Ludi za Poli Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 19 hours ago, Sokmeniki said: Guehi sjajno pojacanje, polako se priprema teren za odlazak Van Dijka, taman ima vremena da nauci nesto. Msm da je on vise zamjena za Konatea koji izgeda nece da produzi ugovor nego za VVD. Za njega ipak treba neki elitni CB a realno takvih je jako malo. Ako je s Konateom situacija takva kakva jest, mislim da bi ga Liverpool prije trebao prodati ovo ljeto, a ne da se desi novi Trent slucaj. Izgleda da i Konate ceka Madrid. Sto se napadaca tice, Alvarez mi nije realan nikako jer ga je Atletico prosle godine platio 80-90m i sumnjam da bi ga odmah htjeli prodati plus mi se cini da i on sam ceka Barcu jer je Lewa vec dobro opao (iako su brojke dobre, to je produkt ogromnog broja sansi koje je Barca kreirala, prime Lewa bi od toliko prilika dao 60+ lagano) i najkasnije dogodine moraju dovoditi novog spica. Isak je odlicna opcija, a ako bude preskup ja nikako ne bih bjezao od Ekitikea iz Frankfurta. 1
deez nuts. Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 27 minutes ago, Ludi za Poli said: Msm da je on vise zamjena za Konatea koji izgeda nece da produzi ugovor nego za VVD. Za njega ipak treba neki elitni CB a realno takvih je jako malo. Ako je s Konateom situacija takva kakva jest, mislim da bi ga Liverpool prije trebao prodati ovo ljeto, a ne da se desi novi Trent slucaj. Izgleda da i Konate ceka Madrid. Sto se napadaca tice, Alvarez mi nije realan nikako jer ga je Atletico prosle godine platio 80-90m i sumnjam da bi ga odmah htjeli prodati plus mi se cini da i on sam ceka Barcu jer je Lewa vec dobro opao (iako su brojke dobre, to je produkt ogromnog broja sansi koje je Barca kreirala, prime Lewa bi od toliko prilika dao 60+ lagano) i najkasnije dogodine moraju dovoditi novog spica. Isak je odlicna opcija, a ako bude preskup ja nikako ne bih bjezao od Ekitikea iz Frankfurta. Ne mozes prodati nekog ako nece da ode. 1
ras kass Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma nece Alvarez nigde barem ovo leto. Atletico je aktivan na trzistu, pokusavaju da pojacaju tim da bi njemu udovoljili.
Recommended Posts