Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

14 hours ago, oubrevo. said:

meni su solidni k'o bogdan dresovi, bilo je puno puno gorih 

btw, meni je ovaj merilend primer izrazito bljaky. svestan sam da nisam neki dres erudita, samo isticem kako bi i ocigledno dobar dres naisao na nezadovoljne 

 

13 hours ago, Luchifer89 said:

Tebrex...

 

O ukusima se ne raspravlja, sto bi rekli, ali je evidentno da ga vi nemate (ovde ide onaj cecin sempl al' ti nemas ukusaaa, pa jedan tush).

 

Srpdnja aside, ja ove dresove nisam ni posadio kao primer najlepseg dizajna u istoriji ljuckog roda, nego je to bio bukvalno random izvucen dres prve ekipe  koja mi je pala na pamet, a kojoj UA radi dresove. Poenta je bila u personalizaciji i cinjenici da ovaj dres ni po cemu nije generican, vec sadrzi karakteristicna, TM obelezja ekipe i grada/drzave iz koje tim dolazi. Valjda je to poenta jebenog dresa, a ne da sa flasterom preko naziva na grudima u istom dresu mogu da igraju tekme Bilbao, KKP, Asvel, Virtus... Ovo half-assed dizajniranje u 2021. mi stvarno vise toliko ide na ganglije da sam iznerviran i dok ovo kuckam.

 

Evo jos jedan random primer, svedenija varijanta (prosto zbog kombine boja i odsustva specificnosti deljenja istog imena sa sa saveznom drzavom)

usa_today_13792813.jpg

 

 

  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

"Neviđen se entuzijazam stvorio u i oko kluba, gradimo projekat za dve, tri godine. Željko ima toliko energije, toliko ljubavi. Ja zaista nisam nikada video nekoga ko voli klub kako Željko Obradović voli Partizan", rekao je Savić i dodao:

 

"Nemoguće je ovde napraviti sastav kao Italiji ili Španiji. Važno je i da ne upoređujemo ono što je bilo pred 30 godina, jer to nisu isti klubovi. Niti je Partizan nivo onog nekadašnjeg Partizana, niti je današnji Split nivo Jugoplastike, niti današnja Cibona nivo one Mirkove Cibone. Ne govorim tu samo o terenu. Veliki je problem i proizvodnja igrača".

 

Quote

 

Posebna tema bila je ABA liga, pa je Savić iskoristil priliku da potkači druge srpske klubove iz regionalnog takmičenja.

"Ovo jedina liga na svetu, govorim o ABA ligi, gde su menadžeri vlasnici klubova, gde igraju drugi timovi nekog kluba. To je nemoguće bilo gde drugde. Tačno se zna da ako neko ima drugu ekipu, tada ne može ta druga ekipa niti ući iz druge u prvu ligu po zakonu. I Evroliga sve to zna. A mi se pravimo kao da ne znamo. Neke se stvari tu moraju rešiti, zbog zdravlja košarke na ovim prostorima. Sami sebi pucamo u nogu", poručio je Savić.

 

Quote

 

Problem je po njemu i nedostatak mladih domaćih igrača.

"I tako dolazimo do toga, kad kažu lani da je Jaramaz koji je igrao u Partizanu mlad. Čovek ima 26 godina. U Zvezdi su još dva mlada koji imaju 26 ili 27. Ja sam došao u Split kasno, sa 22. Pitali su me jednom kako mi je bilo sa 18 doći, tako mlad. Ja im kažem, pa došao sam sa 22. To je onda već bilo staro, ili jesi ili nisi. Sad smo postali kao Italijani, koji za one od 24, 25 godine govore da su mladi", ističe Savić.

 

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=09&dd=05&nav_id=1918008

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...