Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/2024 in Posts

  1. Cestitke navijacima Lakersa!
    24 points
  2. Bolja je bila Minesota realno iako jesu ubacili neke usere, zaslužili su, momački su se šibali.
    17 points
  3. Zasluzena pobeda Sote. Edwards odigrao kao superstar, za razliku od Jokica koji je odigrao pomalo embidovsku playoff partiju. Cesto je na silu pokusavao, odavno ga nisam video ovako nervoznog. Reid u prvom poluvremenu usao u kontra ritam, ali u drugom odigrao kljucnu ulogu i pokazao zasto je najbolji 6. igrac lige. Ima ovde puno da se igra, bice paklena serija. Nema razloga da Nugetlije padaju u nesvest.
    13 points
  4. Denver nije imao nikakve sanse.
    12 points
  5. Odlični Vukovi, potpuno zaslužena pobjeda. Jokić očajan u defanzivi, na obruču ne postoji, šuteve ne brani. Mora Denver mnogo bolje od ovoga, ako želi dalje... Ant igračina!
    12 points
  6. Meni ekstra tekma. Ima onaj flair playoff iz 90-ih.
    10 points
  7. Marej povređen, povreda je takve prirode da mora da divlja inače će da mu se sloši ako je uzme svoj kontigent divljih šuteva
    8 points
  8. Novi mother fucker lige se rađa. Sota ipak bolja u ovom meču.
    7 points
  9. Sto pre ispadne Jokic, imace vise vremena da se spremi za Olimpijadu na koju nece da ide.
    6 points
  10. Arogantni nemač pojma @McLeod strikes again. Tu gde udari, trava ne raste. Dobra stvar je što osvajamo zlato na Olimpijadi
    5 points
  11. Dokle će suci krasti Denver? Niti jedan šampion nije imao ovakvo suđenje.
    5 points
  12. Reid, McDaniels, NAW, Conley, SLo Mo - živa beda u napadu za sada a itekako su doprinosili protiv Sunsa. Meni se opasno sviđa ova fizička košarka, malo su preterale sudije sa gutanjem pištaljke. Ant je momčina i spasilac US košarke ali Jokić je i dalje glavni tata ove igre.
    5 points
  13. minesota je sjajna ekipa, bili su cele sezone odlicni, ne bi bilo nezasluzeno ni da su bili prvi na zapadu. imaju jednu od najboljih odbrana, vidi se da imaju opasnu hemiju u ekipi, rudi po meni igra mozda i najbolju sezonu u karijeri i ako danas i nije bio nesto specijalno dobar ali imao je recimo na kraju onaj tip in i odmah zatim prsekao vec vidjeno kucanje gordona. sjajno kontrolise reket, bolje se postavlja, prisutan na skoku, sve u svemu prijatno sam iznenadjen jer je bio obicno nepokretno drvo. pa imaju kat-a i od play offa poludelog edvarsa koji je sa ovim partijama lagano u top 3 igraca lige trenutno, pa rid je bio 6. igrac sezone. ne dobija se finiks ma koliko bio u raspadu slucajno 4-0. ekipa u najboljoj formi trenutno i vidi se da pucaju od samopouzdanja. naravno svega toga ne bi bilo da edvards ne kida i igra fantasticno, ali opet vidi se tiska hemija i jaki su fizicki, krpuni pod kosem. ukratko sa ovakvim edvardsom vise nego zajebani a nemaju nikakav pritisak da moraju, da su favoriti, da im je cilj titula... kod denvera niko osim jokare nije iskocio, a i jokic je bio onako meh za svoje standarde. marej nesto malo u trecoj, porter u prvom i to je to. gordon ceo play off nista specijalno, totalni prosek do nepostojeci. jel redzi igrao uopste u drugom? kcp nista, jos ga ubio edrvards. bice mnogo tesko za denver, sa povredeni marejem ako izgube i drugu ne bi bilo cudno ni neka metla da padne. relano protiv lejkersa su dobili dve tekme koje su mogli i da izgube, na jednu loptu plus je mpj igrao kao u trensu i sutirao 50% trojke sto nije odrzivo.
    4 points
  14. Zanimljiv mec, ne toliko kvalitetan, ali dobra borba. Denver mora bolje da otvori mec, ovo je nedopustivo da se 6. put desava ista stvar. Dosta sitnih gresaka kad se lomio mec, i onda je krenuo onaj proliv, ne pamtim da sam video da ekipa ubaci onoliko user suteva sa istekom napada i o tablu u istoj cetvrtini. To i naravno Ant glavna razlika u ovom mecu, ali game 1, bice ovde dosta borbe. Vidim da je Jokarina dominacija ostavila ozbiljne, verovatno dozivotne frustracije na pojedince, svaki poraz se slavi kao titula bokte. Nazalost imam lose vesti za njih.
    4 points
  15. Imali sudijsku protekciju i ispustili šansu da povedu. Šta će li biti kada iste ne bude bilo? MPJ dobija bacanja na lepe oči.
    4 points
  16. Covek pogadja cele sezone dve trojke po utakmici sa preko 40% suta.
    4 points
  17. brutalna utakmica morace jokic mnogo bolje
    4 points
  18. šta je to s vama i nepodnošenjem najboljih na svijetu? Imate, po mnogima, najboljeg tenisača svih vremena, i u isto vrijeme hrpu navijača Nadala i Federera. sad imate i najboljeg košarkaša na svijetu, pola države ga ne podnosi. WTF?
