Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kasno su se setili da mogu da navijaju i za njega ponekad (sve se mislim da on to nejasno procesira u glavi i da mu je mozda i otezavajuca okolnost ova "love suddenly")

Posted

Dobar turnir je odigrao matori,pokazao je da može i u ovim godinama da igra završnice GS.

Jednostavno treba uživati u igri Novaka jer je penzija iza ugla.

Sada da se dodatno fizički spremi za sezonu na travi i nadamo se dobrom rezultatu.

• Like 7
  • Love 1
Posted
3 hours ago, Polivalentni Stevica said:

Dobar turnir je odigrao matori,pokazao je da može i u ovim godinama da igra završnice GS.

Jednostavno treba uživati u igri Novaka jer je penzija iza ugla.

Sada da se dodatno fizički spremi za sezonu na travi i nadamo se dobrom rezultatu.

Iz perspektive onoga sto smo gledali u toku sezone na sljaci do same zavrsnice, ovo je i vise nego dobar rezultat. Njemu je taj prelazak sa betona na sljaku uvek isao pomalo traljavo, ali ovoga puta se to razvuklo i na masterse gde se obicno vracao u igru, sto ovde nije bio slucaj. Tako da razumem Novaka, kada kaze da sada sve sto moze baca pre svega na potencijalni trijumf na Vimbldonu i jos jedno dobro izvlacenje na AO, sledece godine ce mozda doci samo na RG da se oprosti bez verovatnog igranja pripremnih turnira.

• Like 1
Posted
6 hours ago, Barker said:

Kasno su se setili da mogu da navijaju i za njega ponekad (sve se mislim da on to nejasno procesira u glavi i da mu je mozda i otezavajuca okolnost ova "love suddenly")

Ja sam pricao o ovome pre nekoliko godina kada je vecina bila u fazonu jeste kompleksasi zapadni da navijaju za Srbina.

Potpuno je normalno, bez obzira na njegov karakter, da se navija za velikog tenisera kada je kraj blizu, cak i ako ga nisi voleo prethodno. Nostalgija budi najjace emocije u ljudima, kad shvatis da je krenula labudova pesma, sve negativno nestaje.

Posted

Trebalo bi da bude jasno da se radi o njegovom ponasanju na terenu, ulazenje u rasprave sa publikom, pocev od izbacivanja napolje, sve do sad cete nesto da mi nesto, ne treba da mu budem familija, vec samo da ga gledam na terenu.

Posted

Biće da je taj njegov karakter najgori postao kad je počeo redovno da dobija tvog miljenika, naaaglo mu se karakter pogoršao :classic_biggrin:

Igraj ti druže protiv publike koja ti urla dok serviraš i aplaudira na svaku grešku.

Posted

Jos da sam ja jedini koji pominje njegov karakter... a da. Mrze ga sto je Srbin. Kao sto su Teslu mrzeli. Jos lice njih dvojica.

Sve jasno.

Posted

Mora još jednom se okači jer me i dalje drži utisak i emocija posle onakvog meča i atmosfere. Desilo se do skoro nemoguće, da u sred Pariza Rafini i Rodžerovi navijači, iskreno od srca navijaju za Novaka. I to je istorija. Što reče Mek, nostalgija je mnogo jaka, nestale su sve tenzije, knjige ispisane, priče završene i ljudi prosto žele da podrže poslednjeg Mohikanca kako dolikuje. Kao da su svi prećutno rekli, igraj brate za sve nas i za Big 3 i dobra vremena, jebeš ove klince. Ovo malo što je ostalo, sad i nikad.

A Novak je uvek želeo ta srca malo i za sebe, ne mogu ni zamislim kako se oseća posle 15 godina borbi protiv mašinerije. Chapeau za tradicionalno džangrizave toksik Parižane, nikada se ovo neće zaboraviti. 

Posted

Saslušao sam deo kzš u kojem govori o tome da mu je ovo možda bio poslednji RG..ništa dramatično ja tamo ne čuh.
Imao je on već ovakvih izdanja na kzš nakon nekih, nazovimo ih, težih poraza u karijeri..gde se iz aviona vidi (kao i sinoć) jedno razočaranje..naravno, razlika je što je i sam svestan godina pa je to ubacio u priču.

Možda se stvarno i pokaže da će odustati, ali mršava mi je ta najava od sinoć

Posted
37 minutes ago, Molina23 said:

Mora još jednom se okači jer me i dalje drži utisak i emocija posle onakvog meča i atmosfere. Desilo se do skoro nemoguće, da u sred Pariza Rafini i Rodžerovi navijači, iskreno od srca navijaju za Novaka. I to je istorija. Što reče Mek, nostalgija je mnogo jaka, nestale su sve tenzije, knjige ispisane, priče završene i ljudi prosto žele da podrže poslednjeg Mohikanca kako dolikuje. Kao da su svi prećutno rekli, igraj brate za sve nas i za Big 3 i dobra vremena, jebeš ove klince. Ovo malo što je ostalo, sad i nikad.

A Novak je uvek želeo ta srca malo i za sebe, ne mogu ni zamislim kako se oseća posle 15 godina borbi protiv mašinerije. Chapeau za tradicionalno džangrizave toksik Parižane, nikada se ovo neće zaboraviti. 

Nisu zaslužili da im diže rejting više.

Jeste bilo dirljivo, ali malo kasno.