Jump to content

  • Popular Now

  • Topics

  • Posts

    • Ne znam odakle je daleko i koliko dugo drobim, ali znam da vernici ne prihvataju argumente, niti ih zanimaju. To im ne treba kad imaju patetiku, resentman, padanje u amok i "opoziciju" koja im podstiče ta stanja.   Eto, ne zanima ih na primer što je lobiranje za odgovarajuće zakone koji odgovaraju zlim kompanijama sasvim normalno u biznisu, naročito u zemljama tzv trećeg sveta. Ako i kazu nešto o tom argumentu, onda je to kuknjava i patetisanje.   Isto ih tako ne zanima šta u saopštenjima objavljuje eto kompanija Rio Tinto, jer vernici znaju da je sve to laž, zato što "u Nemačkoj ne kopaju". Pa ih onda ne zanima ni to što čak i da bude to sa natrijumskim baterijama, makar i svi u "prvom svetu" momentalno prešli na njih, a neće, još dugo će moći da se valjaju litijumske u većem delu sveta koji nije glasao za The Rezoluciju. I tako dalje.   I kako to da se oko tih tema sa rudnicima koji će se u Srbiji otvarati ne oglašavaju ni istaknuti "drugosrbijanci", ni najveći "patriote", nego stalno jedna ista lica, i njihovi patetičari?
    • Prosto, ne podnosim mlitave belce kao košarkaše.
    • Negde sam pročitao da su izgubili na kartone, jer je pomočni trener primio žuti karton
    • https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/34648/partizan-presekao-u-vezi-bruna-kabokla/vest   Informacije koje su plasirane u javnost o obavezama igrača prema nacionalnom timu Brazila nisu tačne, niti u skladu sa pravilima FIBA. Prema internim pravilima FIBA, Book 3, član 38a kaže da je vreme priprema za Olimpijski kvalifikacioni turnir i druge zvanične seniorske kvalifikacione utakmice, 14 dana pre prvog meča. Prema tome, Klub nema nikakvu obavezu da igrača pusti ranije. U prilog ovome, govori i izjava selektora Brazila Aleksandra Petrovića, koji je naveo da Bruno Kabloklo i Jago Dos Santos imaju obavezu da se pojave u trening kampu Brazila tek nakon završetka obaveza u nacionalnom prvenstvu Srbije.  Agent Bruna Kabokla je 29. maja putem Whats App poruke poslao poziv koji je potpisan od strane Karlosa Fontanele za navodni lekarski pregled 31. maja. Klub prema FIBA pravililma nije obavezan da pusti Igrača pre završetka klupskih obaveza u KLS. Podsećamo, potencijalna treća utakmica finalne serije je bila na rasporedu 8. juna. Prema internim pravilima FIBA, Book 3, član 37, poziv može da bude upućen samo sa zvanične registrovane email adrese nacionalnih federacija, što se nikada nije dogodilo.  Klub se zvanično obratio Košarkaškom savezu Brazila 5. juna i tražio rezultate navodnih lekarskih pregleda, kao i pojašnjenje, da li je poziv koji je stigao od agenta ikada zvanično upućen od strane federacije i da li je uopšte zvaničan. Odgovor nikada nije stigao.  Prema saznanjima Kluba, Bruno Kaboklo je u Brazil sleteo iz Amerike tek 16. juna, što samo potvrđuje da je u pitanju samovoljna odluka Igrača da iz nekih drugih razloga napusti svoje radno mesto i uputi se na drugi kontinent. 
    • Ma da, niti se u takvim situacijama, ko sto je ova Jagova, igrac pita previse. Tu pricu zavrsavaju menadzeri, Jago dobija nikad vecu kintu i tu nema mesta nekom daljem rezonovanju.   Sa druge strane, mi smo konacno odradili jedan posao kako treba. Doveli smo mladog i gladnog igraca, za male pare i iz Evrokupa. U trenutku dovodjenja, apsolutno se uklapao u trenerov sistem. Na sve to je odigrao fantasticnu sezonu, doneo nam trofej, resio derbi, riljao po 30 minuta na svakih par dana kada je trebao, na kraju nam i doneo simbolicnu zaradu. Lepa bajka kojoj je mozda i prerano dosao kraj, a mozda bi i svaki nastavak tu pricu dalje pokvario.   Hvala Dusku za Jaga i hvala Jagu za sve sto nam je dao, a bogami i mi smo njemu pruzili dosta, da ga posluzi sreca i da se brzo vrati u EL.
  • Popular Contributors

  • Most Contributions

×
×
  • Create New...