    3 points
  19. Aj' barem malo satisfakcije. 😉
    3 points
  20. Kad Jokić ubacuje user trojke, onda je magija
    3 points
  21. Koja sudijska protekcija za debelog i posle vi pljujete Embida
    3 points
  22. Anderson radio kosu u Turskoj
    3 points
  23. Dametime i ekipa iz ćoška večeras
    3 points
  24. ne moze jokic ovako u polu-leru da igra, posebno sa rovitim jamalom a i racunajuci koliko je reket busan dok je on na parketu da bi nagetsi imali sanse, mora joker da bude glavni igrac i podigne igru bar za jedan nivo 40+ partije su potrebne ovde, a ne 10 suteva za 3 da li je to u stanju, videcemo vec u sledecoj tekmi jos jedno sramotno otvaranje tekme na dusu malounu
    2 points
  25. ok. za njega mi je sad jasno. Naravno da se određuju
    2 points
  26. i onda neki tvrde da je davis pravi dpoy a ne gobert
    2 points
  27. Kad lik rasturi momčad za koju navijaš, a i dalje ti je car, znaš da se radi o igračini. Jedina igračina na Denverovom putu, u ovogodišnjem i prošlogodišnjem playoffu. Bol je prejaka kod članova Kulta Sunca. Tek je ušao u prime, a več porušio hrpu rekorda. Denver u 6
    2 points
  28. Ma ima mali sve, Jordanov i Kobeov nasljednik bez ikakve dileme
    2 points
  29. Prelomna tacka meca 5. faul Taunsa za 3+1 Mareja i ulazak Rida
    2 points
  30. Rudi clutcher...😅 Zaslužena pobjeda Minesote. U Denveru se niko nije pojavio. Marej povrijeđen...a Nikola mora odigra iznad prosjeka da bi uopšte imali šansu. A igrao bas loše večeras. MPJ se ugasio u nastavku. Nema dalje...bez da se pošibaju, nema prolaza za Denver. S druge strane, Naz Rid nas zakopao u četvrtoj četvrtini...jest da je bilo usranih trojki, ali natrpao nas baš. Edvards je zvijezda lige...
    2 points
  31. Sta kazu statisticari ko ima vise slobodna?
    2 points
  32. Daj bre ovo je nheverovatno sta Konli ubacuje, kao da gledam Rej Alena jbt
    2 points
  33. Smejurija kako se navlači za Nagetse. Minesota tvrda epski u odbrani. Ovako niko nije sabio Nagetse u odbrani još od Lejkersa i babla.
    2 points
  34. Kakva tehnicka hahahhahahahaha
    2 points
  35. Ovo svičovanje gdje na Towns-u ostaju Jamal ili KCP je ekstremno glupo.
    2 points
  36. koje djubre od tekme, ko da gledam tamis-zlatibor. ali kakvu sekiricu ne sude nad antom, smejurija.
    2 points
  37. Jest vala...čisti faul. Ne treba to...jebeš takvo suđenje...
    2 points
  38. 2 points
  39. Mislio sam da je DEN - MIN serija finale pre finala, ko tu ostane živ osvaja. U međuvremenu su mi rekli da je isto prognozirao i Vlade Đurović u studiju finala FIBA LŠ, od tada preispitujem svoje košarkaške a i druge stavove.
    2 points
  40. Ljudi ako Đurišić uopšte ima ikakve šanse da igra u Zvezdi to treba da nam je prioritet broj 1. One fizikalije su elitne, NBA nivo, genetika isto. Kako je samo jednom fintom izbacio Gilespija i pljus trojka. Dečko je igrač.
    2 points
  41. Biće prolaz Denvera i jedno kontra pitanje : šta će biti kad Jokić ne bude šutirao 40% iz igre a Edwards ne ubaci 50 poena?
    1 point
  42. Kako mali igra, savrsenstvo
    1 point
  43. Kakav koš Murray-a Baš dobra utakmica, ovo je košarka a ne ono regular season sranje.
    1 point
  44. Reid strani placenik
    1 point
  45. Murray igra los playoff do sada. MPJ igra fantastican playoff do sada.
    1 point
  46. 1 point
  47. https://freethrow.pythonanywhere.com/ Postoji i taj bukmark, majku mu xd
    1 point
  48. Ti si se decko izgubio. Sta je Saliba uradio je nebitno i da je bio penal, a nije, takvih simuliranja imas koliko hoces, jer je VAR gledao da li je faul nad golmanom ili gol. A pogotovo sto nije bio pad pre prvog kontakta napadaca Bornmuta sa golmanom Arsenala.
    1 point
  49. Tuga od odbrane Totenhema, kao što sam i napisao pre meča...branjenje kornera očajno, sad već postaje ozbiljno da li je Postegoglou i njegov stručni štab u stanju to rešiti. I naučiti Vicaria da izlazi sa linije kod prekida, nedopustivo je da je onako pasivan, drugi gol iz kornera je realno sramota... Na prvoj stativi Hojbjerg i Poro, ne znam šta oni mogu zaustaviti... Puno taktičkih propusta. Lako je sa takvim stilom dominirati kad si najjači u ligi, ali ovde to ne znam ima li prodju dugoročno.
    1 point
  50. Upravo tako - Evropa je smatrala da su vremena ratovanja prosla i nije racunala da nekadasnji dijelovi mongolskih kaganata (RIC iz bRICs-a + Iran) nikada nisu civilizacijski odmakli od Dzingis kana.
    1 point
×
×
  • Create New...