Jump to content

• Topics

• Свемирски брод Булса са Џорданом олупан од стране Ле Мана, учесника ФИБА Лиге шампиона, без да је водио на утакмици више од минут, па онда Булазака, екипе која је прошле сезоне играла другу лигу Француске, са рутинских 16 разлике у прве две такмичарске утакмице у сезони. Звезда од тада победила Монако и комплетан Фенербахче.   Примећујем да је ово феноменално закључивање о преозбиљном Паризу отприлике у равни са јучерашњим бриљирањем како би Срђан Благојевић са целим једним казахстанским трофејом у 17 година дугој тренерској каријери од Звезде коју води диносаурус Милојевић направио модерну верзију Реалових Галактикоса.
    • Sad navijam da krenemo dobro isključivo da ne bi bilo “esam vam rekao ja strućljak” postova na topicu…
    • Pošto bi ti voleo, ajde. Gospodski klub smo bili pedesetih, sezdesetih, sedamdesetih, osamdesetih godina i sve do raspada zemlje. Gospodski klub smo bili jer su igrali Rajko, Dzaja, Pižon, Bora Kostić... Velika imena bez ijedne mrlje. Veliki smo bili jer smo imali trenere koji su bili ljudi od integriteta, a ne poslušnike. Gospodski smo bili jer se nije gledala vera i nacija kao uslov za igranje u klubu. Eno, Toma Ivkovic je govorio o tome i svi bivši igraci drugih nacija i vera su govorili o tome i imaju samo reči hvale.  Nemam pojma koliko godina imaš, ali ja ih imam podosta i dobro pamtim sta se desavalo u sfrj. Krajem devedesetih godina je bila velika zeleznicka,  mislim, nesreca u okolini Zagreba. Medju prvima se u slanje velike finansijske pomoci porodicama uključila Zvezda. O tome su pisale SN iz Zagreba uz naaliv Zašto je Zvezda velika, najveća. To je vreme vec u praskozorje rata, ali je u hrvatskim novinama izasao ovakav tekst. Pre neku godinu je Zvezda gostovala u Pazaru i svima  je zvizdano i psovani su, a kada je izašao Dzaja usledio je ogroman aplauz. Verovatno na secanje kada je bilo drugacije vreme. Da li su ovo dovoljni razlozi da tvrdim da smo bili gospodski klub? Mislim sa jesu, ti verovatni misliš da nisu. Kako god. Navijači. Avangarda su bili u smislu da su bili protiv vlasti. Drugaciji su bili u smislu da im je uspeh kluba bio najbitniji, za razliku od ovih danas kojima je najbitnije kako se kotiraju na navijackim forumima i sajtovima. Eto, pošto bi ti voleo da napišem, napisao sam.
    • Vrv je za Kuaturicu ovo gubljenje vremena?
    • Daj molim vas nemojte ga citirati   Mislim da treba promeniti pravilnik foruma zbog ovog lika, ja jedan smislen post njegov nisam procitao
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...