Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

6 minutes ago, Љуба said:

То је било после оне свађе Марина и Борјана. Изгледа му "шеф" замерио што он као капитен није интервенисао и смирио страсти. То је прича једног од играча Мученик Марин има да оседи убеђујући тренера, Борјана и остале мајсторе из одбране да не напуцавају што јаче и никоме него да играју по земљи.

Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
 

 

Ne samo da nije intervenisao, vec je otvoreno stao na stranu jednog od te dvojice. A sto i ne bi, kad mu je do sada dobro polazilo za rukom da kao kapiten deli igrace na one koji su kul i one koji nisu. Bas se tako drzi svlacionica, imas 35 igraca od kojih pola ne igra, al ajde da ih napravimo jos nebitnijima. 

 

I onda cujem price kao- sramota je sto vise nije kapiten. Jos on stavlja neke storije na instagramu, kao on i Zule i opis- nisu nas slomile ove teske godine. Jbt, lik ima 30 godina, ponasa se ko dete i posle su mu svi drugi krivi. 

 

Elem, ja svakako mislim da ni on ni Stojkovic nece otici, jer imaju sasvim dobre uslove ovde (hmm, ko li bi to mogao da pretpostavi, da ce igraci odbijati da idu, jer imaju vece pare ovde nego sto ce imati bilo gde drugde, ocigledno svi sem Terzica), trener racuna na njih i igrace mu prvu postavu obojica. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

On 6/28/2019 at 1:51 PM, Bob McAdoo said:

@ Stondisha's link

Inače, zanimljivo je da Djangsu opet kupuje napadača od FKCZ, posle iskustva sa Boaćijem. Kupili Boaćija za 5,5 miliona, pa nam ga prodali 6 meseci kasnije za 2,5 miliona, pa 10 meseci kasnije opet kupuju centarfora od Zvezde.

Nisam siguran koja šema bi mogla da bude u pitanju... ali sam siguran da u FKCZ ima mnogo boljih matematičara od mene. 😀

 

Čak se i u London onomad išlo na specijalizaciju...ili gde već😉

Link to comment
Share on other sites

Цела одбрана нам је катастрофална. 

Напред и играмо нешто, највише заслугама Марина.. Иванић је мало продисао на предњем везном. Боаћи је играч мање, и у ужасној форми од када се вратио. Не може да се састави са лоптом 

Link to comment
Share on other sites

Pa kako da bude dobra odbrana kad imamo dva tornja na stoperima koji su ubedljivo najsporiji igraci u ekipi?

 

Sest meseci nam odbrana zbog toga ne valja, otprilike vrapci na grani znaju da ova dvojica ne mogu da igraju, ali ne i Miloje. Ne sumnjam da bi Caus igrao od pocetka da je zdrav. 

Link to comment
Share on other sites

Доста боље друго полувреме, али ужасна заврница и евидентно је да нам фали крштен нападач. Томане мора што пре да стигне. Као што је већ речено, рак рана нам је дефанзива и ту не видим неко решење, сем да уз Панкова потпишемо још некога. 

Надиграли смо Зенит, били бољи већи део утакмице, стога је овај резултат незаслужен али добро. Боље је него пролеће, али и даље недовољно за Европу. 

Link to comment
Share on other sites

Nas problem su pismena krila. Imamo jedno krilo to je Jevtovic. Ben, Ivanic i Marin su igraci za poziciju iza spica, ali zbog ulozenog u njih ali i zbog kvaliteta istih njih trojca moraju da budu  starteri. Tako da u toj prici mi gubimo u startu. Cim dobijemo krilo, krilo salje loptu razlicitih vektora ka spicu Boaciju, koji pocinje da se krece i to odlicno radi pa eto udje odmah i u neku sansu. Ovako bez tih lopti iza linije odbrane svaki spic je osudjen na kampovanje u sesnestercu. Gobeljic je los, Simic neupotrebljiv. Svako je bolji od Vujadina, Pankov je lepo odigrao. Rodic ponovo slab, mlak neubedljiv. To nam je sto nam je, Sa Kanjasom novim levim bekom mislim da cemo do treceg kola kvalifikacija doci do igre. 

Link to comment
Share on other sites

Mi sustinski imamo 3 vrlo ocigledna problema u nasoj igri. 

 

1. Savic i Milunovic ne mogu zajedno da igraju. Treba nam pokretljiviji stoper, neko ko je uopsteno bolji s loptom od ove dvojice (to nije Pankov, ali i on bi bio upgrade jer je brzi). Naravno, dokaz za ovu tvrdnju je to da nam je odbrana cakum-pakum izgledala sa Le Talekom i posle sa Degenekom. 

 

2. Ne mozemo da nemamo brze igrace na krilima, jer tako ne igra ni jedna ekipa u Evropi. Ne moze Ivanic da bude krilo, pa cak ni Ben. Nama treba tip igraca kao sto je Radonjic, pogotovo ce nam trebati za jace utakmice neko ko je brz, jer cemo igrati na kontre.

 

3. Postojanje Jovicica i Causica na terenu. Momci su igraci manje, prvi tu i tamo odigra nesto, drugi je jedan od gorih igraca u ovom veku.

 

Ova tri problema su recimo sredinom marta bila jasna. Svima, osim Milojevicu. 

 

Doduse, prva dva problema ne bi postojala da su ostali Degenek i Radonjic. Doslovno smo nakon njihovog odlaska duplo slabiji tim. To nije Milojeviceva krivica, svakako. 

Edited by Markoss
Link to comment
Share on other sites

Ocekivana prica o odbrani, tesko ce biti sa ovakvom kombinacijom bilo sta braniti protiv iole ofanzivno potentnih ekipa koje guraju loptu u prostor i umeju da napadnu sa vise opcija.

Kako vam se cini vezni red, nisam gledao mec,  a videh da je Bogi pisao da smo bili dobri u polju.

Realizacija je def poblem, mislim da ne treba ocekivati preporodjenog Boacija tj da su to pusti snovi u bliskoj buducnosti.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Dropkick Murphys said:

@suptil @Markoss

Pišete da nam fali kršteno/pismeno/brzo krilo, pored Jevtovića, a imamo živog Jirku. Koji klinac smo ga dovodili i plaćali onoliko obeštećenje? 

 

Treba probati sa njima dvojicom svakako, jer su klasicna krila, i sigurno bi doneli hitrinu i nepredvidivost koja nam fali. Al svakako mislim da nam treba bolji igrac od njih. 

Link to comment
Share on other sites

U principu ništa se nije promenilo, isto s®tanje kao i prethodnih meseci. Vulić nije izgledao loše ali džabe kad su mu već spremili pozajmicu. Ako ovaj tomane ne krene da rešeta od starta, jbali smo ježa, Boaći je trenutno amater. Biće bolje kad se Čaušić oporavi.

Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, prolup said:

Da je Boaći domaći igrač ovde bi se redovi pisali na temu kako se Miloje ugradio, ovako zato što je dobri stranac ćuti se i nada da će proraditi. Kriminal je na šta liči, ni za zonu nije.

 

Za Boacija smo videli sta moze i koliko zna. To sto je duze vreme u kanalu je druga prica, delom i do trenera koji ocigledno ne moze da ga podigne.

Dok smo za te tvoje antistrance videli da je fudbal samo rec od 6 slova koju ponekad nabodu u ukrstenici za popularni sport kojim se bavi Boaci.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa ja ih i ne razdvajam na domaće strance, krš je i Čaušić ali je krš i Boaći. Za jednog se piše da je piksla, za drugog samo što nije proradio a raspada se već dugo, a ako išta miriše na pikslu onda su to ove mutljavine sa Kinezima.

Link to comment
Share on other sites

Kad je Pavkov vec tu sta ce nam treci spic za kvalifikacije :D Ako prodise srednji red sa Kanjasom, spojimo igru i par pasova, bice dobro. Ostaje problem sirine u napadu. Nama su i bekovi bez ofanzivnih karakteristika,  s dve desetke guramo na krila. Jednsotavno svako od nas na forumu ima cementirane stavove i ne vredi da se ponavljamo u vrtimo kao ringispil fraze kada to nece pomoci. Pravda za Boacija.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni se cini da bi eventualna orodaja Bena resila dosta toga. Mozda bi i Jirku stavili da igra na krilu. Ovaj povratak Pavkova i ovoliki roster gde pola igraca ne igraju gde treba pokazujw da uprava ne zna gde bije. Zaigrali su se sa provizijama a ne mogu nikoga da se oslobode. Mi ako ne budemo igrali Evropu, bice raspad sistema. Kakva bi to rasprodaja bila, u fazonu daj sta das. Mislim da bi u odbrani morali da se uigravaju ovaj novi bek i Pankov na stoperu. Ko ce mu biti parnjak nije bitno jer su obojica rupe, na zadnjem veznom Kanjas sa Jovancevicem. Po krilima Jirka, Jevtovic ili Ben. Marin i Ivanic moraju da budu u sredini. Mislim da bi prodajom Bena malo rasteretili sredinu pa bi mozda konacno mogli da koristimo jedina prava krila koja imamo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...