Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/06/2022 in Posts

  1. Jos jedan dokaz da je Piksijeva prica o nespremnosti bullshit ^ Mi smo podbacili sa takticke strane..i sa strane amaterske pripreme i skautinga protivnika. A to je direktno rejon njegove odgovornosti. Od koje bezi i zato potura pricu kako su nas iskasapile povrede..
    16 points
  2. Imam tetku u Svajcarskoj
    13 points
  3. Zapušio sam nos i pokušavam ovo objektivno da sagledam. Piksetovi plusevi: - Srbiju je zabavno gledati, igramo napadački i atraktivan fudbal - deluje mi da mu igrači veruju i da su spremni da igraju za njega koliko mogu - nema sukoba sa bitnim igračima, svi su voljni da igraju - ima autoritet nad igračima i nekakvu balkansku harizmu, koliko god to meni bio minus, objektivno je plus - već je psihov čovek, to naravno nije nikakav plus već mi deluje da će mu se omogućiti nesmetan rad dok je u milosti psiha i da ga neće minirati raznorazni bezveznjaci - ima rezultate iza sebe koji pružaju validan argument za drugu šansu - kurčevit i često "pozitivno bezobrazan" Minusi: - taktički jako tanak, o-ruk trener - tanak stručni štab, kad vidim Đorovića i Drulketa deluje mi da njih dvojica zajedno nemaju IQ 80 - arogantan, sujetan i velikog ega, odsustvo samokritike - bahat i primitivan, nažalost klasična sns njuška samo što ima ogomno ime u fudbalu za razliku od no name orkova Kad se sve podvuče, mislim da ipak prevagu odnose plusevi, posebno imajući u vidu eventualne alternative, opšti bazd srpskog fudbala i likova koji se motaju oko njega uključujući lebdećeg duha. Ne može se tek tako zaboraviti odličan fudbal koji smo igrali do Katara. Ojačavanje stručnog štaba bi bilo veoma poželjno. Nadam se da će i Piksi naučiti na greškama i da će biti manje plahovit a više mudar i taktičan.
    13 points
  4. Samo Srbija moze da napravi od Sacirija Mesija
    12 points
  5. Od mene veliko poštovanje za kafanskog tipa Santoša što je ostavio Penalda na klupi, u lošoj je formi a ego kao zgrada, ekipa odmah prodisala bez njega.
    11 points
  6. Ovo je selektor. Ko god osvoji SP, bukvalno nije ništa prema onome što su japanski navijači, a sada i selekfor uradili. Jedan veliki respect. Fudbal je sport i tu treba da pobedi najbolji ili bolji sve jedno, ali pobede se ne dobijaju samo na terenu.
    11 points
  7. 10 points
  8. Ajde kući, neće čokolada sama da se napravi.
    7 points
  9. Collaborator se često koristi da označi saradnika, tj. nekoga ko je na ravnoj nozi u nekom projektu, mada i na engleskom označava kolaboracionistu. Da ne gnjavim mnogo strukom, primarno značenje je ovo pozitivno Softver je takav kakav jeste, nije izvorno napisan an srpskom, ali to je sad nebitno. Da se ja pitam, stavio bih da umesto toga piše 'legenda foruma, naša draga Pletilja'. Računaj kao da ti piše ovo što sam naveo jer ovde imaš veliki ugled i poštovanje.
    6 points
  10. Svicarska odbrana je izgledala amaterski i protiv Srbije, izvukli su se jer je Srbija ovo prvenstvo bila takticki najlosija ekipa.
    6 points
  11. Za sve one koji kazu da Hrvate sere. Nas put do polufinala bi bio Portugal - Maroko, ali preveliki smo bogalji da iskoristimo to. Isto tako je bilo 2010.
    6 points
  12. Otvoreni Balkan je Vučićevo kukavičje jaje i šarena laža, za opstanak Srbije postoji samo jedan put - EU i NATO. Sent from my SM-N9860 using controlled FACT 200
    6 points
  13. Potrebno je pametnije trčati.
    5 points
  14. Dobro vece. Samo da izdrazim zadovoljstvo povodom plasmana momaka u osminu finala + jos jednom sjajno odigrane grupne faze nekog velikog takmicenja (Liga Nacija, EP,SP). Protiv Kameruna cvrsto na 1 nula, asistencija Sacirija za Emboloa i rutinska realizacija. Protiv Brazila smo dugo odolevali, primili na kraju gol na strasan indivudalni potez-sut Kazemira i to je to. Protiv Srbije smo pokazali da mozemo da igramo i na vise golova i iskoristimo slabosti protivnicke odbrane, pobeda od 3-2, nakon preokreta. Saciri je jos jednom pokazao koliko je bitan u ovakvim utakmicama, iako jeste pogresio kod drugog gola Srbije, mada tu je odbrambeni igrac prosto namestio Vlahovicu sut. Embolo ponovo za 2-2, pa Frojler za 3-2, posle lepih akcija. U drugom poluvremenu kontrolisana utakmica. Svakako lepa utakmica sa dosta sansi i golova. Samo hrabro protiv Portugala, dobili smo ih 1-0 recently u ligi nacija, jesu faoriti ali ne tako veliki sto i kvota 2 na njih u kladionicama pokazuje.
    5 points
  15. Easy solution, bar za strance - ne ici u te vukoye*ine, ima bar 100-inak drzava gde mozes k'o covek da odes
    5 points
  16. I kad se uđe u Srbiju programska šema je mrak. Sve do izlaza.
    5 points
  17. Svi srećni kao mala deca osim Penalda, samo što ne zaplače. Došli mlađi i bolji.
    4 points
  18. Kao tinejdžer, dok sam gledao seriju "Sever i Jug" bio sam zacopan u nju ko tetreb... Zbogom...
    4 points
  19. Mala ispravka, NATO i EU. 🙂
    3 points
  20. Pa otišao je u svlačionicu a ostali ostali da slave posle završetka. Kiseli osmeh je to bio. Videćemo da li će Santos ostati pri raciju da ga zakove za klupu i u nastavku.
    3 points
  21. Ne znam da li si bio u Portugalu ali Pirineji imaju veze s njim kao Alpi sa Srbijom.
    3 points
  22. Ajd sad svi na ulice da proslavimo pobedu Portugala.
    3 points
  23. Usao Jasari, kakva provokacija.
    3 points
  24. Dobro je da nismo mi ovde. Prosli bismo kao qrac kroz koprivu.
    3 points
  25. Bane brate, oladi malo [emoji23]
    3 points
  26. Nadam se da Portugal neće stati. Idemo trpati do zadnjeg minuta.
    3 points
  27. Tako, tako, tako, to srce želi, samo tako, samo tako...
    3 points
  28. najbolji opis lika i dela Fernanda Santosa dat je dok je jos bio selektor fascinantne grcke ekipe ............. Santos i njegov smežurani izraz lica - mešavina neizrecivog kafaskog bola poput fada i uticaja dima karakterističnog za klasične bogove grčkog hašišarskog muzičkog pravca iz 20-tih - Rebetika .......................................... katastrofa Sciposvajcarca u najavi, mogli bi da prodju gore i od Korejanaca ..............
    3 points
  29. Portugal je mnogo jaka ekipa. Tehnički su u top3 selekcije na svijetu. Razvlače Švajcarce po terenu kako žele. Još im ne igraju dva startna beka(Kanselo i Mendes), a na klupi imaju Leaoa i Ronalda.
    3 points
  30. Poslao grofa kao trojanskog konja ali dzapa. Buduci svetski prvaci se ne daju
    3 points
  31. Dobra je taktika Santosa da ostavi Ronalda na klupi, jer će ovo biti mrtav fudbal sasvim sigurno prvo poluvreme.
    3 points
  32. Kad gledam Maroko imam deja vu Grčka 2004.
    3 points
  33. 2010 nas je poslao kuci sudija iz Urugvaja , a 2018 sudija iz Nemacke, oba puta nesvirani penali, a i 2022 nije sviran penal protiv Svajcarske, tesko je penjati se na brdo sa okovima oko nogu. Nismo ni mi bajni i nesto posebno, ali ne mora da nam podmecu klipove iz cista mira i nezasluzeno.
    3 points
  34. Šta sve neće uraditi da izbegnu Brazil....
    3 points
  35. Ako ova "pesma" stvarno postoji, šta onda ima da bude čudno ono sa ovim ludakom iz trećeg oka o vračevima. Ono sto je... ne tragicno, ne ni zalosno, ne znam sta je, to je da su takve stvari verovatno maksimum tog mesta. Na primer, časopis Popular Science je izdrzao jedva dve godine, i to sa malim tirazom, jer nema dovoljno potencijalnih kupaca, a ta treća oka i ostale gluposti opstaju decenijama. Jasno da onakvih svuda ima, i da ih i tamo dovode na TV, ali tamo ima i ovih drugih, a ovde mrka kapa. Em ima malo onih koji nisu kao ovi idioti, em skoro svi takvi odu odatle. Što se tiče teme, ovo Eddardovo za Dubai, pametno. To su bre gluposti, grad napravljen za turiste, ali nije preporucljivo da izlaze van hotelskog kompleksa. Nema tu ništa. A ovima je samo ovako nesto falilo da ga potpuno zabibere. Njihov problem u stvari. Mozda im je tako i bolje, jer i tako ih na svim tim mestima gde uvode ovakve ludosti ima po milion miliona. Samo se kote.
    3 points
  36. Može poijašnjenje zašto navijaš za Švicarsku? Živiš tamo? Rođen si tamo? Napola si Švicarac? Ako nije tajna.
    3 points
  37. A možda taj Maroko i nije baš bez veze ekipa. Koliko god sad tvrdili da su Belgija i Hrvatska slabe, 4 boda iz te dvije utakmice bez primljenog gola nisu za podcjenjivanje.
    3 points
  38. sto meni nije jasno, Hrvatska je prosla u 1/4 sa slj rezultatima: 0:0, 4:1, 0:0, 1:1, S tim da su dobili Kanadu kojoj je centralna figura Huchinson sa 40 godina(taman toliko koliko im je trebalo da se plasiraju na SP)iako im je konkurencija u rangu kupa 4 sela u srednjoj Bosni.. Prvi jači protivnik im dolazi u 1/4, dok je tipa reprezentacija Srbije od 3 meča igrala 2 protiv mnogo težih portivnika od Japana, Kanade, Maroka.. I sad nek mi neko objasni kako su oni zasluženo u 1/4.. Živote pokvareni dzejstiče.
    3 points
  39. Sto se mene tice Piksi ima podrsku pre svega zbog napadackog fudbala i sto smo dosli do nivoa da nam repke poput Svedske i Slovenije ne prelaze centar kad hocemo da ih stisnemo. Za tucu sa top 15 repki na svetu jos nismo spremni, za to je potrebno malo vise kontinuiteta, uigravanja i takticke discipline. Videcemo kako ce se Piksi nositi sa tim i da li ce uspeti da preskoci ovaj nivo na kome smo sada, a koji jr svakako miljama ispred svega sto smo gledali nakon i pre Radomira. Radomira koji je takodje na kraju imao problem sa nedostatkom samokritike i velikom dozom sujete i koji je isto ovako lose takticki spremio WC. Piksi dodatno mora da iskopa neka nova resenja za odredjene pozicije, a posebno za ofanzivnu vezu-kreaciju. Inace pre prvenstva sam pisao da Zivkovica treba pomeriti blize golu i upariti ga sa Tadicem. I on jeste pokazao da ume da bude snalazljiv i opasan kada je blizu protivnickog gola. A ovo sto je sad igrao kao wing je ispod svakog nivoa i nadam se da to vise necemo gledati.
    3 points
  40. Malo se previše nipodaštava šta su ove ekipe postigle na prvenstvu. Ti isti Japanci su pobedili Nemačku u direktnom obračunu. A danas su pokazali da uopšte nisu zalutali, jer su odigrali jednakopravan meč sa Hrvatima. Slično je sa Korejom. Čime je to Uruguay više zaslužio to mesto u playofu? U direktnom obračunu ništa bolji nisu bili.
    3 points
  41. To smo i mi pričali
    3 points
  42. Još smo mi i dobro prošli, šteta što piksijeva konferencija nije sutra, mogao je ovo da iskoristi za opravdanje 🙂
    3 points
  43. Kapiram da je otišao da im prenese pozdrave od Piksija
    3 points
  44. Igraju tek u subotu tako da imaju vremena da se oporave. 1/4 SP, ne sumnjam da ce biti nalozeni na max uz fantasticnu podrsku sa tribina.
    2 points
  45. Pa dobro, Ronaldo ih je teglio godinama kad su pored njega, Pepea i donekle Nanija imali ekipu prepunu mediokriteta, doslo je vrijeme da i ekipa njega povuce.
    2 points
  46. Brazil još nije udario na tvrdo, a Hrvatska je reprezentacija bolja i od Srbije i od Švajcarske, plus kao aktuelni viceprvaci sigurno neće toliko respektovati Brazil. Ne briljiraju ni Hrvati, istina, ali mislim da će najbolji svoj meč odigrati baš protiv Brazila, svesni su i oni da nema zajebavanja više. Naravno, Brazil je favorit ali neće im biti lako.
    2 points
  47. Što bi i emitovali kad su tu svi ludi. Možda ima nekoliko hiljada stvarno normalnih i to je to. I ovi koji misle o sebi da su normalni zato što su protiv Vucica i slicnih se u stvari nista sustinski ne razlikuju od ovih koji su za takve. Vecina njih isto kenja sto i patrijote kad se dođe do glavnih tema, NATO, Kosovo, lakmus test o pripadnosti civilizovanom svetu - lgbt ljudi, stvarno civilizovanje, da im npr iskreno smeta uvek kad se o njima govori "mi" i slicno. Kad se o tim temama radi, tu se skoro svi uopste ne razlikuju od onih slobista i seseljevaca iz devedesetih, i u stvari su gori, jer sto neko rece ovde, miliseviceva drzava je ipak bila građanska, a ovi sad su svi ogrezli u nacionalizmu. Tu izgleda vise skoro niko ne postoji ko o sebi ne govori u mnozini - "mi". Teska umna bolest. Sta ce takvima bilo kakvi mediji.
    2 points
  48. Veto na neviđeno 😂😂😂
    2 points
×
×
  • Create New...