do nas u PL. A sada ono najbitnije gde je sve u našim rukama u najprestiznijem natecanju. Najbitnije je proći dalje, ali bilo bi lepo rešiti dvomec u prvom meču i uštedite energiju za ostale frontove i finale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted April 24, 2022 Share Posted April 24, 2022 3 hours ago, Knipex said: Stvarno šteta što Siti nema neko teže gostovanje jer ne vidim gde mogu da izgube. A ne mora ni da izgube. Nek odigraju nereseno 🙂 Ni ja se ne nadam previse u njihov kiks. Ali na primer da ih poraz ili ispadanje iz LS malo poremeti i eto kiksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted April 25, 2022 Share Posted April 25, 2022 10 hours ago, Darth Steva said: Mislim da se ove sezone nijednom golu nisam obradovao kao ovom potezu danas Zasenio Ali i ovu Dijazovu majstoriju 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted April 25, 2022 Author Share Posted April 25, 2022 Steta samo sto nije pao gol na kraju te akcije… Edwards se sa transferom Diaza oprostio u velikom stilu od Liverpula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 On 4/24/2022 at 9:17 PM, Knipex said: Do sada nisam video u premijer ligi ovakvu dominaciju u posedu lopte. Na kraju 83% Liverpula naspram 17% Evertona. Na poluvremenu je bilo 86%-14%. Everton je na poluvremenu imao samo 38 pasova... Stvarno šteta što Siti nema neko teže gostovanje jer ne vidim gde mogu da izgube. Da ne trazim sad tacno, pre 5-10 godina smo vs Barnlija (cini mi se) imali 81:19 i poraz 2:0. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Bunkerica Viljareala. Steta sto ne udje onaj sut Tijaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted April 27, 2022 Author Share Posted April 27, 2022 (edited) Protiv Evertona smo imali dobru pripremu za vecerasnji mec… samo zadrzati koncentraciju pozadi, da se ne napravi neka glupost, a napred ce se valjda sve posloziti u jednoj situaciji. Edited April 27, 2022 by Darth Steva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 27, 2022 Share Posted April 27, 2022 Poslozilo se u dve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted April 27, 2022 Author Share Posted April 27, 2022 Rezultat nikako ne oslikava dominaciju na terenu tako da ostaje zal sto vec veceras nije zatvoren dvomec sa bar 3 razlike… ostaje da se ozbiljno odradi revans sa startnih 11, tesko da ce biti nekih velikih rotiranja sa aktivnim rezultatom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Huge if true 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted April 28, 2022 Author Share Posted April 28, 2022 Realno, greota bi bilo da pravi pauzu i da posle ode bilo gde… jos 4 godine i na Enfildu se zavrsava menadzerska karijera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Ajde Klope ljubimo ti stope. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted April 28, 2022 Author Share Posted April 28, 2022 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted April 28, 2022 Share Posted April 28, 2022 Pre le po 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Klop promesao sastav ili u prevodu jos jedna tvrda tekma sa malo golova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Bravo Keita. Sjajan gol. Htio bi ga vidjet više u prvom sastavu. Ne znam iz kojeg razloga igra tako malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted April 30, 2022 Author Share Posted April 30, 2022 Dobro je, mnogo sam se plasio ovog meca, bila je idealna situacija za neki X… ne stigoh da odgledam ni minut meca ali drago mi je da smo dobili ovo uz clean sheet. 1 hour ago, Bugl Khan said: Bravo Keita. Sjajan gol. Htio bi ga vidjet više u prvom sastavu. Ne znam iz kojeg razloga igra tako malo. Dobar je Naby ali ovo mu je prva sezona da je zdrav i raspoloziv vise od 100 minuta mesecno tako da ne mozes da se pouzdas u njega da ce da iznese sezonu kao glavni igrac a odatle i takva uloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 3, 2022 Author Share Posted May 3, 2022 Stvarno bi bila epska sramota da smo od ovih veseljaka ispustili finale… ali dobro, prvih 45 minuta je opomena za vikend. U Parizu neka se ponovi ‘81. i sve u redu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Prvo poluvreme je bilo back in dayz. Drugačiji pristup u drugom i uz pomoć fenomenalno Rullija smo u prvom delu nastavka rešili pitanje prolaska. OK nije lako biti koncetrisan sve vreme na svaka 3 dana i tako konstantno u poslednjih nekoliko meseci. Idemo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Dijaz Tijago Ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted May 4, 2022 Author Share Posted May 4, 2022 11 hours ago, mr clutch said: Prvo poluvreme je bilo back in dayz. Drugačiji pristup u drugom i uz pomoć fenomenalno Rullija smo u prvom delu nastavka rešili pitanje prolaska. Kad se pogleda kraj prosle sezone i kako smo stigli do tog LS mesta u ligi, stvarno bi bilo nekako poetski da i uzmemo na kraju. Ocekujem Siti u finalu a nadam se Realu, duznici su nam a i misljenja sam da smo ipak klasa iznad. Mi da im damo jedno 4 komada a oni ako mogu nama vise, kapa dole. Sto se meca sa Sitijem tice, to bi bilo ocekivano i zasluzeno finale ovogodisnje LS i pravi 50-50 mec koji dobija onaj kome se kockice bolje poklope te veceri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Ja ocekujem da prodje Real. Vratili su se iz minusa i protiv Psz i protiv Celsija. Dosta su iskusniji i imam utisak da ce ih odraditi na foru. E sad u finalu, ne znam koga bih birao da mogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Nek dodje ko hoce. Jebace ih Luis Diaz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 4, 2022 Share Posted May 4, 2022 Vise bih voleo Reala. Laksi rival i duznici. Dok se sa Sitijem mucimo u poslednje vreme, tacnije ne mozemo da ih pobedimo, izuzev poslednje tekme kada su izveli kombinovan sastav. Inace, vcrs Siti je veliki favorit na osnovu igre i onoga sto pruzaju na terenu poslednjih sezona. Umeli su da choke-uju i protiv slabijih timova nego sto su Madridjani. Jos jedan razlog zbog kojeg ne bi voleo Citizene je taj sto se tesko gube oba b2b finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts