Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/19/2024 in Posts

  1. 16 points
  2. Kakav je format takmičenja ne bi me iznenadilo ni da se polufinalisti sretnu i u finalu.
    16 points
  3. Video Hangu jutros, šeta dete u kolicima. Ima kez od uha do uha u pola 8 ujutru. Baš deluje kao pozitivac. Sad vidim da i njega malo hejtujemu, izašao iz opanaka, sebičan i tako to. Vrhunski glue guy, koji će ko što Haos reče biti vrhunski sluga i užasan gospodar. Van svojih opanaka najveći deo sezone. U Realu uz Ćaća, Ljulja i Gosa, ovde uz pola Teodosića, trećinu Topića, Jaga i 2% Nejpira. Nazad u opanke i biće to odlično za najvažniji deo sezone.
    16 points
  4. Cele noći Kronos forsirao Gazu, jutro kvari sinoć započete teze, zato ga je fancy banovo kroz bazu, ali mitraljezac i dalje će da veze... Toliko od mene po ovom pitanju, Gazda se skida sutra pa nek preuzme svoje samonametnute dužnosti
    13 points
  5. Btw, srećan rođendan Teo, uz želju i nadu da imaš predbračni ugovor ❤️
    12 points
  6. Kritike ili vrijedjanja i pljuvanja?
    12 points
  7. Dok se priča o Semiju. Jago operisan. Hvala mu na energiji i brzo nam se vratio
    11 points
  8. Daj Italijane pa da izginemo!
    11 points
  9. Mislim da je on došao zdrav, ali su mu oči i duša stradali tokom gledanja utakmica.
    11 points
  10. Kaminski mi ima nekako prigodnije ime za odrzavanje vatre...
    11 points
  11. Šta mu ovo znači,, Ne znamo. Još uvek oseća bol ali pokušaće". Kako će da pokuša ako oseća bol a priča je bila da će igrati samo ako je 100% spreman? Ako je povređen zašto bi bilo šta pokušavao? Da bi posle 3 utakmice opet bio na poštedi? Svaka Sferopulosova izjava je kao da smo svi mi Teletabisi. Pola sata priča a ništa ne kaže. Pa i za najnormalnija pitanja za koje može da da normalan i konkretan odgovor. Lepo si pitan. Igra li ili ne. Prosto i jednostavno. Nema potrebe da kriješ karte i onako si oduvan odavno.
    10 points
  12. Odje bi bila prikladna ona recenica od Vita Corleonea: "Look How They Massacred My Boy"😔
    10 points
  13. @bogdan i kad izracionalizujem risensi bajasom i drustvenim mrezama i dalje mi deluje da ni u zlatna vremena nismo imali igraca koji je ovoliko voleo da igra za reprezentaciju, bas je kapitencina teo ode bez zlata u penziju, nece valjda i on
    9 points
  14. Inače koliko je neozbiljno verovati u bilo šta što dolazi od uprave KKCZ (tj. Čovića i poltrona) neka posluži ova Dozetova današnja izjava Nesposobni poltron je prilikom lupetanja zaboravio da smo četvrtog januara kažnjeni zabranom registrovanja igrača za EL do 28.02.
    8 points
  15. Nama svima treba dati beneficirani staz
    8 points
  16. Aaaaaaaajmoooooo!!! Večeras mora na juriš, na muda i srce, očekujem da kapiten reši, ali ovoga puta u našu korist. Mora se koristiti prednost (makar ona bila samo na papiru) na poziciji 5, tako da jbg Bruno, Frank, sad je trenutak.
    8 points
  17. Srecan rodjendan Teu. I da bude kao vino.
    8 points
  18. 7 points
  19. Jos da mu daju neko ime tipa Blagoje, naprave nalog na drustvene mreze i deklarisu ga ka onu macku da navija za Zvezdu
    7 points
  20. Bruno kao Mr. Fundamental 😄
    6 points
  21. Strasna partija Bruna. 18p 13sk i odlicna odbrana na Monekeu
    6 points
  22. Trebao sam znati da crna maćka znaći da Piđn rješava. 😁
    6 points
  23. 6 points
  24. Bore se svi, to je sve što sam želio od njih.
    6 points
  25. 6 points
  26. Ali odrednica brat Novaka Đokovića. pa tek onda ide funkcija. Fazon, bivši muž Goce Tržan.
    6 points
  27. A okle, bolje da je samostalan ostao donekle umjesto da se hvata u kolo sa ESPN i Lebronom. Samo cekam kad se primakne draft i FA pa krene prica o nekim igracima koje kao slucajno Klutch zastupa (jer su oni i sponzori ovog podcasta novog) i puste neku random akciju i kaze odjednom Bron, znas ko ovo dobro radi? *insert random Klutch tip kome treba trejd ili novi ugovor* they need to do right by him. Tamo 2 min u teaseru pricaju o akciji dje ako dobro skapirah citava poenta da sa inboundera odvuces igraca na pomoc kretnjom sutera kako bi ovaj mogao da odigra za tog istog inboundera kasnije na lagani finis na obrucu. A pricaju o tome kao da je Zenidba Maksima Crnojevica. I onda treba da se odusevljavas kako jedan od najboljih igraca koji su ikad igrali kosarku, nakon 20+ god karijere na najvecem nivou u NBA, zna da objasni akcije, sto se kad igra i kako. To moze i JJ sam bez njega ti reci al ocigledno su motivi drugaciji da se uz tu "iskljucivo kosarkasku pricu" jos poneke stvari ubace u narativ kad treba pomoci ovom ili onom.
    6 points
  28. Neću da polemišem o rekla-kazala i svakako je ovo offtopic jer nema veze sa sportom, ali osećam potrebu da pružim par reči podrške i Milošu i Jelisaveti. Razvod je po zvaničnim stres skalama na drugom ili trećem mestu, mislim nakon smrti deteta ili supružnika, tako da je ovo jako težak period za oboje. Težak je čak i ako su potpuno svesni i voljno ušli u taj razlaz, a retko je tako za oboje. Ostalo je manje važno. Našao sam jednu od skala.
    6 points
  29. Taj bi nam razj...o svlacionicu 😂
    6 points
  30. Pa ne ide on sam u emisije da priča o svojoj propaloj karijeri, zovu ga ljudi. Darkelji može svašta da se prigovori ali da je lik koji se trpa da bude medijima - to svakako nije.
    6 points
  31. Dakle uvede se top 10 i imamo 15 ekipa (cak se i Zalgiris danasnjom pobedom ukljucio i ima kakve takve sanse) koje se bore za nesto. Naravno jedine 3 ekipe koje igraju rekreativno su Alba, Asvel i Zvezda. Prosto zalosno da navijaci Zvezde ne mogu da dozive da se jedne sezone do kraja nadaju necemu, a ne da u februaru vec cekaju april/maj i plejof aba lige...
    5 points
  32. Previše bi bilo da se i ovo izgubilo. Većim delom ste odigrali jednu merak utakmicu. Mnogo dobrih stvari. Odličan Ponitka, Doužer je u odbrani uništio KMM-a, Kaminski, Kaboklo, dobro ste i branili njjihov šut za 3, uglavnom su imali teške šuteve...Bravo, čestitke!
    5 points
  33. Sta da radimo na leto, ako nastave da dovode ovako igrace?
    5 points
  34. Zna se iz čije kuhinje to dolazi pred važan duel sa Panatom. Hoće da nas destabilizuju.
    5 points
  35. Problem je Kornete sto je Covic i njegovi pajtosi predstavili kako je eto Cima Moneke bio zavrsen al eto zli Dusko je stopirao transfer.
    5 points
  36. Uopšte se ne slažem sa ovim Markosovim tejkom što se tiče Aleksandrova. Aleksandrov je u fazonu "svi drugi su krivi", pa naravno da nije kriv on, njegovu karijeru su upropastile teške povrede, a na to on nije mogao objektivno da utiče. Poređenje sa Ducijem ima donekle smisla, pričaju slične stvari, s tim što je Duci Simonović aktivan borac protiv profesionalnog sporta, a kod Nemanje Aleksandrova su, kao i kod Darka, došli novinari da ga pitaju za zdravlje i kako ide, jer su procenili da će to biti zanimljivo publici, nisam primetio da se Aleksandrov trpa da ide u Balkan Info niti bilo šta slično. Gledao sam onu epizodu Aleksandrova kod druga Mairosua, moguće da sam zaboravio detalje ali se ne sećam da je poenta bila kako je njemu bilo mnogo teško kada je imao 16 godina, već da, kada gleda sa ove vremenske distance, sav taj hajp i pritisak na tako mladu osobu nije zdrav i normalan. Ako je zamrzeo košarku, ima na to potpuno pravo, i ja bih imao PSTD da sam se zbog nje iskidao i izlomio koliko on, a ako je jedno vreme i radio nešto što mrzi, svakako nije ni prvi ni poslednji. Jeste, što kaže Barkli, njegova priča deluje kao odbrambeni mehanizam i nedostaje jedno priznanje da mu je košarka donela finansijsku sigurnost koja je potrebna da bi on mogao da započne i vodi život kakav sad vodi, tako da još nije stekao prosvetljenje mudraca sa Tibeta. S druge strane, nisam primetio ni da mi ostali, kad recimo šta znam uzmemo da kritikujemo kako se radilo u prethodnoj firmi u kojoj smo bili, pre toga odemo i vratimo ono što smo tamo zaradili. Kada bismo bili do kraja dosledni u tome pa da kritikujemo samo pojave od kojih nismo imali nikakve lične koristi, verovatno bismo spali na kritiku religijskih obreda urođenika sa Papua Nove Gvineje i kritiku muzike Nevernih Beba.
    5 points
  37. 5 points
  38. 5 points
  39. Bravo za nas klub i jedno NE. Pustiti Dubai u ligu a da cela liga ne uzme gomilu para i 2 el licence za istu je bez ikakvog rezona.
    4 points
  40. Nadam se ,zarad jedne žešće odrtavele franšize, da će tako i veći deo žemske publike misliti ... Što se mene tiče i tu je kraj ...
    4 points
  41. Pa i navija za Zvezdu
    4 points
  42. U ovom konkretnom slucaju, mislim da je stvar prostija - pomenuto je jedna iskljucivo zenska karakteristika > ima je Nedovic > ponasa se, igra kao zena > pizda je, slab i nikakav (dakle obicna zena, a to je uvreda da nema grdje)
    4 points
  43. JA ne smatram da imam problem sa dužinom i kvalitetom spavanja, pogotovo nemem problem da zaspim, neobično mi je samo vreme kada mi se prispava i kada se budim, naspavan, bilo bi bolje dkad bis e pomerilo dva sata kasnije, ali sam u svemu sklon da vidim prednosti i uživam u njima ako već ne mogu da promenim stanje. a za bilo kakvu terapiju, pomoćna sredstav za uspavljivanje ili ODspavljivanje ne vidim potrebu. Sigurno da ovo ima veze sa godinama, u mladosti, sve do 45 godina bilo mi je normalno da zaspim u 1-2 i da spavam do podne, a nikakav problem nije bio ni da sa neke sedeljke, preferansa ili iz drugog razloga neprospavane noći odem direktno na posao, odradim svoje radno vreme bez problema. Promena je nastala naglo, posle operacije, ja sam to, laički, povezao sa stanjem anestezije, no neka potraje ovako još 30 godina, posle ću da vidim šta ću. Pisaću šta sam odlučio.
    4 points
  44. 4 points
  45. 4 points
  46. Ne postoje 3 čoveka u košarci i sportu generalno koja mogu i smeju tako otvoreno, javno, surovo i autoironično da pričaju o sebi kao što to radi Darko Miličić. Nikakva medijska patetika za instagram lajkove, samo čista realna priča sa idejom da nijedno dete ne sme da ide tim putem i da rade na sebi i svom talentu bez ikakvih izgovora. Čovek bre jebeno ima tek 38 god a zavrteo 3 života odozdo na gore. Samo ljubav za Darkelju ❤️
    4 points
×
×
  • Create New...